אני צריך עזרה!

yenergy

New member
תודה! תודה! תודה!

חברה - תודה לכולם... אני מצטער אם הדאגתי מישהו (והשיחה מקצין המשטרה 24 שעות אחרי זה הוכיחה שכנראה הדאגי מישהו - תודה לך מי שלא תהיה...) רק הייתי צריך מקום לפרוק את המועקה הגדולה הזו... היתה לי שיחה נפלאה עם אחותי (שיודעת עלי) שבה טיפה עשיתי לה סדר במה שעובר עלי. היתה לי שיחה נפלאה עם קצין משטרה (מעניין אם הוא חתיך? הוא בטח נשמע כזה..) אני בסך הכל מרגיש יותר טוב, ונקטתי כמה פעולות אופרטיביות כדי לשפר את העניינים שלי... בכל אופן, כרגע אני מרגיש הרבה יותר טוב... ואני חייב להבהיר לכולם - לא התכוונתי לרגע לשלוח יד בנפשי... (שלא תבינו אותי לא נכון. במקום מסויימם בנפש הפצועה שלי - אם יפגע בי עכשיו ברק ואני... אהמ... אתפגר אני לא אצטער על זה - אבל אני לא מסוגל, גם בסערות הנפש הכי גדולות לעשות משהו אקטיבי כדי לפגוע בעצמי... אז תודה בכל אופן על הדאגה) לילה טוב! לחיים!

טיףטף2

New member
כמעט כולם עברו מה שאתה עובר

לרגע שלא תחשוב שהומואים לא עברו תתהליך כמו שלך. איך לתפקד עם הנטיה.מה יקרה כשיספרו,והרבה שאלות והרהורים על העתיד וההשלכות של זה. ותסתכל כמה ברחוב צועדים הומואים מה שאומר שכולם בסופו של דבר מצאו פיתרון. מה שטוב אצלך זה האמונה בהקב"ה.תתפלל שהכל יסתדר.אל תקטר לו,אל תבוא אליו חס וחלילה בטענות. תצליח בע"ה!

yenergy

New member
הי!

לא אוהב את מה שאתה אומר בלשון המעטה! קודם כל, זה שאחרים עברו את מה שעברתי לא מנחם אותי. אלא רק גורם לי להצטער יותר. דבר שני - אני מאמין במערכות יחסים מלאות - גם עם אלוהים. מותר לי לכעוס עליו! מותר לי לקטר! מותר לי לבא אליו בטענות! (זה מערכת יחסים אמיתית. אם הייתי פונה אליו רק שטוב לי - אז מה זה שווה? ההבדל שבניגוד למערכת יחסים אנושית - אלוהים אמור לייצג את היכולת לפתור הכל לטובה. אז אני בא אליו בטענות על זה שלהוא לא שלח לי את הפיתרון. עדיין.)

טיףטף2

New member
מצטער שלא אהבת

אבל זו המציאות כשאנחנו עפר ותולעה נוכל לבוא להשם יתברך חס ושלום בתלונות.נידע לקבל ממנו גם תתלונות שלו עלינו,מידת הדין אני בטוח שאף אחד לא רוצה לקבל מהשם יתברך תלונות אלא רק חסדים ממנו. אם אתה שקוע בזה שאתה חושב שאתה יכול לבוא אליו יתברך בתלונות,אתה טועה טעות חמורה כי את הפאנץ' באמונה כנראה לא הבנת(אני לא אומר את זה בהתנשאות או גאווה או כל לשון כלשהוא אני בטוח שיש לך אמונה שלמה יותר משלי פי אלף ושהמצוות שאתה עושה הם בכוונה יותר גדולה משלי פי אלף) מהיכן מדברי הגעת למסקנה שצריך לפנות להשם יתברך רק שטוב??? כמו שנאמר בשולחן ערוך,כל מה שהקב"ה עושה,לטובה הוא יתברך עושה. במקום לבוא אליו בתלונות תבוא בגישה חיובית,ואז תראה תוצאות. איך נאמר,כשבאים ומקטרים להשם יתברך כל החלונות וכל הדלתות נסגרים!!! מי אנחנו שנבוא אליו בתלונות?נכון זה קשה!!!1אני בטוח שאנשים עברו קשיים נוראים יותר ממך ואם תיצא טיפה מה"אני המסכן"תראה כמה התמודדו עם זה יפה מאד.כי אני יכול לבוא להציג בפניך כמה החיים שלי מלאים יסורים ולקטר ולקטר,כל אדם אלוף בזה. לכעוס?לקטר?לבוא בתלונות,..אם תרצה תסתכל הרצאות באתר הידברות,ברסלב וכו'.שם הפיתרונות נמצאים.

yenergy

New member
או. נהדר. עוד מסיונר של ברסלב.

ידידי, אני חייב להעיר לך. בשם השיח - אתה חייב להיפטר מהגישה המתנשאית הזו. לא כל הפתרונות נמצאים ביהדות (לפחות איך שאתה תופס את היהדות) ולא רק הגישה שלך נכונה. זכותי לתפוס את אלוהים איך שאני רוצה, וזכותי שתהיה לי מערכת יחסים עם האלוהים כמו שאני תופס אותה. אתה חושב שאני טועה. זבש"ך. דבר שני - תנוח. קח כמה שיעורים בהבנת הנקרא. כנראה פיספסת את השורות האחרונות של מה שכתבתי. אני לא יודע מה אתה עושה כאשר אתה מקטר - אני כשאני מקטר הכוונה ל - אך קשה לי. כואב לי. רע לי. אני לא מאשים אף אחד בחיים שלי, וכמו שאני לא מאשים - אף אחד חוץ ממני לא שולט בהסתכלות שלי על החיים. אני לא אוהב את המסיונריות של היהדות החדשה. אני לא אוהב את "רק תחשוב ככה ורק תעשה ככה ורק..." זה נורא קל לדבר ככה. הרבה יותר קשה באמת להאמין בזה ובאמת להתנהג ככה. נכון, כל מה "דעביד רחמנא לטב עביד", אבל זה לא אומר שאני צריך לקבל את זה בשלוות נפש. אחרת למה להתפלל? אחרת למה לבקש שיהיה אחרת? אני יכול להמשיך שעות, אבל אני חייב לזוז. אני רוצה להגיע בזמן למפג"ש של הו"ד בתל אביב.

טיףטף2

New member
מסיונר???????

עם דיבור מגעיל כמו שאתה מוציא מהפה לא אטרח אפילו להמשיך לקרוא את המשך הודעתך שבטח מלאה בטענות ומענות. מצידי,תמשיך לשקע בדיכאונות ולרחם על עצמך כמה שאתה מסכן כמו הקטע שהיה בתוכנית קצרים "זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי"בדיוק קטע עליך!!! חוצפה מגעילה יש לך שאתה מעיז לקרוא לי מיסיונר,אני בא לנסות לעודד אותך ולנסות שתסתכל על צורה חיובית ובמקום זה אתה מדבר בצורה מגעילה.כדי לא להתעצבן וגם כי אתה לא שווה לא אקרא את כל הודעתך.פשוט אל תגיב

yenergy

New member
יש!

הצלחתי לגרום לך להסיר את מעטה ההתנשאות ולדבר כמו מי שאתה באמת... איזה כיף שלא תגיב אלי יותר! לא מעוניין ולא צריך תגובות של מטיפים!

למעלה