קצת קשה לצייר במחשב (לפחות לי)
יש לי הרבה כאלה. למען האמת זה בקן, אבל אני זוכר הרבה, אם אתה רוצה אני יכול לנסות להסביר: 1. המילה היא בצל, והיא מחולקת לשני חלקים בצ + ל. כדי להשיג את ה-בצ, אתה מצייר צב הפוך (כלומר צב על גבו), וזה אומר שזה צב הפוך = בצ (מחליפים בסדר של האותיות). ואז אתה רושם +ל, כי זה מספיק קשה כדי לפתור את ה-בצ. ודרך אגב ההגדרה הזו כולה שלי, ורק שלי. 2. המילה אילן. אתה מצייר אי, ועליו איש שישן, כלומר לן, ואז יש לך אי-לן = אילן. 3. אם חורגת. אתה רושם את כל אותיות ה-a,b,c בקטן, ורק את M רושם בגדול ובולט, ואז ה-M היא חורגת, כלומר אם חורגת. 4. אל מלא רחמים: אתה כותב את האות L בגדול, ובתוכה רושם הרבה פעמים את המילה רחמים, ואז יש לך L מלא ברחמים = אל מלא רחמים. 5. אלפי מנשה: אתה מצייר הרבה אנשים קטנים כשלכולם קוראים מנשה, ואז יש לך אלפי מנשה. 6. לא דובים ולא יער: לוקח דף ריק וזהו, ואז אין עליו לא דובים ולא יער. 7. בית השיטה. קודם כל שים לב ששיט באנגלית = חרא. ועכשיו לציור: |ציור של בית| + ה + |ציור של חרא| + ה בית ה שיט ה בית השיטה... 8. בית ספר - מאוד פשוט ציור של בית ולידו ספר. 9. אח שלי מוסר שאתה יכול לצייר גם את הביטוי "חרא בלבן", יענו תצייר שוב גוש של חרא + ב + קופסאת לבן. 10. תל אביב: תצייר גבעה (תל), + הרבה פרחים (אביב). מקווה שתצליח להבין את הציורים שלי. אם אתה צריך עוד רק תגיד, אני בינתיים בבית