אני צריך עזרה!

אני צריך עזרה! ../images/Emo7.gif

אני יודע שלא כתבתי המון זמן, וזה הפעם הראשונה שאני פותח הודעה... אבל.... אני בן 16, מחוץ לארון בבית ספר, ויש לי בכיתה מישו שדי יש לי קראש עליו... היום כשאני נכנס לי לICQ אני מגלה את ההודעה הכי הומופובית בעולם והיא: לכו תזדיינו יא הומואים מקבלים בתחת מסריחים!! לכו תמצצו למישהו אשך !!!!!!! הייתי כבר קודם במצב לא טוב כי העליבו אותי ואחרי זה כמעט בכיתי (אפילו שידעתי שהוא לא מחבב את הקהילה...) :( רציתי לכתוב לו הודעה מרושעת מאוד ורציתי הצעות מפה.... ומרמלד, אני מקוה שזה קשור לנושא הפורום.... נדב

MARMELAD

New member
../images/Emo39.gifהי נדב!

אז קודם כל יופי לראות אותך כאן... ואני מקווה שנוכל לעזור לך קצת עם הבעסה..
אבל אני לא הבנתי משהו - מי ששלח לך את ההודעה באייסיקיו הוא זה שיש לך קראש עליו?

הבהרות....

זה שיש לי קראש עליו שם את ההודעה ב NA....... אבל זה לא רק זה... הוא כל הזמן אומר דברים הומופוביים... אבל הוא כל כך הומו לפעמים שזה כואב... והוא ממש חמוד....

gayguy100

New member
לפי מה שהבנתי כן..../images/Emo41.gif

ונדב- אתה יודע מה אומרים על הומופובים- הם ההומואים הכי גדולים!!! קודם כל קח כמחמאה את זה שאתה כבר מחוץ לארון בגילך הצעיר! יש לך ביצים ענקיות לעשות דבר כזה. אני בן 22 ועדיין בארון... שנית-תן לו בהפוכה- רק תאשר שזה הוא ששלח את ההודעה,ואני אסביר לך למה התכוונתי. ואל תבכה :) הנה קבל ממני חיבוק ענק

gayguy100

New member
ולאן נעלמו החתיכים ששמתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האם מחקת אותם מנהל? אשמח לקבל הסבר מדוע

תודה על העידוד......./images/Emo10.gif

אניי חושב שאני יותר בסדר..... אבל עדיין זה היה ממש ממש מעליב...
כאילו הבן אדם שתמיד אני בוחן אותו אומר שהוא לא סובל אותי.... וזה נכון שהוא הומו... לפחות ככה לפעמים זה נראה!
אני מקוה שאני אצא מזה... גם ככה יש חופש ואני לא אראה אותו...

gayguy100

New member
תנצל את החופש אחי

לך לים לפאבים יש המון בחורים שווים. ורובם הגדול-אם תשאל אותי-בארון... תנסה,תגשש... מנסיון זה לפעמים עובד :) בהצלחה נ.ב. מטריף אותי שהחתיכים ששמתי נמחקו

fayd הפשוש

New member
אוי נדבי ../images/Emo10.gif

דבר ראשון אני רוצה להגיד לך כל הכבוד שאתה בן 16 ויצאת מהארון גם אני בן 16 וגם אני יצאתי מהארון
ואני יודע כמה זה קשה לגלות הומופוביות בעולם (אני הרבה פעמים קיבלתי מכות על זה) ואני גם רוצה להגיד לך שלא משנה כמה הבחור הזה חתיך אם אייך שהוא מיתנהג איין לך שום סיבה לחטוף קראש אליו הוא לא שווה שתהייה עצוב מיזה הינה אני יתן לך את האייסיקיו שלי דבר איתי אני בטוח שיש לנו הרבה נושאים לשיחה 157633437 תיצור קשר, (יש הרבה כוכבים בשמיים בישבילי הכוכב זה אתה
)

תודה שוב! ../images/Emo13.gif

תודה לכולכם........... :) אני לא ממש אמיץ אבל.... ההורים עדיין לא יודעים... בכל מקרה, אני כנראה אלך למצעד ה
, אז אני אפגוש אנשים חדשים... אבל הוא תמיד ישאר בליבי...
הכרתי אותו 3 שנים....

.m

New member
נדבי - "תמיד" זה זמן ארוך. מאוד.

אולי לא כדאי להתחייב לכ"כ הרבה זמן? מה דעתך?
mai

מממממ.... ../images/Emo13.gif

עידכונים: זה כן הוא שם את זה כי עכשיו זה מופיע שוב!
ותמיד אני לא אזכור אותו, זה ברור.... "שכחתי" לספר שהבן אדם גם אנטיפת, אירוני נורא וחסר בטחון.... אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב....... וכן, פתאום גיליתי כמה אני מתגעגע לפה! מלא דברים חמודים נוספו!
אני חושב שאני אחזור.... (אני מצפה לקריאות הבוז...
) נדב....

loreal

New member
אמממ....

אני יודע שזה ממש אבל ממש חסר אחריות מצידי להציע את זה אבל... אני לא יכול להתאפק.. אז ככה או שאתה מחכה ככה לפני שאיזה שיעור מתחיל כשכל הכיתה נמצאת ותצעק לו בקול רם שהוא היה ממש נפלא אתמול בלילה... או שתגש ותתן לו צרפתית ממושכת שתשאיר אותו חסר נשימה... כן, כן אני יודע... תכף יתחיל גל תגובות נזעמות בפורום... רעיון גרוע שכח מזה.. הנה חזרתי בי תרגעו!

כן! זה בדיוק מה שאני הייתי עושה!../images/Emo6.gif

הלוואי. לא נראה לי. אלא אם אתה רוצה שייתנפלו עליו עם קלשונים וחרמשים. ג´יזס.
נדבי כפארה, יהיה טוב, אל תדאג.

MARMELAD

New member
מנסיוני הדל

אלו שנמצאים מחוץ לארון בבי"ס וגאים בזה לא כל כך סובלים מהחברה. מי שסובל מהחברה הם ההומואים שכן בארון וכן מפחדים. אז אם אתה כבר מחוץ לארון ממילא, פשוט תתעלם. תתרחק מהטמבל. תפגין את העליונות שלך. תמצא חברים. תבלה איתם. תראה לעולם שהחיים שלך מצויינים. תחייך הרבה. תצחק בקול. יבוא יום שהוא יהיה זה שירצה להתקרב אליך.

החלטה! ../images/Emo13.gif

טוב, אחרי דיבורים איתכם ועם חברים החלטתי: התעלמות!!! בעיה שלו! אני אהיה גאה והוא מצידי שיירקב!
תודה לכולכם!!!!!!!!!!!
נדב

למעלה