אני צריך עזרה

אני צריך עזרה

אני בעל רצון לרכב בשטח. יש לי רישיון עד 500 וחצי שנה ניסיון בקטנוע בתור שליח (8 שעות ביום...). אין לי יכולת כרגע לקנות אופנוע + כל הציוד הנדרש וביטוח ו... האם יש מקום בארץ שאפשר לשכור ציוד + הדרכה ??? האם אני יכול דרך הפורום לפגוש מישהו שיכול להציע לי זאת (נראה לי שזה מקור כסף טוב למישהו עם יכולת לארגן עוד ציוד ואופנוע - לא?)? אני בן 23 ובעל כשרון מה בכל הקשור לנושא וללימוד מהיר תודה וחוצמזה אם יש לכם רעיון איך ב 10K אני מארגן לי ציוד+אופנוע+ביטוח והכל בתשלומים - אני אשמח ...

הקפצה

אפילו תגובה של "תעוף לנו מהפורום" היא תגובה. אין לכם שום דבר בשבילי ?????????????

STIVENZ 426

New member
אני אישית לא הבנתי מה אתה מחפש..

הכוונה היא להודעתך המקורית.. פרט את מבוקשך ונשתדל לעזור. קח בחשבון שלא תמיד מישהו יודע ולכן מעדיפים לא לענות מאשר לענות ולהטעות.. סטיב.

אני רוצה:

אופנוען עם אופנוע שיודע גם ללמד. אופנוע נוסף - ללא אופנוען אבל עם ציוד רכיבה מלא. ואני רוצה לבוא לקבל יום רכיבה על האופנוע תוך כדי זה שאני ממוגן בציוד המושאל - ובסוף היום אני הולך מאושר עם חיוך על הפנים ובמינוס כמה מאות שקלים

hananlv

New member
תראה

אני למשל לא הייתי מוכן לכזה הסדר גם תמורת כמה מאות שקלים ראשית – בעיית ביטוח חובה ומה יקרה אם תפגע – מי ייקח את האחריות? ושנית- מי יערוב לי לנזקים לאופנוע? המסקנה- מצא לעצמך אופנוע ותעשה ביטוח – ואח"כ זאת תהיה בעיה קטנה למצוא לך מדריך ראוי לחלופין – תמתין בסבלנות עד שמישהו יקים מרכז הדרכה לרכיבת שטח בסגנון של המרכז של גידי פרדר לרכיבת כביש.

דבר ראשון

תודה על התגובה !!! לגבי ביטוח - אני בעל רישיון - ואז הביטוח מכסה אותי - לא??? לגבי נזק לאופנוע - צודק אבל אולי יש כאן אנשים שסומכים על כישורי ההדרכה ותיקון שלהם ומוכנים לקחת סיכון !!! וכן - זה היה מושלם אם מקום מסודר - בית ספר - היה מאפשר זאת !!! - הייתי קופץ על ההזדמנות. רק לידיעה - ל"גיאוטריפ" יש מסעות אופנועים בעולם (טורקיה\הודו\...) ואם אפשר לארגן זאת שם - למה לא פה ???. ודבר אחרון (בלי נדר...) - כמה יעלה לי להתחיל : אופנוע מומלץ, ציוד הכרחי, ביטוח (חובה + ג´, בן 23) , והאם צריך עוד ??? ותודה מראש על התייחסותכם !!!

hananlv

New member
למה שם ולא פה זה די ברור

מכיוון שהחוק או יותר נכון חברות הביטוח בארץ לא מרשה שימוש באופנועים גדולים להשכרה. עד כמה שידוע לי יש כוונה לפתוח מרכז הדרכה כזה אבל אל תתפוס אותי במילה. ולבסוף האופציה הזולה ביותר לאופנוע שטח: הסקוורנה 250 מודל 89 – חוקית וניתן למצוא גם ב4000 ₪ במצב סביר בהחלט תוסיף על זה: 3400 ₪ ביטוח לשנה + קסדה (חייב חדשה – 700 ₪ ) את שאר הציוד אפשר להשיג משומש תמורת עוד 1500 ₪ סה"כ: פחות מ 10K ואתה מסודר

MexMex

New member
חנן יקירי...

לדעתי פסולה סקול, סניף אילת, מעביר קורסים, כשיש אפשרות להשכרה... תקן אותי אם אני טועה... בוקר טוב

hananlv

New member
אכן כן

וצריך לזכור שהיה מדובר ביוזמה תיירותית שכוונה בעיקר לרוכבים מעבר לארצות הים וכנראה שגורלה נגזר יחד עם כל שאר מיזמי התיירות בארצנו

למעלה