אני צריך עזרה

WhitE WolF

New member
אני צריך עזרה

אני בן 17 שוקל 65 (עשיתי דיאטה רצינית וירדתי 20 קילו, הייתי שוקל 85). יש לי טיול שנתי עוד חודשיים בערך וקבעתי לעצמי מטרה לפני הטיול! להוריד את הבטן שנשארה ושיראו לי קצת את הקוביות (אני לא אומר שהם יהיו ממש בולטות אלא שאם אני אעשה שריר בבטן יוכלו לראות אותם). ועוד משהו, אני רוצה גם לפתח את השרירים בידיים. עכשיו שאלותיי הן: איך אני צריך להתאמן? איזה תרגילים לעשות? מה לאכול/לא לאכול? (הבנתי שחלבונים מסיעיים בבנית השריר) תודה מראש.

eminm

New member
אותה בעיה כמו שלך..

גם לי יש אותה עד לפני שנתיים שקלתי 110 קילו היום אני 68 ורוצה לרדת ל63 ככה.. שאלתי המון בתחום הזה וענו לי שהפיתרון היחיד הוא תזונה נכונה (בלי ממתקים, מטוגן וכל דבר שהוא טעים) והמון המון ריצה.. אתה בקיצור צריך להיות כמה שיותר רזה כדי שיראו את השרירים בבטן..

sowhatt

New member
כנס למאגר המאמרים

שם תמצא את המאמר על בטן שטוחה וקוביות...

מספר הערות ..

חלוקה של האימונים ל A/B/C היא במטרה לעבוד על קבוצת שרירים בכל אימון ! התוכנית שלך היא לא טובה כי בכל האימונים יש עבודה על חזה ,כפיפות מרפקים וכו´ .. אתה צריך לחלק את האימונים לשרירים , לדוגמא : אימון A - חזה , כתפיים ויד קדמית אימון B - גב , רגליים ויד אחורית אימון של ABC הוא אימון שמיועד למי שהולך 5 פעמים בשבוע לחדר כושר , או לאנשים שנותנים אימון אחד עצים מאוד לקבוצת שרירים ! ולכן האימון אינו מתאים לך . 2-4 אימונים בשבוע - 2 אימונים בשבוע אינם מספיקים לכן השתדל ללכת לפחות 3 פעמים בשבוע להתאמן ! מנוחה בין סט לסט - דקה עד דקה וחצי ! לא יותר מדקה וחצי ולא פחות מדקה !! שינה טובה בלילה ובעיקר לאכול הרבה במיוחד לאחר האימון לא יותר משעה לסיום ! בהצלחה !

sowhatt

New member
חחחחח ! אני קראתי את ההודעה שלך

היית צריך לראות את הפרצוף שלי, לא הבנתי מאיפה התשובה הזו צצה פתאום ,
. גדול אחי...חח

sowhatt

New member
הערה

כשהוא רשם A/B/C הוא התכוון שהוא הולך 3 פעמים בשבוע, כל פעם אימון אחר, והוא אמר שכל אימון הוא אותו דבר מבחינת שרירים, בכל אימון יש תרגיל אחד לכל שריר, והתרגיל משתנה מאימון A לאימון B ולאימון C... התוכנית שלו בעצם זה לבוא 3 פעמים בשבוע, לעבוד על כל קבוצות השרירים באימון אחד, רק שבכל אימון לעשות תרגיל שונה לכל שריר ולא בדיוק אותו תרגיל.

operationss

New member
לא רוצה לבאס אבל

קודם כל אני רוצה להצטרף להמלצה שתכנס למאמרים ותשכיל בנושא הורדת הבטן. חוץ מזה - אני לא יודע מה מצבך וכמה "בטן" יש לך אבל רק שתדע שקשה מאד להוריד את הבטן כך שיראו את הקוביות - זה דורש הקרבה עצומה מבחינת תזונה - בלי סוכר, מעט מאד שומן (רק 0.5 אחוז בגבינות וכדומה) וגם דורש המון אימוני אירובי - אני יודע את התיאוריה ואף על פי כן לא הצלחתי עדיין להגיע לשם בעצמי ... ויש עניין נוסף בנושא הזה והוא - גנטיקה. עכשיו - רוץ למאמרים ותקרא ! מקווה שעזרתי.

למעלה