אני צריך עזרה בדחיפות

matanza5

New member
אני צריך עזרה בדחיפות

אהלן, חבר'ה יש לי מחשב נייד של toshiba מדגם L-20. לפני יומיים פירמטתי אותו וכעת מסתבר שאני צריך את כל הדרייברים שלו (מסך, סוללה וכו'). אני יודע שאמור להיות דיסק עם הדרייברים אבל אין לי אותו וכעת אני תקוע עם מחשב נייד בלי כל הדרייברים. אני חייב שתעזרו לי למצוא בדחיפות כל דרייבר ששייך לדגם הזה של המחשב. תודה רבה, מתן.

bar666xp

New member
ומה הבעיה להוריד אותם מטושיבה...

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modItemList.jsp?moid=1192126&rpn=&ct=DL&BV_SessionID=@@@@1746808994.1195446613@@@@&BV_EngineID=cccjaddmiemkmilcgfkceghdgngdgnn.0

bar666xp

New member
אוי זה גם עם JSP...

בקיצור כנס לאתר טושיבה {האמריקאי מומלץ} אתר את הדרייברים האחרונים למערכת הפעלה שיש לך... בדגם הנייד שלך מין הסתם..

dandobin

New member
זה אני-השואל- ממשתמש אחר

ונגיד זה אפילו לא מציג את האפשרות של אינטרנט אלחוטי...כאילו הווינדוס בכלל לא יודע שזה מחשב ניייד חוץ מאשר הסמל של הסוללה...ולפי מה שאני רואה בתמונה יש איזה 10 דרייברים. להוריד אותם (את כולם?) במחשב אחר ואז להעביר בUSB טלהתקין אצלי ואז הכל אמור להסתדר?

bar666xp

New member
האמת... מה שבא לך..

אני הייתי מוריד את הדרייבר לכ.רשת אלחוטי/קווי לא קריטי... {ומעביר דרך DOK או כל דרך אחרת} ואז מוריד בנייד את כל השאר. לאחר שיש את כל העידקונים {אגב שים לב יש שם גם עידקון BIOS אאל"ט} צורב את הדרייברים לCD.

dandobin

New member
אחי קודם כל ממש תודה על העזרה..

כמו שאמרתי התקנתי ווינדוס אבל עם סרביס פק אחד והורדתי את רוב הדרייבים וכבר יש אינטרנט..אני עכשיו מוריד את העדכון לסרביס פק שתיים ואז אני אשים אותו... בעיה שעכשיו שמתי לב זה שאין אצלי כרטיס קול מותקן...ואין לי מושג מה הכרטיס קול שלי...אז איך אני מברר מה הכרטיס קול ואחרי זה אני כבר אמצא דרייבר בגוגל נראה לי...רק תגיד לי איך לברר איזה כרטיס קול יש לי...? נ.ב. אני צריך להתין עוד דברים? כרטיס מסך? משהו נוסף? אם תגיד לי איך בודקים אותם אני אתקין...

bar666xp

New member
חשוב ורק הרגע שמתי לב שלא אמרתי זאת...

בדוק כי זה הדגם המדויק שלך... יש OTD ויש 235 אם אני זוכר נכון... אאל"ט בשניהם הדרייבר לקול הוא http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/sl20audiox.exe זה הConexant Audio Driver for Windows XP אם אתה משתמש במערכת הפעלה אחרת מצא באתר לפי הדגם המדויק והמערכת הפעלה שאתה משתמש. לתשומת לב מיוחדת לא מומלץ לעדקן ביוס שלא לפי הדגם המדויק!!! זה עשוי להיות הדבר האחרון שתעשה עם המחשב! בנוסף עידקון BIOS תמיד עושים כשהמחשב מחובר לחשמל והסוללה מלאה! בדוק מה מופיע בתחתית המחשב צריך להופיע הדגם המדויק. בעיקרון לא חייבים כלום לעדקן/להתקין... לדוגמה אם אין לך בעיה שהעידקון BIOS פותר עדיף לא לעדקן אותו כלל הוא העידקון הבעיתי/מסוכן ביותר לחומרה... לגבי דרייברים תוריד ישירות את הגירסה האחרונה/הגבוה ביותר שיש... אגב SP2 עשוי לחסוך לך הרבה הורדות בין היתר יש בו זיהוי של חומרה שלא היתה מזוהה אוטומטית ע"י SP1. לגבי חומרה שאין לך מושג מה היא הורד EVERST היא ב99.9% תזהה את החומרה... לרוב מופיע גם קישור לאתר היצרן/דרייבר... אבל אני חושב שלכל החומרה יש דרייברים באתר טושיבה.

dandobin

New member
זה באמת זיהה את הלוח קול, אבל אני לא מוצא את

הדרייבר. חיפשתי ממש בכל האתרים ואני לא מוצא. אני מעתיק לך מה בדיוק מה רשם לי הEVEREST: Intel 82801FBM ICH6-M- AC'97 audio controller [B-2 ותסגור את הסוגריים המרובעות בסוף, זה משום מה קופץ לי... אז אנא תעזור לי למצוא את הדרייבר לזה^! ועוד דבר הורדתי קובץ לשדרג לSP2 אבל אני לא מצליח כנראה כי הווינדוס פרוץ..יש מצב לקישור של להוריד את העדכון לSP2 שלא יעשה לי בעיות..?

bar666xp

New member
נסה למצוא אולי באתר אינטל...

לגבי WINDOWS לא חוקי אתה לא מצפה לתגובה נכון... עם כל ה""אהדה"" שיש לי לMS אבל אתה רוצה את התוכנה/מערכת הפעלה שלהם אז שלם אליה! אגב איזו מערכת הפעלה קיבלת עם הנייד למה אתה לא משתמש בה? לגבי הקישור שנתתי לך להוריד את קובץ ההתקנה ישירות מאתר טושיבה... אני מבין שזה לא עזר לך?

למעלה