אני צריך מגן שמאלי ל...

ran819932

New member
אני צריך מגן שמאלי ל...

צ'לסי עונה ראשונה בתקציב של 33 מיליון פאונד. בבקשה תעזרו לי דחוף כי עוד מעט נגמר חלון העברות ואני לא מוצא מישהו יותר טוב מאשלי קול. אני חייב דחוף כי אשלי קול נפצע לי למלא זמן אז כבר תביאו לי מישהו שיותר טוב מאשלי קול.

itamar argaman

New member
תקשיב...

זה נחמד ויפה לתת רשימה של המגנים השמאליים הכי יקרים וטובים.. זה לא בעיה למצוא את זה לבד אבל אני יודע שאפילו עם תקציב של 50 מיליון אתה לא מצליח לקנות את העשרה הראשונים ברשימת המגנים השמאליים הכי יקרים... ואם כבר להמליץ - מישו פה כבר אמר.. לייטון ביינס, לבזבז עליו כמה שצריך, זה שווה את זה.

תנסה אולי גם את מארסלו...

למרות שהא די חור בהגנה... אבל בסך הכל אשלי קול טוב מגן אחד הטובים, לא יקרה כלום אם לא תמצא מחליף...

Tomerl050

New member
יש לך את ברידג' חוץ מאשלי קול

ועד שקול בא הוא פתח כל הזמן

ran819932

New member
אז...

מי אני יכול לקנות בתקציב של 33 מיליון פאונד שישפר לי את הקבוצה? אם אתם חושבים קראבליו אז לא נראה לי כי כל הזמן כותבים שהוא משחק מצוין ויש לו ציונים טובים. תסתכלו בטקטיקה ובסגל ותגידו לי מי יכול להיות טוב ולשפר את הקבוצה ובמקום מי? והטקטיקה עובדת מצוין אני מקום ראשון כל העונה עם הפרש 8 נקודות ממקום שני(ליברפול) ו9 ממקום 3(ארסנל)

ran819932

New member
ופריירה לא מחוץ לסגל כי הוא פצוע

כי אין לו מקום בהרכב. וחוץ מזה עכשיו אני מוכר אותו

ran819932

New member
נגמר חודש ינואר

בסוף קניתי את דניאל אלבס מסביליה כי גם זקארדו נפצע לי. אבל תמשיכו להציע לי הצעות של שחקנים לפי מה שאתם חושבים שאני צריך חיזוק(ראו למעלה סגל וטקטיקה) ואני יקנה אותם בסוף העונה.

Tomerl050

New member
האמת שאתה לא צריך כ"כ שחקנים

יש לך סגל כ"כ טוב בלי שום קשר למי שקנית ולמי שמכרת אתה די מסודר

ran819932

New member
כן אני יודע....

אבל מי אני יכול להביא לחילוף נראה לכם? ושיסכים לשבת בספסל ולא שכל הזמן יהיה לו תלונות שהוא רוצה לשחק

עולים לי כמה שמות:

אחד זה jakobsen הדני שהוא מצוין ולא אמור לעלות הרבה. השני זה kaladze ממילאן. יש גם את zauri מלאציו ו rosi מרומא.

יש לי כמה הצעות בשבילך..

דבר ראשון מה בלאק עושה בצד? תכניס ואתו לאמצע ותנצל את התכונות שלו יותר טוב.. קנה את כריסטאנו רונאלדו במקום באלק ואת באלק תשים במקום הקשר האחורי רק יותר קדימה.. חוץ מזה.. כלום!! סגל אדיר..

ran819932

New member
מה להוציא את אסיין מההרכב?

ואם אני ישים את בלאק יותר קדימה יהיה חור בהגנה. למרות שלדעתי הוא יכול גם לשחק כdm טוב אני ינסה את השינוי הזה עונה הבאה אחרי שאני יקנה את רונלדו כי עכשיו כבר נגמר חלון העברות.

כנס..

חור בהגנה? למה? אתה צ'לסי.. אתה אמור לשחק התקפי ושקבוצות יסתגרו כל המשחק נגדך.. בליגת האלופות אתה תצטרך קשר אחורי.. אבל בליגה אתה צריך לשחק התקפי ...

למעלה