אני צריך מהדר ל-++C

geostant

New member
אני צריך מהדר ל-++C

עם ה-VISUAL STUDIO אני לא מסתדר בהחלט VB הרבה יותר פשוט ונוח לעבוד עם ה-VS ++C לא הולך לי (התחלה ברגל שמאל, לא טוב) תודה

אלדד28

New member
אם אתה רוצה משהו שיותר דומה ל-VB,

נסה את C++ Builder של Borland. בכל אופן, אם אתה רוצה ++C נקי (לא תכנות ל-WINDOWS) זה מאוד מאוד פשוט לפתוח פרויקט "ריק" ב-VS ולהתחיל משם. אם אתה רוצה, אכין לך רשימת הוראות.

geostant

New member
בו נעשה הפוך...

אני יסביר לך מה אני עשיתי ב-VS ואתה תסביר לי במה שגיתי
מתאים ? יופי
פתחתי את ה-++VS C בחרתי FILE > NEW ובחרתי Win32 Application כמובן שנתתי שם וספרייה לאכסון הקבצים. קבלתי קובץ CPP ורשמתי בו את האפליקציה הראשונה שלי:
/* Program #1 - A first C++ program. */ #include <iostream> using namespace std; //main() is where the program execute begins int main() { cout << "This is my first C++ Applet"; return 0; }​
לחצתי על CTRL + F5 (הרצה) התוכנה שאלה אותי אם אני רוצה לבנות קובץ EXE ואכן אישרתי ואז קבלתי 2 שגיאות:
--------------------Configuration: prog1 - Win32 Debug-------------------- Compiling... main.cpp Linking... LIBCD.lib(wincrt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _WinMain@16 Debug/prog1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. prog1.exe - 2 error(s), 0 warning(s)​
עיצות ? תודה רבה !!!

אלדד28

New member
אה, פשוט מאוד.

אפליקציית WIN32 כמו שפתחת דורשת WinMain ולא main. אתה צריך לעשות בדיוק את מה שעשית, אבל לבחור Win32 CONSOLE application.

geostant

New member
זה היה מהיר ../images/Emo13.gif

תודה תודה ! אני הולך לנסות את זה עכשיו, אם זה לא יצליח אחזור להציק

geostant

New member
חזרתי להציק...

יצרתי את ה-CONSOLE שכתבת, ואז TEXT בתוך הפרויקט (ולא CPP) רשמתי שוב את האפליקציה ועשיתי ^F5 אבל לא קבלתי תוצאות התוכנה רושמת שיש בעיה ליצור את קובץ ה-EXE

למעלה