אני צריך עזרה!

skitter

New member
תודה!!!

כתבתי את ההודעה הזאת בהרבה פורומים, ואף אחד לא ממש התייחס.(אז לפחות ניסית...).שמחתי לראות שגם כתבת משהו טוב על המגזר החרדי, רוב האנשים לא היו כותבים משהו כזה! נראה לי שבסוף אני דווקא אעביר פעולה על כל העניין של "ועדת טל". רוב האנשים כ"כ תלויים בתקשורת , שהם בכלל לא חושבים ואומרים שהחילונים הם מגזר שרק לוקח, ולא נותן, אבל כמו שכתבת-זה ממש לא נכון!!! הם תורמים בהרבה דרכים ורק חבל שאנשים מעלימים מזה עין. הם גם לומדים תורה, שאם תאמינו לזה או לא, הם לומדים בשביל כל העם, ובתכלס יש להם כוונות טובות! בקיצור תודה, אולי אני אפילו אשתמש במה שכתבת.
אם את צריכה עזרה על פעולה על דתיים, אשמח לעזור, רק שאני לא נכנס לפה הרבה, אז תשאירי icq או אי-מייל.

RiNaTiT

New member
../images/Emo140.gif שמחתי לעזור..../images/Emo70.gif

אני זאת titi וכמו שראית החלפתי את השם... האמת גם אני לא נכנסת לפה הרבה... בכל אופן אני שמחה לעזור... תמיד!!!! אפילו שלא השתמשת בזה בסוף... שמחתי לעזור... או לפחות ניסיתי... מס´ icq שלי הוא: 165387760 ואני אשמח לעזור תמיד!!!! או סתם אם בא לך לדבר...
רינת.

skitter

New member
אני צריך עזרה!

שלום אני הייתי עד לפני כשנה מדריך ב"בני-עקיבא", והשבוע אני מעביר פעולה על דרכה של הציבור הדתי-לאומי, ואני צריך דחוף מאמרים, או דברים שתכתבו בעצמכם(גם טוב...) לרעת וטובת הציבור הזה. אם לא הבנתם, אז אני אסביר. לדוגמא....... משהו שמעצבן אותכם אצל הדתיים, משהו שאתם לא מבינים ורוצים לדעת, משהו טוב שרציתם להגיד על ציבור ה"כיפה הסרוגה". דרך אגב אני מדגיש- "דתיים", ולא "חרדים". אם אתם רוצים לכתוב על ההבדלים בין הציבורים (דתיים-חרדים) אני מאוד אשמח. בכל מקרה, תודה מראש...

למעלה