אני צריך עזרה דחוף!!!

RGV250cc

New member
אני צריך עזרה דחוף!!!

אני חייב אבל חייב אתרים של פלסטיקה לאופנועים מדובר בג'ילרה ראנר 50 סמ"ק 2001 אני חייב פלסטיק למי שמכיר אתרים של פלסטיקה לאופנועים זרקו חופשי! אתרים בחו"ל אבל טובים ששולחים לארץ (ובלי בעיות) תודה רבה מקווה שתעזרו לי ופנייה אישית לCOLT, בבקשה תעזור לי.(אני עובר ל500 ועוד שבועיים נגמר לי הביטוח אני חייב למכור) תודה רבה מראש

z is dead

New member
תן לי להבין:

אתה מתכנן להזמין חלק מחו"ל, להרכיב אותו על הקטנוע ולמכור אותו תוך שבועיים? על זה נאמר פחחחחח... חפש חלק משומש במוסכים, או שפשוט תוריד במחיר ותן לקונה לשבור את הראש.

RGV250cc

New member
לא ...

לא בעניין של לחץ אבל ככל שאני ימכור את הכלי יותר מהר אני יקנה כלי אחר יותר מהר... לא בהכרח תוך שבועיים אבל כמה שיותר מהר יותר טוב

C O L T

New member
z is dead צודק בהחלט

COLT לא יכול לעזור לך, אתה צריך לפנות לזה שאחראי על COLT, והנוהל הוא כזה - רשום את הבקשה שלך על פתק, את הפתח תביא איתך לירושליים ודחוף בין אבני הכותל המערבי. העזרה והמענה ניתנים במגבלות לחץ העבודה. הזמנה מחו"ל לא תעזור במגבלות הזמן, ולא בטוח שהמחיר יהיה שווה את המאמץ. האפשרות היחידה זה באמת לגשת למוסכים המתעסקים עם כלים כאלה, ומחזיקים אולי מלאי פלסטיקים משומשים, ברר באופנועי השרון, יגאל חלפים ואחרים, סבב טלפונים רציני - אולי יביא לך את מבוקשך. אם לא - תמיד יש את תוכנית א', פתק, כותל וכ"ו...

RGV250cc

New member
COLT COLT COLT ../images/Emo101.gif

כבר ניסתי במוסכים ורק שתדע שפלסטיק חדש בעופר אבניר או במוסכים עולה למעלה מ1,100 ש"ח, פלסטיק מסריח !!! - חתיכת פלסטיק אחת ! נשמע לא הגיוני אבל ביררתי בכמה מקומות (שכולם קונים מעופר אבניר) והמחיר אותו מחיר (המניאקים מנצלים את העובדה שהם בלעדיים) ומהסיבה הזאת (או יותר נכון מ1,100 ויותר הסיבות האלו) אני מבקש את עזרתך ואת עזרת החברים בפורום אני צריך פלסטיק צד ימין-כנף אחורית לג'ילרה ראנר 50 סמ" שנת 2001 עדיפות גבוהה למשומש אבל גם חדש במחיר טוב יתקבל בברכה אני לא לחוץ ! ציר הזמן שלי תקין. שיקח אפילו חודש-חודשיים .ובנוגע להורדת מחיר-הורדתי כבר למעלה מ2,000 ש"ח והכלי במצב מעולה אחרי טיפולים. והצעתי גם 2 קסדות ו2 חליפות,מנעול וכו' וכו'... אני גם רוצה פלסטיק כי זה מכער את האופנוע ואני לא אחד שמזניח. תודה מראש.

כRובי

New member
אם אתה לא לחוץ , אז בשביל מה השימוש

במילה "דחוף" ? בשביל מה כל ההודעות שלך מלאות בסימני קריאה ? סתם כדי לדחוף את חברי הפורום לעבוד עבורך ? רק תקפיד שזה לא יהיה כמו מקרה הילד שצעק "זאב! זאב!" בסוף באמת תצטרך עזרה מאנשי הפורום ואנשים יתעלמו.. (משהו בסגנון : "עוד פעם הוא וה"דחוף" שלו...")

RGV250cc

New member
הסבר

כבר ציינתי שזהו סגנון הדיבור שלי. וחוץ מזה אני לא מבין אותך אני לא לחוץ אבל מעדיף להביא את הפלסטיק כמה שיותר מהר. ולא, זה לא המקרה של הילד שצעק זאב זאב אני באמת חייב פלסטיק כזה. חוץ מזה לא הייתי פונה לכאן אם לא הייתי מחפש ב:אתרים לקנייה בחו"ל שמופיעם באתרכם, בכל רחוב שוקן והסביבה, בעופר אבניר (היבואנים) ושאש מוסכים ואנשים שאני מכיר... ולכן אני מבקש (בלי דחוף) מאנשים שמכירים אתרים שבהם ניתן לקנות פלסטיקה לאופנועים\קטנועים (לג'ילרה ראנר 50 סמ"ק שנת 2001 ספציפית) תודה מראש על "שיתוף הפעולה". קיוותי לתשובה ממך קולט. אם אתה לא יודע תגיד שאתה לא יודע אל תנסה להוציא אותי שקרן - רוצה תמונות של האופנוע עם פלסטיק שבור??? זה יעור??? בכל מקרה אני מקווה לקבל קצת יחס. תודה מראש.

C O L T

New member
../images/Emo4.gif - בהשכרה מכRובי

RGV ידידי, תאמין לי, לא ניסיתי להוציא אותך שקרן, אפילו לא מבין איך הגעת למסקנה כזאת מוזרה, ואילו לא חשבתי לרגע שתגובתי תפגע ברגשותיך. מקסימום כיוויתי לאיזה חיוך (
). כתבתי לך את דעתי האמיתית בנושא, הצעתי לך מוסכים להם יש מלאי של חלקים משומשים!, שזה האופציה הסבירה, הזולה וההגיונית בשבילך לדעתי. אם עצתי לא נראית לך - מה אני יכול לעשות. אתרים מהם ניתן להזמין חלקי פלסטיק לראנר אני באמת לא מכיר, בגלל שאין לי ראנר, לא היה, כנראה לא יהיה ולא הזמנתי בשבילו פלסטיקים. ידוע לי מנסיון של אחרים שהזמנת פיירינגים וחלקי פלסטיק אחרים לא זולה, מסובכת למדי ונעשית לרוב כאשר מחפשים משהו ייחודי, לא כאשר רוצים לחסוף כסף ולקבל את החלק מהר, והרי ציינת שהזמן הוא שיקול. יחס קיבלת, תראה שני מנהלי הפורום עסוקים בך, כולם נותנים לך תשובות ואתה כועס על זה שהתשובות לא מתאימות לך. לא רעיון טוב. ככה זה פורום, לא כל התשובות לעניין, אף אחד לא מחוייב לענות, אפילו לא COLT, לא חייבים לדעת הכל, וכאשר מחפשים משהו נדיר, אז לכל היותר אפשר לבקש מחברי הפורום מילות חיפוש אנגליות לשימוש ב-GOOGLE. אתה רוצה שנעשה בשבילך את החיפוש, ואת סינון התוצאות, את השוואת המחירים, זמני השלוח, איכות המוצר? זה לא אפשרי.

RGV250cc

New member
אז... gilera runner ../images/Emo161.gif

כנראה שקצת יחס קיבלתי וזה כבר טוב. רק שתדע שאינני רוצה ש"תעבדו" בשבילי כפי שהגדרת את בקשתי. אני די מתמצא באינטרנט ובמחשב בכלל (אני טכנאי מחשבים) כך שאני לא צריך שתעבדו בשבילי חשבתי שאנשים מכירים אתרים, אז מה הבעייה לכתוב שם של אתר (מקסימום דקה) אבל אם אנשים לא מכירים אז לא משנה. במוסכים חיפשתי ואני עדיין מחפש... לא נורא, אני בכל זאת מודה לכם על העזרה ! ואם תשמעו על פלסטיק לראנר 50 שנת 2001 צרו קשר. או שתפנו אנשים אליי או תגידו להם שיחפשו את אחת המילים האלו GILERA או RUNNER - שכתובות בנושא ההודעה. [email protected] - אם תשמעו משהו בקשר לפלסטיק, אנא צרו קשר תודה רבה וחג שמח

dani66

New member
פלסטיקה

כנס לאתר www.ebay.com ובעמוד הראשי חפש את הקישור לאפנועים ןמשם תבצע חיפוש

RGV250cc

New member
בכל מקרה../images/Emo155.gif

שיהיה לכולכם חג שמח וכשר למרות שהתאכזבתי ממכם. חשבתי שאני יקבל תשובות אבל אין רול ואין עונה. חג שמח. |סמל של מאוכזב|

פה גדוווול...

בוא, בוא נאכיל אותך, רק שלא תהיה מאוכזב שבפורום לא עובדים קשה מספיק בשבילך. MAD = Motorcycle Art Design עסק שכל מטרתו בחיים היא פלסטיקה של אופנועים. (בניה, צביעה , תיקון, עיצוב מיוחד, ומשומשים) טיראן = האיש שאיתו אתה צריך לדבר. (קח בחשבון שלאחרונה הבנאדם קצת נבלע בקטע של יראת השמיים ולכן יכול להיות שתצטרך למתן את הדחיפות הרבה(!!!) לפחות עד צאת החג) אם אני לא אכתוב פה כתובת וטלפון זה יראה מן הסתם כתשובה חלקית ולא רצינית לטעמך, אז הנה: בר יוחאי 26 ת"א טל' 03-6816161 קח, אפילו מפה יש.

RGV250cc

New member
מה לעשות. שאני לא יודע...

או בור אבל בפורום כמו פורום צריך להיות יש שואלים ויש עונים קח בחשבון שאם לעזאזל (איך לעזאזל כותבים לעזאזאל) הייתי אולי יודע לא הייתי FUCKIN' שואל, לא?!! תודה בכל זאת.

אל תרתח אדון עזריאל, אל תרתח

הכל בסדר. להבא תדע שיש קישור לכ----ל בתי העסק בדף הקישורים, ושם היית יכול לגלות את כל זה ל-ב-ד-ך! מדהים נכון?
הכל ברוח טובה. חג שמח לך ולכל שאר הפרדס הפורח, שיעבור כמה שיותר מהר וכמה שפחות כשר.

KTM620SM

New member
דראג ירושלים

יש להם כזה משומש 02-6795380 אני לא עובד שם, אבל ראיתי כזה תלוי על הקיר בפעם האחרונה שהייתי שם... שווה לנסות

enigo

New member
ואם אתה כבר בירושליים...

ברר גם אצל יוני, ראיתי פגר של ג'ילרה אצלו, רק לא בטוח אם החלקים למכירה.

למעלה