אני צריך עזרה

אני צריך עזרה ../images/Emo6.gif

אני צריך רעיונות לקייטנה לארבעה ילדים מגיל 6-9 אני אשמח מאד אים מישהו יציע רעיונות

אילנית03

New member
ממליצה להיכנס למאמרים שלנו

יש לא מעט רעיונות בהרבה נושאים, כגון מחזור יש את פרוייקט השבת של לורלי מומלץ

בנוסף ממליצה לעבור קצת בדפים אחורה

כמעט בכל עמוד יש שלל רעיונות לקייטנות (בקרוב נאגד זאת למאמר מסודר
)

mooshki

New member
וואו אם תעשו את זה לפני שמתחילה

הקייטנה אני אסגוד לכם לעולמי עולמים!! אני מבטיחה! (אני מסתובבת כאן בין המאמרים כבר יומיים ואוספת רעיונות, לא קל...)

נשתדל לשבוע הבא, זה בכל זאת דורש

עבודת איסוף מסיבית. אם את כבר עושה את זה...ומתחשק לך לשלוח לי קישורים נבחרים של הודעות מוצלחות. זה מאד יקל עלי את עבודת האיסוף. את יכולה לשלוח לי למסר.

mooshki

New member
ראיתי שכבר הספקת לאסוף

אני ממליצה מאוד להוסיף לשם את הקישורים לדפי הצביעה שהם מאוד שימושיים בקייטנות וכמו כן ראיתי את הרעיון להכנת פרפר מכפית חד פעמית, שהוא באמת פשוט והומלץ מראש לעשות בקייטנות. אני לא יודעת איך לקשר הודעה להודעה, זה בשרשור על פרפר בחיות וחיוכים. חוץ מכל זה - יש לי שאלה. אני רוצה נורא לעשות עם הילדים יצירות בפימו כמו שהראיתם בהרבה מהסדנאות אונליין, השאלה היא אם חובה לאפות את הפימו אחרי שמכינים את היצירה ואם כן - האם אפשר לתת לילדים לאפות את היצירה בבית? האם היצירה לא תתקלקל בלי לאפות מיד? תודה רבה! הפורום עזר לי בצורה שאי אפשר לתאר!

../images/Emo45.gifתודה על ההפניה לקישורים הנוספים

חובה לאפות את הפימו, מאחר והחומר אינו מתקשה באויר אלא רק באפיה. היצירה לא מתקלקלת אם לא אופים אותה מיד - חשוב לא לגעת בה כדי שלא תתעקם/תפגע עד לאפיה (רצוי לא להשאיר גם במקום חשוף לאבק ומפגעים אחרים) ניתן לאפשר לילדים לאפות את היצירה בבית - כדאי להניח את היצירה על משטח ישר ע"מ שיוכלו לקחת אותה הביתה ללא חשש מנפילה/מעיכה. ישנם גם חומרים אחרים שמתקשים באויר ללא צורך באפיה כמו הI CLAY שמגיע צבעוני או הדאס שמגיע בגווני לבן וחום ויש צורך לצבוע אותו לאחר ייבוש.

mooshki

New member
תודה:] בקשר ל i clay

מה המחיר שלו בהשוואה לפימו? והאם אפשר לעשות איתו את היצירות מהסדנאות אונליין? נראה לך שילדים בכיתה א' מסוגלים בכלל לעשות את הבובות האלו? לי זה לא נראה מסובך מאוד, אבל לא עבדתי עם ילדים בגיל שלהם כל כך...

ורדה 1

New member
2 בעיות בעניין הפימו פימו, אמנם, יכול לחכות גם ימים ושבועות עד שיאפו אותו, אבל זה רק בתנאי שלא יגעו בו, יפילו אותו, ימעכו אותו וכו'. אל תשכחי שמדובר בילדים ולכן לא הייתי לוקחת סיכון שילד יגיע הביתה עם עבודה מפורקת, ויתאכזב../images/Emo4.gif חוץ מזה, שפימו הוא חומר יחסית יקר. לא עדיף לך לעבוד עם חומרים זולים יותר?

mooshki

New member
האמת היא שאני עובדת בקייטנה

ממומנת היטב
בכל מקרה, כן עדיף לעבוד עם הילדים הקטנים בחומרים פשוטים יותר. השאלה היא האם אפשר בחומרים האלה ליצור את הפרוייקטים שעשיתן פה אונליין?

למעלה