אני צריך עזרה דחוף!!!

אני צריך עזרה דחוף!!!

אז ככה יש לי ביום חמישי הקרוב ריאיון להתנדבות בכיבוי ורציתי לדעת מה שואלים שם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה מראש איילון 71

zarnuk

New member
מה שאני זוכר

בעיות בריאותיות, אם יש לך בעיה לראות גופות וכו ואחריות

אביעד ר

New member
מה אתה דואג?

אצלנו קיבלו כמעט את כולם אם אתה עוסק באיזשהו ספורט שצורה מקצועית תזכיר את זה בכל שאלה בראיון שלי (שנועם עשה) כל שאלה הזכרתי את הכדורסל למשל אם שואלים אותך בקשר לאיך אתה עובד בצוות תגיד שזה קשור לספורט שאתה עושה כי אתה עוסק בספורט קבוצתיובגלל זה אתה יודע לעבוד טוב בקבוצה כי תרדלו איתך את זה כל השנים שאתה משחק בהצלחה!!!

לאביעד

עד היום אני לא מבין למה קיבלתי אותך אביעד סתתתתתתתתתתם אחי אתה תותח

לאיילון 71

דבר ראשון נעים מאוד אני נועם , מתנדב כבר 3 שנים בשירותי כבאות והצלה הרצליה . חשוב שתבין שאנו מאוד מקפידים על איכות ועל מידת הנכונות של המעוניינים להתנדב אצלנו. אם אתה בעל משמעת עצמית גבוהה,מוכן להקדיש מס´ שעות בשבוע , מוכן להתנסות בדברים שרוב חבריך לא מודעים להם וכמובן אם אתה בקטע של סירנות , שריפות חילוצים אז אתה מתאים . אתה רק צריך להיות במצב בריאותי תקין , אישור הורים ורופא ואני בטוח שהצופים של איילון ידאגו להכשיר אותך להיות צופה אש. אם אתה צריך עוד משהו דבר איתי,או עם החבר´ה האחרים פה.

תודה לכל העוזרים ועוד משהו ../images/Emo104.gif

לכל מי שטעה בקשר לשם איילון השם מכייון אני מתנדב במד"א באזור איילון אני לא אפרט באיזו תחנה אבל באיילון ועבודת צוות ידוע לי מה זה שיחקתי שלוש שנים כדורסל בקבוצת הפועל חולון וגם במד"א אם לא עובדים בצוות אי אפשר לתפקד למרות שלפעמים קורה שאתה עובד לבד קרה לי השבוע יום נעים ותודה איילון 71

למעלה