אני צריך עזרה ממכם...

mc bige

New member
אני צריך עזרה ממכם...

אני צריך להגיע למשרד הרישוי אצלכם בצ'ק פוסט, עכשיו אני גר בחולון, ככה שאני לוקח רכבת...לפי מה שהבנתי אני צריך לרדת בתחנת חוצות המפרץ, האם זה נכון? משרד הרישוי רחוק משם? ואם אפשר אז תיאור קטן איך מגיעים ברגל...? תודה רבה
 

GS2003

New member
כן. חוצות המפרץ.

זה מרחק של בערך 15 דקות הליכה משם. בהליכה רגועה. אתה יוצא לכביש הראשי (יעני לך קדימה 500 מטר..) ואז פונה ימינה. הולך עוד איזה 500 מטר ושם אתה צריך למצוא עוד פניה ימינה. אולי יהיה שלט שם. אתה נכנס שם בכניסה כמו רחוב. יעני כביש כזה. תמצא שם אחרי 2 דקות מגרש גדול עםם המון מכוניות. זה שם. לא תפספס... בהצלחה !
 

mc bige

New member
תודה רבה, עוד שאלה...

אז לא צריך לקחת מונית? אם אין לי בעיה שמצריכה מונית וזה, אין צורך לקחת מונית?כי זה דיי קרוב?או שכדי לי לקחת מונית כי אני אולי יסתבך שם?
 

GS2003

New member
עזוב מונית. לך ברגל.

זה עניין של אולי קילומטר... חבל על כסף למונית. לדעתי.
 
משרד הרישוי ...

אז ככה ..... אתה באמת יורד בתחנת חוצות המפרץ (תבדוק קודם שהרכבת מגיעה לתחנה זו כי לא כל הרכבות לחיפה מגיעות אליה ) ואז אתה באמת יוצא לכביש הראשי ומתחיל ללכת לכיוון צפונה (חיפה) ונכנס פניה הראשונה ימינה ואז 50 מטר שמאלה ממשיכים עם הכביש 130 מטר ומצד ימין תראה חניה עם מלא רכבים ורשום "משרד הרישוי" באמת הליכה של 12 13 דקות מהתחנת רכבת חבל על מונית קצת ספורט דרך צלחה ונסיעה טובה מורן .מ.
 

tygger

New member
למען האמת,

אני אפילו לא ידעתי שיש תחנה בחוצות המפרץ. ידעתי על התחנות בקריות אבל לא בחוצות המפרץ... פאדיחה.
 
למעלה