אני צריך סדרה

snier 1991

New member
אני צריך סדרה

לא חיפשתי המלצה לסדרה מאז גיל 13 בערך, אבל אני מרגיש קצת תקוע ואני בלופ של צפייה בסדרות לא טובות שהייתי צריך להשלים כי היו חסרות לי עונות שלהן (עונות 9-10 של בברלי הילס, עונה 9 של סיפור אימה אמריקאית, עונה 6 של כתום זה השחור החדש, עונה 4 של פארסקייפ, עונה 8 של רקדניות קטנות, עונה 2 של האיש במצודה הרמה)

גם שום סדרה שאני צופה בה ועדיין משודרת והיא בת פחות מחמש שנים אני לא ממש חושב שהיא טובה פרט לסיפור פשע אמריקאי (האיש במצודה הרמה יותר מעצבנת אותי משאני נהנה ממנה, אותו דבר סיפורה של שפחה)

אני באמת כבר לא בעניינים ובתקופה הכי עמוסה שלי אוור, אז אין לי מושג מה מתאים לי ומה טוב ולא בא לי להשלים משהו ישן (כי זה מה שאני עושה כבר שנתיים בערך, בערך שני שליש מהסדרות שהתחלתי בשנתיים האחרונות היו סדרת מהעשור הקודם).

סימנתי ארבעה סדרות ואני מתלבט ביניהן:
מה נשים רוצות - מארק צ'רי כותב על נשים עם כסף וזה תמיד נראה טוב
להרוג את איב- סנדרה הו וזה די מוערך.
ג'יפסי רוז - אין לזה באז בכלל אבל האימג' של זה ביס מזכיר לי את אויבות: בטי וג'ואן שזה הדבר הכי נפלא בעולם.
היורשים - יש באז מטורף וזה נראה כמו משהו שאני אוהב

limors2

Well-known member
ממליצה בחום על להרוג את איב!

אבל את האחרות לא ראיתי, אז זו המלצה לא אוביקטיבית בטירוף.
רק שהסדרה באמת מעולה.

מאוחר יותר תבוא לונה להמליץ לך על היורשים

אני לא ראיתי אף אחת מהסדרות שציינת
אבל הסדרה של מארק צ'רי נקראת "למה נשים הורגות"
&nbsp
אני לא זוכר מה ראית ומה לא או ממש מה הטעם שלך, אבל מהסדרות הכי טובות בעשור הזה: הנותרים ובוג'אק הורסמן.
גם גברת מייזל המופלאה היא סדרה מופלאה

LeRanch

New member
ממליץ על כל ארבע הסדרות

למה נשים רוצחות - סיימתי אותה אתמול וממש נהניתי ממנה. סדרה כיפית, טראשית, וייב של עקרות בית נואשות עם טוויסטים נחמדים מאוד.
&nbsp
להרוג את איב - העונה הראשונה מדהימה, פחות עפתי על העונה השנייה אבל היא עדיין מוצלחת מאוד.
&nbsp
יורשים - כנ"ל, אהבתי יותר את העונה הראשונה. בכל אופן סדרה טובה מאוד.
&nbsp
הפשע: ג'יפסי רוז - מומלץ לצפות קודם בסדרה ואח"כ בסרט הדוקומנטרי ("אמא נרצחה לי"). קאסט מעולה והסדרה עצמה עשויה בצורה נהדרת. מקווה מאוד שיהיו עונות נוספות על סיפורי רצח מוכרים כאלה.

twisted nerve1

New member
מארבעת הסדרות שציינת

ראיתי את ג'יפסי רוז והסדרה פשוט הפנטה אותי, זאת סדרה מאוד קשה לצפייה מה שאולי אומר למה אהבתי אותה כ"כ, אחריה ראיתי את הסרט הדוקומנטרי שעליה היא מבוססת (אם איך שהוא יצא לך לא לראות את הסרט ולא לשמוע יותר מדי פרטים על הפרשה, כדי שתדע כמה שפחות לפני שאתה צופה בה, אם תחליט לצפות בה).
&nbsp
להרוג את איב- כל העולם ואישתו השתגעו על הסדרה הזאת, ואני ראיתי עונה 1 ומה אגיד? לא הבנתי מה כולם רוצים? אני בטוחה שאנשים פה יתנו לך המלצות עליה, אבל רק ע"ס העונה הראשונה לא הייתי ממליצה (ולא המשכתי לשניה). אולי זה הגיוני כי היוצרת של הסדרה היא היוצרת של פליבג, עוד סדרה שכולם עפו עליה ואני בקושי הצלחתי לסיים את עונה 1.
&nbsp
מה נשים רוצות- אני קצת מתכננת לראות במיוחד כי אני יודעת שזה היוצרים של עקרות בית נואשות, אבל עוד לא ראיתי, אז לא יכולה לחוות דעה.
&nbsp
מצטערפת להמלצה של ניק על גברת מייזל המופלאה- טרם יצא לי להשלים את עונה 3, אבל לפי שני העונות שראיתי, סדרה שהיא לגמרי ממתק כייפי וגם נראה לי שיכול להתאים לטעם שלך.
&nbsp
חוץ מזה, אם אהבת עקרות בית נואשות, אז שווה לך גם לבדוק את Good Girls עם כריסטינה הנדריקס, שאיכשהו ממש הזכירה לי בוייב את עקרות, והיא חמודה, מעט טראשית אבל כייפיתי מאוד לבינג'.

Lhuna1

New member
אני לגמרי ממליצה על יורשים

בעיני זאת סדרת השנה, כלומר מבין הסדרות ששודרו השנה (עונה 2 שלה).
לא מתיימרת לדעת מה אתה תאהב, אבל בעיני עונה 1 שלה מצוינת, ועונה 2 מבריקה ומענגת לחלוטין.
&nbsp
ראיתי גם את עונה 1 של להרוג את איב, ואני לא רואה בה יצירת מופת, אבל היא כן מאוד מהנה.
&nbsp
&nbsp

snier 1991

New member
תבורכו

פסלתי בגלל התגובות פה את איב, בחרתי למה נשים הורגות ההורדה במקס בפתיח (המאד יפה) נתקעה לי אז עברתי לג'יפסי רוז שרירותית ולא ליורשים.
יבאבא איזו בחירה מוצלחת היינו קבוצה בסלון בדירה למול נרות חנוכה חיננים וזעקות השבר שעפו פה והספוקלציות, צפינו עכשיו בשני פרקים היה כל כך כיף.

twisted nerve1

New member
רגע, אז אתה

רואה עכשיו את ג'יפסי רוז? ייאי! איזה כייף. כ" מעט אנשים ראו אותה ולא היה לי כמעט עם לדבר עליה כשסיימתי. תכתוב עליה פה אחרי שתסיים

הולי שיט זה נס חנוכה

אני בטוח שאתה נהנה מסדרות מסויימות, אבל אתה כמעט תמיד כותב כאן על הסדרות שאתה לא אוהב, אז זה מרגיש כמו נס כשאתה כותב בכזאת הנאה על סדרה.

snier 1991

New member
זה באמת היה ככה ב-2019

היה לי לופ מגעיל. ב-2019 אני בגדול נהניתי מאיזה שלוש סדרות והן לא היו מדוברות כי אף אחד לא צופה בהן או שהן סתם ישנות (מתים במשרה חלקית, עונת הסיום של מת על הבמה, עונת הסיום של הכי גרועים שיש ועונה 15 של חוק וסדר מדור מיוחד).
&nbsp
&nbsp

וואו, מתים במשרה חלקית, אתה באמת בקטע של סדרות ישנות

רק עד כמה שאני זוכר העונה השניה שלה נעשתה משעממת. או מעצבנת.
חבל שלא כתבת עליה.
גם על האחרות. אולי היית מגלה שיש אחרים שצופים בהם ובעצמם לא כותבים כי הם חושבים שאף אחד אחר לא צופה.
&nbsp
בכל מקרה אם אהבת את מתים במשרה חלקית אז אני מקווה שבדקת גם את הסדרות האחרות של בריאן פולר - Wonderfalls והחיים על פי נד. (שתיהן גם קצרות חיים)
גם של פולר וגם טובה, אם כי מאוד מאוד שונה, היא חניבעל.

snier 1991

New member
אני ממש לא נהניתי מחניבעל

היא הייתה סתמית לחלוטין מבחינתי.
העולם על פי נד היא יצירת מופת את וונדרפולז לא ראיתי

LeAnnDylan

Well-known member
ג'יפסי רוז הכוונה ל-The Act?

כי אני יודעת שעשו על הסיפור שלה כמה סרטי תעודה אז אני לא משוכנעת שאנחנו מדברים על הסדרה האחרונה שיצאה עם פטרישה ארקט.
אם כן, מדובר בסדרה מעולה. מזעזעת וקצת איטית אבל עשויה טוב ונאמנה לסיפור המקורי.
&nbsp
את להרוג את איב גם אהבתי. את האחרות לא ראיתי

dory38

New member
במיוחד וילאנל

האנטי גיבורה הראשונה שאני מחבב יותר מהגיבורה עצמה. אני כותב למעשה תקופה ארוכה ספר, שמבוסס על דמות שממזגת חברה לשעבר ומספר דמויות, בהן וילאנל. הכוונה היא לבחורה אבודה, שהופכת למחסלת מסוכנת עבור המוסד ומספר ארגוני ביון אחרים, למרות שהיא סובלת ממספר מחלות נפש חמורות. מעין קומדיית פעולה שלוק בסון היה מאמץ, לאחר גמיעה של שני בקבוקי שמפניה.

למעלה