אני צריך עזרה...

miss tamborin

New member
טוב...

אז לא היו רגשות..כלומר הבנאדם נותן לאיברים מסויימים לשלוט בו והכוח של האיברים האלה חזק יותר ממה שהוא מרגיש, כי אם הוא היה אוהב אותך כ"כ הוא לא היה עושה את זה, לפחות ככה אני מאמינה... נכון שאתה אוהב אותו, נכון שכואב לך..אבל תחתוך, זה יההיה קשה אבל אתה חייב לעזוב אותו.. לא בגלל ש"פעם בוגד תמיד בוגד" אלא רק בגלל שהוא בגד את הפעם אחת הזאת.. ויהיה לך קשה לסמוך עליו שוב (אם בכלל) וזה בסדר לדעתי אתה לא צריך לסמוך עליו שוב... בגידה אחת היא בגידה אחת יותר מדיי, ועם כל הכאב שבזה, לדעתי עדיך לך לעזוב אותו מאשר להישאר עם מישהו שפגע בך ככה...

FireDragon

New member
אני צריך עזרה...

אמ....אני לא יודע בדיוק איך לנסח את זה.... בעיקרון הסיפור הולך ככה- במשך החצי שנה האחרונה בערך, לא היה תאריך רשמי, הייתי בקשר עם מישהו. אני מאוד אוהב אותו- והוא, על פי דבריו, מאוד אוהב אותי. כשהוא נסע לטורקיה- לשלושה ימים- בקושי הסתרדתי בלעדיו. אני ממש אוהב אותו, ועד לפני יומיים סמכתי עליו בעניים עצומות. לפני יומיים הוא בא אליי ואמר לי שהוא בגד בי. הוא אמר לי- עם דמעות- שהוא לא הרגיש כלום, וזה היה רק סקס, ושהוא עדיין אוהב אותי, ושהוא נורא מצטער, וממש רוצה שנישאר יחד. אני לא יודע. אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה. זה היה לפני יומיים בערך. ואני לא יודע מה לעשות. הוא מתקשר אליי כל רבע שעה כמעט, שולח לי אינספור הודעות בטלפון- לכולן לא עניתי. אני לא יודע מה לעשות, מה להרגיש.

FireDragon

New member
תוספת קטנה....

כן עניתי לו פעם אחת- ואמרתי לו שאני לא אוכל לסמוך עליו יותר, ושאני לא מוצא שום טעם להמשיך את הקשר. אבל יש לי הרגשה מוזרה שאני עוד אתחרט על זה. הוא אמר לי שהוא מבקש שאני לפחות אחשוב על זה קצת. אני כועס, ואני פגוע, ואני שונא אותו על מה שהוא עשה. אבל אני עדיין אוהב אותו....

שלא תאבד אותו!@

זה קרה פעם אחת. הוא לא יבגוד בך. זה היה רק סקס. אתה באמת אוהב אותו? תסמוך עליו. כשאין אמון אין אהבה. תסמוך עליו. אם אתה באמת אוהב אותו.

shabloola

New member
בן מכות!

אמממ קודם כל, שלום... נכנסתי לפורום הזה בעקבות בנוש שלי.... ומי שרק ייעז להתעסק איתו מתעסק איתי!!!
בן! אתה דפוק???? אם הוא בגד בו, רוב הסיכויים שזה יחזור על עצמו, ובן, אל תהיה כזה וותרן וסלחן אף פעם! אני ממש מקווה ששום דבר דומה למקרה הזה קרה עם אודי! כי אם כן, אני דורשת הסבר כאן ועכשיו! ובן, אם הוא אוהב אותו הוא יסמוך עליו??? ואם החבר שלו בנזונה???אז הוא צריך לסמוך עליו כי הוא בוגד??? בן, ככה חינכתי אותך????? רוני....

FireDragon

New member
איך אני אמור לסמוך עליו?

תראה, לי אישית- מאוד קשה לסמוך על אנשים. קשה לי לגרום לעצמי לבטוח בהם מלכתחילה- ואחרי שהאמון נפרץ, כמעט בלתי אפשרי להחזיר את המצב לקדמותו. אני עדיין אוהב אותו. זה אולי נשמע אבסורד- אבל אני עדיין אוהב אותו. אני שונא אותו על מה שהוא עשה, אני כועס עליו, ואני פגוע- אבל אני עדיין אוהב אותו. אולי זה היה רק סקס- אבל למה הוא היה צריך את זה? ואיך אני אמור לסמוך עליו מעכשיו?

Ophel McNeil

New member
השאלה היא - ../images/Emo117.gif

האם אתה יכול לסמוך עליו? האם אותו בן אדם בגד בך בעבר? (אני אנחש שלא). האם הוא מפלרטט עם אנשים אחרים? האם הוא כבר בגד באמון שלך - לא דווקא בגידה פיזית - פעם? אם כן, אין טעם להישאר בקשר, שום דבר טוב לא ייצא מזה. למרות כל הבכי והכאב - צריך לחתוך.ללא אמון, אין בסיס לקשר. אם לא, וזאת מעידה חד פעמית - אני הייתי סולחת. אמנם הייתי דואגת לזה שהוא יפצה אותי כמו לא יודעת מה (
), אבל אם אני באמת אוהבת אותו, והוא באמת טוען שמדובר בדבר חד פעמי - אז כולנו בני אדם, וכולנו עושים טעויות, וכמו שאני מקווה שיסלחו לי על דברים רעים שעשיתי בעבר, אני לפחות *מנסה* לסלוח על טעויות של אחרים, גם הפוגעות מבניהן.

resputin

New member
אותי דווקא עיניין,

אם הוא בגד בך בטורקיה, או פשוט בגד. אם הוא בגד בך בטורקיה, הייתי נפרד ממנו. למה.? כי זה בדיוק שלושה ימים שהוא לא ראה אותך, ומי יודע, אולי רחוק מהעין זה באמת רחוק מהלב? אז הוא מצטער עכשיו, ועצוב עכשיו ובאמת שבאמת אוהב אותך והכל תמים ויופי ודבש, אבל זה לא משנה את העובדה, שמעכשיו, כל פעם שהוא יטייל לו, אתה תשב בבית עם ציפורניים כסוסות שמא יבגוד.? הרי אני ואתה דיברנו
-|און-אופיק| על הנושא ולא נגענו בו, אבל היו לך דעות... יחסית מאוד חרוצות בקשר לעתיד יחסים כאשר אחד מהצדדים פוחז, ואילו איך המצב הזה שונה? כי אתה אוהב אותו? אם הוא בגד בעבר, וידע את דעותיך בעיניין ועדיין, אומנם לקח לו זמן, אבל הוא סיפר לך, ובאמת שמאז שמר על קור רוח ואת כל-כולו רק לך, הייתי מחליק. -הוא היה על חבל *מאוד* דק חודשים, אבל הייתי מחליק. אם בחו"ל, מה שאולי בא לייצג משהו חתרני במקצת מאשר "סתם סקס", הייתי אישית זורק אותו -ואין פה עצה למה תעשה אתה עצמך.- פסוקו: "רוצה לגמור? תעשה ביד!".

FireDragon

New member
זה לא היה בטורקיה.

הוא חזר מטורקיה לפני חודש-חודשיים בערך. הוא בגד בי לפני....שבוע בערך. לא לקח לו הרבה זמן לספר לי. הרבה יותר קל להחליט כשאתה לא נוגע בדבר. אבל זה לא פשוט כשאתה מעורב, לא הרבה אנשים הצליחו להתקרב אלי כמו שהוא התקרב. המצב הזה שונה....כי זה אורי. הוא לא בגד בעבר- זה היה חד פעמי, למיטב ידיעתי. אבל זה פעם אחת יותר מדי- ואם זה קרה פעם אחת, מה מונע מזה לקרות פעם שניה? וזה כן שונה כי אני אוהב אותו- ותאמין לי שזה לא משפט שיוצא לי להגיד הרבה- מצד אחד עמודים העקרונות שלי- אני לא סולח ולא שוכח בגידות. מצד שני- אני יודע בוודאות שאני אתחרט על ההחלטה הזאת אם אני אפרד ממנו. אבל אני גם יודע שאם זה יקרה שוב אז אני אפגע פי כמה יותר. אין לי מושג מה לעשות... אני יודע שאני צריך להיםרד ממנו, אבל אני ידוע שאני אתחרט על זה. מצד שני- אני יודע שאם זה יקרה שוב, אז אני אףפגע פי כמה יותר.

אוי... בגידות, נסיון אישי...

הוא בגד בך פעם אחת הוא יבגוד בך עוד פעם בימיוחד אם אתה תראה לו שאתה מוותר לו בקלות, אם הוא יראה שאתה חלש ואתה מוכן לסלוח לו על הכל אתה תהפוך לכלב לסתם איזה אחד שהוא מחזיק בתור אקמול כשאין לו במי לבגוד בך תזרוק אותו!

michal2323

New member
Dragon Boy :)

אל תיהיה כזה עצוב בגללו, יכול להיות שהוא באמת לא אמין וגם יכול להיות שהוא כל כך מצטער על מה שהוא עשה ובגלל זה הוא מספר לך. האמת היא רעה וכואבת, הוא בגד באמון שלך, ואתה חושב שבחיים לא תוכל לסלוח לו או שאם תסלח לו הוא עלול לעשות את זה שוב ולהתחרט. תשמע, אני ישווה את זה אולי בצורה מוגזמת אבל זה כמו נשים מוכות. כשבעליהם דופק להן מכות רצח מיד אחרי זה הם מתחילים לבכות ולבקש סליחה ומבטיחים להשתנות. אני לא יודעת אם הם יכולים וזו לא השאלה העיניין הוא שהן עדיין נשארות איתם....מאהבה או בגלל שיש להם ילדים מהם..לך אין ילדים ואתה עדיין יכול לצאת, למרות ....אתה יודע אם אהבה הייתה בחירה לא הייתי בוחרת בסבל שלי:( תשאל את עצמך אם אתה יכול לסלוח לו להאמין לו שוב ואם זה שווה את זה תיהיה דרקון את כל האש שלך תוציא עליו, זה יכול לעזור אולי אני יותר מידי כנה אבל זה, רק בגלל שאני בצד שלך ולטובתך...:) קבל חיבוק:) מיכל :)

Ophel McNeil

New member
זה ממש ממש ממש לא דומה. ../images/Emo117.gif

במכות אין מעידה. אין "זה לא יקרה שוב". כשיש התעללות - צריך לחתוך, חד וחלק. מדובר בנוסף לכל לא לדבר על זה שזהו מעשה פלילי ולא חוקי. בבגידה, לעומת זאת, *כן* יש אפשרות. אתה *כן* יכול להתגבר על זה. אני *כן* מכירה זוגות אוהבים שיש בגידה בעברם, שלמדו לסלוח זה לזה. אני לא ממעיטה בערך המעילה באמון, אבל זה ממש לא דומה לנשים מוכות. אגב, אני כן מאמינה שאם אפשר לסלוח על טעויות אחרות שבני אדם עשו בעבר, אפשר לסלוח על בגידה, ולא כל מה שקרה פעם אחת - יקרה פעמיים. אם בן אדם כלשהו "למד את הלקח" ובאמת מתחרט, אני בהחלט חושבת שניתן לתת הזדמנות נוספת, בעיקר אם אוהבים אותו כל כך.

אני חושבת....

שאם תחליט להמשיך את הקשר הזה, אתה תהיה בפחד כל הזמן של "הוא בוגד בי? הוא נאמן לי?", ואני לא חושבת שזה יהיה טוב שאתה כל הזמן תחשוש אם הוא עושה משהו מאחורי הגב שלך... אז אני חושבת ש...פשוט תחתוך, אתה תתגבר עליו.

resputin

New member
לדעתי ההשוואה מוטעית גם כן.

אבל יערה סיכמה את החלק הזה די טוב. לדעתי, אדם שבגד לאוו דווקא בהחלט יכנס לסטטיסטיקה של Once a cheat, always a cheat -כי לדעתי, כאשר רגשות מעורבים משני הצדדים, קצת קשה להכנס לסטטיסטיקה הזו. אז כן, אז הוא מעד. אם הוא עשה את זה בתום לב, או מאי אילו סיבות אחרות- זה בראשו שלו. אין אנו יודעים. מה שאנחנו יודעים זה עובדות, הוא בגד. ועכשיו נותרה השאלה, מה עושים עם זה? את התשובה כבר נתתי לFireDragon באייסיקיו, אם לא אכפת לכם כמובן, אז כתבתי רק את ההקדמה.

michal2323

New member
אולי קצת הגזמתי (soory) אבל מניסיון

הייתה לי חברה שחבר שלה בגד בה, והיא אהבה אותו כל כך והחליטה לסלוח לו. אני תמכתי בהחלטה שלה וגם חשבתי כמותכם. הבעיה היחידה הייתה שהוא המשיך לעשות את זה ולהמשיך להגיד שלא יעשה את זה ואני ראיתי את חברה סובלת כל פעם מחדש אולי זה אחד הגורמים שבאמת גרמו לי לדמות את המצב בצורה כזו. אני מצטערת אם הדימוי לא היה במקום. אם ענית לעצמך על השאלות שהצבתי לפניך ודיברת עם אנשים רבים, חכמים וניסיונם אולי ממני והגעת להחלטה, אני שמחה בשבילך.... sorry שוב.... מיכל :(

Ophel McNeil

New member
אבל זה לא הולך ככה. ../images/Emo4.gif../images/Emo117.gif

זה לא שחור ולבן. זה לא "אתה בגדת, אני חותך." כמו שאני רוצה שיסלחו לי על טעויות שעשיתי, אני גם צריכה ללמוד לסלוח. ויש טעויות נוראיות מבגידה פיזית, בזוגיות או לא בזוגיות. אני מאמינה בלסלוח, לעולם לא לשכוח, אבל לסלוח. אז כן, זה תמיד יהיה מתוח בהתחלה. אבל הכל תלוי בנסיבות - אם הבן אדם בגד, הביע חרטה, ומיד סיפר - אני כן מאמינה שניתן לסלוח לו. בעיקר אם אתה אוהב אותו. אם אני רואה שאני מתחילה לחשוד, שאין לי שום אמון, שאני כל הזמן פוחדת מבגידה - רק אז אני אפרד. אבל אני כן מאמינה בלתת הזדמנות לפני כן. ואם כבר בנושא, שאלה שמציקה לי הרבה זמן: אחרי בגידה - לספר או לא לספר? מצד אחד - מה שלא יודעים לא מזיק. מצד שני - מה שווה קשר שלא מבוסס על אמון?

FireDragon

New member
אמ.....

קראתי את כל התגובות, ולמרות הכל- החלטתי ללכת עם מה שרספיוטין אמר לי באייסיקיו, אני אגיד לו שאני רוצה חודש לבד...זה ייתן לי זמן להבין מה בדיוק אני רוצה, וזמן לבחון אם הוא עדין יהיה שם בתומו של חודש. מה יקרה בסוף החודש? אין לי מושג. אבל זה מעניק לא עוד חודש לחשוב. תודה לכולם על התגובות.... ובקשר לשאלה- לספר. מערכת יחסים שלא מושתתת על אמון תכשל ללא שמץ של ספק. זה אולי נשמע קיטצ'י משהו- אבל זה נכון. כמו שכל מי שהגיב לכאן אמר- בלי אמון הקשר לא יעבוד.

אני הייתי סולחת לו, לפי הפרטים שנתת

אם זה היה "רק סקס" אז זו לא לגמרי בגידה (לא שאי פעם בכל החיים שלי הייתי עושה את זה למישהו, אין סיכוי!!!) אבל הוא באמת מצטער, ואתם הרי לא יכולים אחד בלי השני... סה"כ האהבה מנצחת (
המ..כן) ואם אתם אוהבים אז אתם תתגברו על הקשיים
זה לא נראה שממש נפגעת מהדבר, זה רק נראה שאתה מתלבט אם אתה בעצם מסוגל לסמוך על הבנאדם הזה. אז תן לו צ'אנס להוכיח את עצמו, ואם תראה שזה היה מקרה חד פעמי וזניח אז יהיה בסדר וכולם מרוצים
אם הוא יתגלה כבוגד אז תעיף אותו לכל הרוחות..! (או כפי שאומרת ורדה תמיד: "פשוט תזרקי אותו!!!")

FireDragon

New member
אמ....

מצד אחד- אני יודע שאת צודקת במידה כלשהי, שהוא לא אהב את מי שזה לא היה, ולא היה לו שום רגש אליו- ככה שזה רק בגידה פיזית, לא רגשית. אבל- זאת עדיין בגידה....
זה לא שלא נפגעתי, אני פשוט לא מראה את זה. מעט מאוד אנשים הצליחו לפגוע בי כמו שהוא פגע. ובאמת- מעולם לא עבר במוחי הרעיון בו אורי בוגד בי. תמיד נראה לי שלנו זה לא יקרה, שאנחנו תמיד נהיה יחד, תמיד נאהב מכל הלב. זה נאיבי בדיעבד, אבל אז זה פשוט נראה לי נכון. עדיין אין לי מושג מה לעשות. אני עדיין אוהב אותו, ולפי דבריו- הוא עדיין אוהב אותי. למה? למה שהוא יעשה כזה דבר?! איזו פאקינג סיבה יכולה להיות לו לעשות כזה דבר? הרי הוא תמיד דיבר על נאמנות, ועל כמה שזה הבסיס של כל קשר, ועד כמה שזה חשוב, ודרוש, וחיוני, ונחוץ. אז למה לעזאזל שהוא יעשה כזה דבר?!

למעלה