אני צריך עזרה

Weird Eyal

New member
אני צריך עזרה

ניפרדתי אתמול בלילה מרינה אין לי ממש מושג למה פשוט אמרתי לה שזה לא הולך וזהו היום בבוקר היא חזרה לרחובות ולא מוכנה לדבר איתי אני מרגיש מפגר נורא כי אני עדיין אוהב אותה בטירוף ועכשיו זה דיי אבוד לפי מה שהבנתי מחברות שלה מה אפשר לעשות???????.. HELP

בל בל

New member
איילי תגיד לי שאתה לא רציני../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

וואי איך אני מקווה שזה עוד אחת ממתיחות ה1 באפריל הרבות שעברו עלי היום. איילי אני פשוט בשוק, אני ממש לא יודעת מה להגיד לך. אני חושבת שקודם כל אתה צריך להבין למה בדיוק אמרת לה את זה, ואחר כך אתה צריך להסביר לה את זה. אני בטוחה שהיא תבין. הרבה פעמים קורה שפתאום יום אחד אתה קם עם מחשבה שאולי כדאי שזה יגמר אבל אחרי כמה זמן אתה מבין שממש טעית, אולי גם לה זה קרה והיא תוכל להבין את זה,פשוט מהרת במעשים במקום לחשוב על זה וזאת היתה רק מחשבה עוברת. אני ממש מקווה שתחזרו להיות ביחד ושיהיה לכם רק טוב אני תמיד כאן בשבילך

Weird Eyal

New member
בלבולה

דיברתי איתה לפני חצי שעה והיא אמרה שהיא לא מוכנה לשמוע עלי יותר בחיים היא הלכה היום ישר למקעקע לכסות את הקעקוע המשותף שעשינו
אני מת!!!!!!!!!!!!

יו אחי ת'בסדר?

תנשום אוויר, תרגע. תתקשר אליה ודבר בהגיון. אל תדאג הכל יהיה בסיידר :) הגמד

בל בל

New member
אבל למה איילי, מה קרה לשניכם?

אל תדאג , יהיה בסדר. היא תרגע והיא תסכים לדבר איתך.

Weird Eyal

New member
עכשיו צילצלה חברה הכי טובה שלה

היא כיסתה את הקעקוע!!!!!!!!!!!!!
זהו אין קעקוע!!!
זהו נגמר בנות! בחיים לא! מעכשיו נמאס לי מהכל ושכל העולם יתפוצץ מצידי

בל בל

New member
אייל! אל תוותר כל כך מהר!!!

אם היא באמת חשובה לך כמו שאתה אומר אתה חייב להלחם עליה, תציק לה עד שהיא תהיה מוכנה לשמוע את מה שיש לך לומר. לפעמים הדברים מתפרשים בצורה לא נכונה שיכולה להיות ממש פוגעת. תראה לה שאתה עדיין אוהב אותה כמו תמיד, אם היא לא עונה לך אז תיסע אליה, תדרוש להפגש איתה, תעשה כל מה שאתה יכול ורק אחריי שבאמת שום דבר כבר לא יעבוד, רק אז תרים ידיים, לא עכשיו , לא כל כך מהר. אז בסדר נגיד שהיא כיסתה את הקעקוע, אז מה? אז גם היא עשתה מעשה מהיר שכזה מבלי לחשוב עליו הרבה, בסדר, תשכח מהקעקוע ותחשוב על כמה שאתה אוהב אותה. אל תתן לזה להגמר ככה

Weird Eyal

New member
המממממממממ........

סליחה!!! כמובן זאת הייתה מתיחה של 1 באפריל אני ורינוש בסבבה ביחד ואין שום בעיה חשבתי לחכות עם ההודעה הזאת עד 12:00 כי אז זה יעני כבר לא יהיה ה1 באפריל אבל משיח חומד צילצלה אליי מודאגת והחלטתי לא למשוך את זה יותר מדיי
יאללה אנשים שיהיה לכם רק טוב בחיים!!!

בל בל

New member
ידעתי!!!

איילי, לא צוחקים על דברים כאלה, אתה לא יודע שזה עושה מזל רע? טוב, לא משנה אני שמחה שהכל בסדר ושאתם ביחד ומאושרים נורא הדאגתם אותי, אתם יודעים? זה לא יפה. אני ממש לא אוהבת את 1 באפריל כל היום עובדים על בשטויות נוראיות שכאלה וזה ממש לא מהנה. למרות שהיום זה היום הולדת של הכלב שלי ככה שאני כן אוהבת את היום הזה אבל רק בגלל זה ולא יותר מזה.

בל בל

New member
איילי אתה יודע שראיתי היום את שי

חברך (שדון) היה ממש נחמד לראות אותו שניה לפני שפספסתי את האוטובוס. שנים שלא שמענו ממנו. למה הוא כבר לא נכנס לפה יותר?

למעלה