אני צריך עזרה

אני צריך עזרה

כל מיני חידות ציורים ציורים שמרכיבים מילים ודברים כאלה כמה שיותר מהר תודה :)

קצת קשה לצייר במחשב (לפחות לי)

יש לי הרבה כאלה. למען האמת זה בקן, אבל אני זוכר הרבה, אם אתה רוצה אני יכול לנסות להסביר: 1. המילה היא בצל, והיא מחולקת לשני חלקים בצ + ל. כדי להשיג את ה-בצ, אתה מצייר צב הפוך (כלומר צב על גבו), וזה אומר שזה צב הפוך = בצ (מחליפים בסדר של האותיות). ואז אתה רושם +ל, כי זה מספיק קשה כדי לפתור את ה-בצ. ודרך אגב ההגדרה הזו כולה שלי, ורק שלי. 2. המילה אילן. אתה מצייר אי, ועליו איש שישן, כלומר לן, ואז יש לך אי-לן = אילן. 3. אם חורגת. אתה רושם את כל אותיות ה-a,b,c בקטן, ורק את M רושם בגדול ובולט, ואז ה-M היא חורגת, כלומר אם חורגת. 4. אל מלא רחמים: אתה כותב את האות L בגדול, ובתוכה רושם הרבה פעמים את המילה רחמים, ואז יש לך L מלא ברחמים = אל מלא רחמים. 5. אלפי מנשה: אתה מצייר הרבה אנשים קטנים כשלכולם קוראים מנשה, ואז יש לך אלפי מנשה. 6. לא דובים ולא יער: לוקח דף ריק וזהו, ואז אין עליו לא דובים ולא יער. 7. בית השיטה. קודם כל שים לב ששיט באנגלית = חרא. ועכשיו לציור: |ציור של בית| + ה + |ציור של חרא| + ה בית ה שיט ה בית השיטה... 8. בית ספר - מאוד פשוט ציור של בית ולידו ספר. 9. אח שלי מוסר שאתה יכול לצייר גם את הביטוי "חרא בלבן", יענו תצייר שוב גוש של חרא + ב + קופסאת לבן. 10. תל אביב: תצייר גבעה (תל), + הרבה פרחים (אביב). מקווה שתצליח להבין את הציורים שלי. אם אתה צריך עוד רק תגיד, אני בינתיים בבית

תודה רבה:)

העשר שלך בצירוף ל20 שמצאתי כבר יעבירו חלק מהזמן לערבה :) תודה רבה

אולי תסרוק את אלה שהכנת

או שתכתוב הסבר שלהם, ותעלה את זה פה לפורום, כדי שכולם יוכלו להשתמש בזה (זה ישמר בקבצים של הפורום), ואולי גם יכניסו את זה לספריית הדרכה.

קצת בעייתי

אני דוגל בשיטה החסכונית :) והעצלנית עשיתי מה שזכרתי על לוח מחיק:) אבל מתישהו כשהיה לי זמן אני אצור קובץ חידות כזה

מ ו ר ע ל

New member
בקשר ללא דובים ולא יער

אז בשביל להקשות על העניין פשוט לוקחים דף ומציירים עליו מלא דברים חוץ מדובים ויער כמובן ואז יותר קשה להגיע לזה... ועוד משהו אתה יכול לעשות את המושג בתופים ובמחולות לצייר תופים ואנשים שרוקדים במעגלים וזהו יום טוב

נ ו ם

New member
אין אפס

עשו לנו את זה פעם ובהיתי בזה שעה עד שעליתי על העניין. דף שיש עליו 12345678910 הרבה פעמים בסדר הרגילץ

למעלה