אני צריך עזרה דחוף...

MooN aka asdfgh

New member
אני צריך עזרה דחוף...

הפילו עלי לעשות קטע (ראפ כמובן) על מרד המכבים במסיבת חנוכה של השכבה. אני יודע שיש עוד הרבה זמן אבל אני צריך להגיש את הליריק לאישור עוד מעט (תמיד מצנזרים לי בבי"ס את מה שאני עושה, אז הם לוקחים את זה לבדיקה קודם). בקיצור... ממש אין לי מושג איך לעשות את זה שזה לא ישמע כמו שיעור היסטוריה... תעזרו לי בבקשה...

double M

New member
שתי הצעות....

או שתכתוב את כל השיר בהומור, או שתשווה אותו לימינו אנו בדרך כלשהי.

ק ר ח

New member
ההצעה שלי(פריסטייל)

ההסטוריה תמיד תחזור על עצמה שאני על הבמה אתם רואים ת´נשמה המכבים,כמוני,רק רצו למרוד והם הצליחו,מגיע להם כבוד, אבל החכמה היא מההסטוריה ללמוד על זה שאני יהודי אני מודה מאד אבל די לצנזר,מה אני מפגר? זאת הדעה שלי אז אני לא עוצר! וממשיך לזרום,חג שמח היום אז כולם לשמוח,כי היום הוא היום, היי,את שם! את נראית לי מתוקה! תגידי,בחנוכה את עסוקה?

MooN aka asdfgh

New member
חחח...

אגב, ניסיתי סטורי טלינג... זה ממש נשמע כמו שיעור היסטוריה... זה משעמם...

EmGee

New member
סתם רעיון

תזכיר את המשחק בין חיפה לאולימפיאקוס (מכבים נגד יוונים)

עזרה נפשית או..... סתם יש לי משהו

מה יותר טוב מלהשתמש במילותיו של הראפר הידוע לשימצה בכל החלק המערבי של כדור הארץ, סאבלימינל בכבודו ובעצמו? בעצם החלק של ה(ר)צל בשיר יותר מתאים: באתי חושך לגרש , לא חושש משתמש בעוד BASS ואש, כוחות האור מול כוחות השחור... בלה בלה בלה בלה בלה אני לא מצליחה לזכור בכל אופן קח את זה, שכתב קצת והופה לך שיר. אופצייה שניה: תגיד לבית הספר שעליך לא מפילים כלום אז שיחפשו ת´חברים שלהם במקום אחר. FUCK THE SYSTEMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!

לא שונאת את סאבלימינל אבל....

מעדיפה שיהיה פחות קיצוני. אני לא אצליח לשנות את הדעות של העולם וגם לא מתיימרת לעשות את זה. ובקשר לראפרים הערבים.... כן אני אוהבת. וגם את סאב. שלא יהיו אי הבנות.

micL

New member
מה דעתך על דבר כזה

היו היה ראפר יהודי בשם יהודה שהיה נותן פריסטייל תמיד כשהיה בדודה הוא היה חתום בלייבל ששמו קבוצת מכבי ותמיד שהיו מזמינים אותו לפריסטייל היה אומר סבבי יום אחד הגיע לשכונה ראפר אדיר אבל הוא היה במקור מהצד השני של העיר מהשכונה היריבה/ ניסה לפתוח מריבה הוא בא ליהודה עם קצב דימיוני ויהודה הזמין אותו לבאטל עצבני אנטיוכוס היה שמו של יריבו של יהודה והיו אנשים שהשוו אותו ללודה אבל סוף סוף הגיע יום הקרב ואנטיוכוס הגיע עם חומר מוכן שבבית הוא כתב יהודה לא נשבר והביא חרוז ועוד חרוז וחבר השופטים אמר לאנטיוכוס לזוז כי בחנוכה קרה הנס ואנטיוכוס התבאס הוא חזר חזרה לאנדרגראונד ליד אגם לוך נס ומאז אף אחד לא שמע עליו יותר איזה כיף שיהודה החליט בסוף לא לוותר משהו בסגנון?

spheonx

New member
אממ..

אתם חושבים על הדברים האלה מעכשיו לעכשיו? נחמד ביותר...

spheonx

New member
כן, הבנתי שזה פריסטייל

הייתי בטוח שאת הפריסטייל מביאים מדברים קיימים לא הייתי מודע ליכולת ה"המצאה על המקום"

MooN aka asdfgh

New member
חחח...

אני יכול לעשות משהו בסגנון הזה... קצת פחות גאנגסטה, יותר בת-ים
. כשאני חושב על זה... אני יכול לעשות את זה עם חבר שלי ולארגן ביף בין יהודה המכבי לאנטיוכוס...

אח שלי גבר!!!!!

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!! בוא תהיה המשורר הפרטי שלי!!!!!!!

בלייז

New member
עצה שלי:

תשקיע ותכתוב קטע ראפ תותחני ,אולי אפילו בעזרת תרשים זרימה(זה עובד) קח אינסטרומנטל,הייתי מציע לך של הרוטס "you got me" ,וגם תשתף מישהי מהבית ספר שיודעת לשיר ,שתעשה פזמון,בהצלחה!!!

MooN aka asdfgh

New member
לא צריך ביט!

יש לי את עושה הביטים מספר 1 בארץ! מולטי!!! שעושה לי ביט על "מעוז צור"... תותח, לא?

בלייז

New member
כן...נשמע באמת מבטיח...+בקשה

אתה יודע מה יהיה מגניב? אם תבקש ממישהו להקליט את זה,לא משנה באיזו איכות ייצא,ואז תעלה את זה פה,לשירים המוקלטים. שומע:ביטים שלי

למעלה