אני צריך עזרה

לנדסמן

New member
אני צריך עזרה

אחי מתחתן ואני מחפש כבר כמה ימים בכמה חנויות בגדים לחתונה אבל משום מה אני פוסל הרבה דברים... רציתי לשמוע ממכם הצעות ואיפה אוכל להשיג לבוש מכובד ויפה...

מצטרף לשאלה

גם מחפש בגד לחתונה של אחותי. אני מחפש משהו לא שגרתי, אבל שעדיין יהיה מכובד ואלגנטי. יש הצעות?

Shy Guy

New member
מצטרף אל השאלה של שניכם ו..שאלה אליכם. :)

דבר ראשון, מזל טוב לשניכם..!
גם אחותי התארסה לה השבוע ולמרות שהם מתכננים להתחתן להם אי שם באפריל, כחובב אופנה ובגדים התחלתי כבר לחשוב מה אלבש.
אז... שאלונת לכל אחד מכם: לנדסמן, איזה חנויות ודברים פסלת? כדי שנוכל לדעת למה לכוון. :) ו..מיסטר זנגביל, מה הכוונה "משהו לא שגרתי"? - לא עוד חליפה או חולצה מכופתרת ועניבה? :)

חליפה זה לא הכיוון שלי

הלבוש צריך להכיל מכנס+חולצה מכופתרת. מעבר לזה הכל פתוח: ווסט/אפודה/עניבה/פפיון... וגם נעלים! ותודה לך על התגובה והאיחולים, ומזל טוב גם לך
אה, ודרך אגב: לפני כמה זמן ניסיתי להיעזר בכם בחיפוש אחרי תיק מעניין... בסופו של דבר לא מצאתי מההמלצות שלכם משהו שמצא חן בעיניי. אבל אתמול, סוף סוף, קניתי אחלה תיק בנייקי. אני ממש מרוצה

Shy Guy

New member
חליפה זה גם לא הכיוון שלי...

מכיוון שאני יוצא לפעמים עם חולצה מכופתרת ועניבה, אז כדי לחוש לי יותר "חגיגי" חשבתי באמת להוסיף ווסט חביב. :) זה גם די תלוי מתי אחותך מתחתנת לה.. אחותי אמורה להתחתן, בעזרת השם, בסוף חודש מרץ – כשעם החורף האחרון, לך תדע מה יהיה מזג האוויר. בגלל זה מתכנן לקנות בגדים לחתונה בערך חודש לפני..
מנסה עדיין לחשוב על משהו פחות שגרתי ועל חנויות מומלצות... בתקווה שיהיה לי זמן בקרוב לבחון מספר חנויות שיתאימו לכך. :) הו, תתחדש! אני עדיין בחיפושים אחר תיק מעניין... אני מקווה מאוד שאתה מתכוון לצלם את התיק ולהעלות אותו לשרשור התחדשויות של החודש הבא! בינתיים אתה מוזמן להעלות לשרשור התחדשויות של אוגוסט את מה שקנית בחודש שעבר.
(ו..תודה!
)

למעלה