צרת רבים 🙂😉
יעיש התימני Well-known member 21/12/23 #13 נכתב ע"י הנחוץ: צרת רבים לחץ כדי להרחיב... לא שלי, לא של בת זוגי.
ש שי12346 Well-known member 21/12/23 #15 אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים
אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים
ה הנחוץ Member 21/12/23 #16 נכתב ע"י שי12346: אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים לחץ כדי להרחיב... יש לך בפנים ילד? למה הכוונה
נכתב ע"י שי12346: אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים לחץ כדי להרחיב... יש לך בפנים ילד? למה הכוונה
ש שי12346 Well-known member 21/12/23 #17 נכתב ע"י הנחוץ: יש לך בפנים ילד? למה הכוונה לחץ כדי להרחיב... לוחם במילואים
ה הנחוץ Member 21/12/23 #18 נכתב ע"י שי12346: אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים לחץ כדי להרחיב... יש לך בפנים ילד? למה הכוונה נכתב ע"י שי12346: לוחם במילואים לחץ כדי להרחיב... הבנתי כל הכבוד לו, לא פשוט
נכתב ע"י שי12346: אני צריך חופשה בחול ….. קצת להתרחק מכל המועקה הזו לנשום אויר ללא אזעקות ללא מקלטים ללא ממדים אבל זה עכשיו בלתי אפשרי במיוחד כשיש לי ילד בפנים לחץ כדי להרחיב... יש לך בפנים ילד? למה הכוונה נכתב ע"י שי12346: לוחם במילואים לחץ כדי להרחיב... הבנתי כל הכבוד לו, לא פשוט