אני צריך עזרה...

• פותח הנושא PIT2
  • פורסם בתאריך

PIT2

New member
אני צריך עזרה...../images/Emo53.gif

אני עומד לקנות אופנוע ואין לי כסף לחדש. בגלל זה אני הולך לקנות משומש. אני נמוך ויש לי שתי אופציות. השאלה היא: איזה משומש כדאי לקנות - DT או CRM? ה-CRM תותח ונוסע פצצה אבל הוא מאוד קטן אפילו בשבילי והוא נראה כזה צעצוע (וגם אי אפשר להרכיב איתו) והדיטי אצלו הבעיה שאי אפשר להשתגע איתו בשטח (עד כמה שאפשר להשתגע עם חצי כוח) כי הוא נהרס מהר ואני מאלה שאוהבים שטח. בקיצר, מה נראה לכם כדאי לי?!?!?!?!

אמממ,RMX,SENDA R,BETA RR,

או DT משופצרת ומוגבהת תעשה עבודה יפה ואפשר לשפר אבל עדיין דיטי הוא המלך של ה 50 ואין לו תחליף. סנדה החדשים קצתר יקר אבל יש את הדגמים הישנים עולים גרושים. RMX יש גם לא חדשים. בטה זהו ה-כלי לריכבת שטח זהו כלי בעל כוח שחבלז אמינות לא כל כך נוצצת אבל הכלי ממש לשטח ובאמת לחובבי סלעים!

PIT2

New member
ומה לגבי ה-CRM?

ולפי מה שהבנתי בטה הוא כלי ממש גבוה בגובה של ה-ק.ט.מ שאיתו נסעתי פעם אבל לא ממש הסתדרתי הוא היה גדול מדי בשבילי. וגם הסנדה ככה לא? על ה-RMX דווקא הסתדרתי ועל ה-DT וה-CRM אני נוסע "כמו מלך".... לפי מה שהבנתי יש כזה דבר שנקרא הנמכה לאופנוע לא? אבל גם כמה אנשים אמרו לי שזה הורס את האופנוע... בכל מקרה תודה על התגובה ואם תוכל להתמקד יותר ב-DT וב-CRM אני יודה לך שוב...

אוקי אז לי היה DT וCRM סיבוב אחד

היה לי DT R האופנוע אין מה להגיד פשוט מעולה! במובן הגיוני שאתה מסתכל עליו כ 50 סמ"ק. האופנוע אוכל כל עלייה לעומת הרבה כלים 50ים שלא לפי שמת לב לכינוי שלי אז הדיטי שלי אכן סבלה הרבה שטח הבעיה הגדולה היא שאתה מגיע הרבה פעמים לסגירת בולמים מקפיצות רציניות יחסית ל 50 סמ"ק ואז זה יכול לגרום שהשילדה תיסדק ויש גם אפשרות שהיא תשבר וגם האפשרות השנייה שהגלגלים יסבלו מזה למשל קרה לי פעמיים שה"שיחים" בגלגל התעקמו ואז הנסיעה הביתה בשמיניות כמו באופנעים שלא היית שם נכון את הפנימית וכאלה. פתרונות זולים- עם הולמים הקדמיים אין הרבה מה לעשות אפשר להחליף קפיצים פנימיים ליותר קשיחים אפשר כל פעם למלאות אוויר שיורד תוך חודש שלוש שבועות מקסימום. ואז הם יותר קשים או יש אפשרות פשוט להוריד את שני הבולמים הקדמיים ולעשות להם מין הגבה שזה לא כל כך רצוי אבל אפשרי זה עולה משהו כמו 600 ש"ח פתרונות יקרים- שני בולמים חדשים בקוטר נכון מחברות בולים יקרות כמו SHOWA WP וכו´ משהו כמו מעל ל 2000 ש"ח הבולם האחורי בעייה איתו מכיוון שהוא יושב בצורה אלכסונית משהו אז צריך כבר לשאול מומחה יותר ממני בתחום. ועכשיו ל CRM כלי לא נוח לי אישית הרגלים התכווצו משהו אבל הכלי בגדול כלי מאוד קל לשליטה הבולם האחורי מכובד ביותר עם מהלך ארוך שזה טוב מאוד לשטח הגלג האחורי קטן יחסית משמע יותר מהירות בגדול הכלי מגיע לציון של טוב מאוד, אך לעומת זאת עם נעשה מבחן השוותי רק היתרון שלו בשטח מול הדיטי הוא מנצח בשאר הוא מפסיד בכביש הוא לא מלך בהאצה הוא גם לא מלך אך קרוב לזה ואם נסתכל קצת יותר ארון נראה שאתה תרצה למכור מה תמכור יותר מהר דיטי או סי אר אמ כמובן דיטי. כמו שאמרת כלים טובים שניהם אני יודע שה CRM עושה בעיות של אמינות זאת אומרת בעיות מנוע וקצת מגמגם לפעמים אך בגדול שניהם כלים אמינים ושווים עכשיו תלוי בך מה יותר נוח לך וכמה מהר תרצה למכור וכאלה... תעשה את השיקולים לבד בהצלחה. ומצטער שזה כל כך ארוך פשוט התאהבתי היום במקלדת

PIT2

New member
תודה!../images/Emo51.gif

דווקא טוב שזה היה ארוך ככה זה יותר עזר לי... בכל מקרה אני כנראה ילך על הדיטי. ברגע שאני כבר ימצא אחד טוב ויקנה אני ידאג "להטריד" אותך בכל מיני שאלות כדי שתעזור לי לשפר אותו ולעשות שהוא יהיה "חיית שטח" (כמה שדיטי 50 סמ"ק יכול)... אז להתראות, בינתיים... ושוב תודה!

למעלה