אני צריך עזרה בבקשה

אני צריך עזרה בבקשה

כמה קוביות יש במבוכים ודרקונים הראשון??? (לא מורחב!)?? בבקשה זה דחוף אני עושה עבודת קדם גמר לביצפר על "מבוכים ודרקונים" ואני צריך טיפה עזרה בכמה מקומות שאני לא בטוח בהם ממש

נראה לי שזה 5

אבל אני לא בטוח אבל תודה אני צריך גם תיאורים של אורקים ואוגים ולדעת מה ההבדלים בין הגמדים (סוגי הגמדים ובין השחורים הרעים לטובים) וגם לגבי האלפים ככה ולגבי הזוטונים וזהו פחות או יותר הגזעים שיש (בלי המקצועות!) אפשר עזרה בבקשה? ההבדלים בין לבין כולם...

arifell

New member
בנוגע לקוביות, הגמבה פירט לך את

כולם, תשפור, זה יוצא 6

arifell

New member
חוצפן, עוזרים לך קצת, נותנים לך

מידע, אפילו שהוא חלקי, ואתה מתלונן שהוא לא נכון, מאשרים לך אותו ואתה מתלונן שזה לא מספיק, המליצו לך ללכת לפורום יותר ממוקד, בו יוכלו לעזור לך, וסרבת, תגיד תודה שאתה מקבל משהו! אם היית מבקש יותר יפה, הייתי אולי חושב לתת לך משהו יותר מועיל מעצה שהיית צריך לחשוב עליה לבד: לך למנוע חיפוש, תקליד DND, וכל מילי מילות עזר נוספות, או מבוכים ודרקונים, עם אותם תוספות אבל בעברית, ותחפש לבד! גם חוצפן, וגם עצלן! סייבר, אתה מבין עכשיו למה כתבתי את ההודעה שצנזרת?

מירטל

New member
תגיד

אתה מודע לעובדה שיש פורום מ"ת (משחקי תפקידים) ושם הרבה יותר אנשים ישמחו לעזור לך?

את כל כך רוצה לזרוק אותי מפה?

ממש תודה אבל בפורום משחקי תפקידים על השאלה שלי יענו איזה שבעים ויהיה שירשור ארוך של זה נכון או זה נכון.... אני מעדיף את המקום הקטן הזה ואני יודע שלא חסרים פה כאלה שקראו ספרים רבים והרבה מאוד ספרים מבוססים ישירות על עולם מבוכים ודרקונים בדיוק רומח הדרקון למשל

למעלה