אני צריך עזרה דחוף...

אני צריך עזרה דחוף...

יש לי מחשב נייד עם וויסטה בקיצור נתתי לאחי לשחק והוא לחץ על כל מיני כפתורים בלי לשים לב והמסך עכשיו התהפך ובמקום לעמוד הוא שוכב... מישהו יכול להגיד לי מה עושים????

ali052

New member
מה הכוונה ''המסך שוכב''../images/Emo35.gif

ניסת בהגדרות של התצוגה ?

האמת שלא

וחוץ מזה המחשב שלי באנגלית ואין לי מושג איך נכנסים להגדות ואיך משתמשים בהם...

ali052

New member
אם כך אז.....

ההיתי מציע על שחזור המערכת ליום אחד שלפני...

אז אולי תוכל..

להסביר לי מה לעשות? אמרתי לך המחשב באנגלית ויש לי וויסטה ככה שאין לי מושג מה לעשות...

ali052

New member
../images/Emo92.gif

בויסטה אני לא זוכר בע''פ.... התחל >כל התוכניות > כלי מערכת > שחזור המערכת....[באנגלית סיסטם רקוברי] ושם תבחר ליום אחד לפני שזה קרה לך...

bar666xp

New member
איך עשית???

זה אמור להיות זמין רק לטבלטים.... Control Panel -> Tablet PC Settings שם צריך להופיע... Primary landscape. עוד אפשרות עם יש כ.מסך של NVIDIA עד כמה שידוע לי {אין לי מושג לגבי של אינטל}... לחצן ימני על הdesktop לחץ nVidia control panel לחץ display ואז rotate display. אילו האפשרויות שעולות לי בראש כרגע.

ali052

New member
שחזור המערכת ייפתור לו את הבעיה במקום שהוא

ייעסק עם ההגדרות של הכרטיס מסך..... ולך תדע איזה כרטיס מסך יש לו בכלל....

bar666xp

New member
זה כמו להגיד לו תפרמט ביגלל WHATEVER...

ממש לא! ובלי קשר שיחזור מערכת זה הדבר הראשון שאני אישית מבטל מיד לאחר התקנת WINDOWS... חוץ מלהיות חממה לוירוסים ושאר מזיקים לא פתר לי שום בעיה אפילו לא פעם אחת! אני בגישה שבעיות צריך לפתור וכך גם ילמד להבא מה זה כמה זה למה זה... שלא לדבר על אם נקודת השיחזור שלו היא מלפני כמה ימים והתקין בזמן הזה איזה תוכנה/משחק/WHATEVER אתה יודע מה הסיכוי שהתוכנה תעבוד אחרי השיחזור? לפיתרונות הללו אני קורה.... לקוח:- "יש לי כל הזמן הודעות על וירוס במחשב", איש התמיכה:- "תסיר את האנטי וירוס לא יהיו יותר הודעות כאילו"... נכון פיתרון סוף הדרך?

ali052

New member
../images/Emo6.gif ברגע שקראתי את ההודעה העלתי חיו על פני...

אז בוא ונעשה סדר בדברים... הצעתי לו שחזור מערכת =פיתרון מהיר בגלל שהוא כתב שזה מאוד דחוף לו 2 - גם אני בגישה של -לא לפרמט סתם
3-לך תסביר לו איך בדיוק להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך במצב שאתה לא מול המחשב 4-בשיחזור של יום אחד כמעט ואין ''הפסד '' של חומר....[תלוי ברמת המישתמש]

bar666xp

New member
עזוב אם הוא קרא את התשובה הראשונה שלי...

לא צריך הרבה כדי להבין מה לחפש ואיפה לחפש... בנתיים ניראה לי שגם כדי למצוא את שיחזור המערכת תצתרך לעשות לו צילומי מסך של לחיצה על התחל ---> לוח-בקרה ---> וכו' וכו'... וביכלל למה שיעבד מידע אפילו הכי לא חשוב ככל שיהיה במקום לפתור את הבעיה עצמה? ועוד לא שמתה לב שלכל בנדם שלישי דחוף משהו ב___ עם הודעות דחוף/בהול/היסטרי שלרוב גורמות לכך שאנשים נימנעים מלקרוא אפילו מה השאלה שלא לדבר על לענות לשאלה.

ali052

New member
עכשיו ברצינות:

כשקראתי את הדוגמא שהבאת בין הלקוח לבין התמיכה הטכנית העלתי חיוך על פני.......

למעלה