אני צריך לכתוב על.....

אני צריך לכתוב על.....

(אתם לא חייבים לענות על הכל) על קווי השוני בין המשטרים הטוטוליטריים קומוניזם פאשיזם ונאציזם. בכלכלה,כל תחומי החיים, אידיאולוגיה, צבא, משטרה חשאית, יחס להמון ודרכים לשליטתו.

yan553

New member
באמת תודה שאנחנו לא חייבים

לענות על הכל.... אם נענה לך על חלק זה בסדר מצידך? אבל תגיד לי ילד חוצפן, למה שמישהו כאן צריך לעבוד בשבילך? איך אתה מעז לשלוח בקשה כזו בלי למצמץ אפילו? אפילו "בבקשה" לא כתבת! אני גם מתאר לי איך תענה לי.... הכל צפוי. חבל לי עליך.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif טוב תירגע....

מה עישנת שאתה מרגיש ככה. מצטער שלא ביקשתי בבקשה. אני לא צריך ממך שום דבר. זה שאתה כזה אידיוט ולניניסט אתה לא צריך להתבייש בזה. יודעים טוב מאוד שבפורום הזה מישהו שלא יודע מקלל במקום פשוט לא לענות.

yan553

New member
הצרה הגדולה, טוגי

שהוא ושכמותו כלל לא מבינים מה לא בסדר איתם. ככה גידלו וחינכו אותם. וכמו שתינוק צורח שלא מקבל את פטמת אימו ככה הם בועטים ומקללים - ראי תגובת הילד - כשלא ממלאים מיד את מבוקשם גם כשכבר שפתם מצמחת שפם. והצרה הזו היא בעצם של כולנו. כשהוא יגיע לצה"ל האישיות הראשונה שיראה אחרי קצין המיון יהיה הקב"ן. חבל.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif סליחה, תירגעו כבר

אני מצטער לא התכוונתי. אני מבטיח בפעם הבאה שאני יבקש יפה. תפסיקו לעשות כזה עניין. ו - yan553 תסתום את הפה שלך יא חתיכת קומוניסט מזדרגג. אני כבר יודע שאתה מתכנן מהפכה אלימה שבה תלאים את כל הרכוש. אתה בטח ראית את הקב"ן ועכשיו אתה מחזיר לי עם זה. אני יותר חכם ממך יא חתיכת קוזאק מעופף. מי ייתן ותצלם את עצמך עם פטיש ומגל בתוך הישבן.

eshir31

New member
אני מבקש מכולם להירגע!../images/Emo92.gif

אני מבקש מכולם להירגע, אחרת כל השרשור הזה יימחק לאלתר וחבל... שבת שלום,

תוד רבה לך...

סוף סוף בן אדם תרבותי. אני מציע למחוק את השרשור הזה עכשיו. אני מצטער על אי הנוחות ושגרמנו לך לדבר אלינו כמו תינוקות. שבת שלום.

ל yan553

סליחה שאני מתערב ואולי אין זה מקומי. זו גם הפעם הראשונה שאני גולש בפורום הזה שנראה מעניין מאוד. נראה לי שאמנם הנער לא כתב בנימוס אך ביחד עם זאת הוא גם לא התבטא בגסות. הכוונה שלי היא שמהיכירות עם נוער הוא הרע במיעוטו... אחרי הכל הוא כתב כאן מתוך רצון לקבל ידע ולא מתוך כוונה להפיץ משהו שלילי. אני חושב שאת/ה היגבת קצת בהגזמה. ייתכן שתגובה מתונה יותר היתה עושה יותר למען חינוכו ולמען המטרות של הפורום הזה. זוהי אך דעתי הצנועה. מקווה שתתקבל בהבנה. בברכה. זאב.

למעלה