אני צריך יעוץ

spidey1

New member
אני צריך יעוץ

תראו אני בן 16 אני לא הולך למכון כושר. זה מה שאני עושה כל יום(כמעט...): 60(אני פעם בחודש עולה 10 לפני שבוע עשיתי 50) שכיבות סמיכה עם ידיים מפוסקות דיי רחב. 30 שכיבות סמיכה עם ידיים ברוחב של הכתפיים(ליד אחורית) ומשקולת של 10 קילו אני עושה 20 * 2 ואז מנוחה של כמה דק´ ועוד סט אחד של 20. זה לכ מה שאני עושה עכשיו שרירי בטן פעם תמיד עבדתי מלא וזה לא כזה עזר לי ובאמת שעבדתי מלא זה הדבר שהכי קשה לי לפתח. יש לכם המלצות אולי מה אני יכול לעשות בשביל לפתח אותם? כאילו הם בסדר בו נגיד אבל הם לא בולטים! וגם לשיפור החזה כי עד כמה שאני עובד עליו אז השריר גדל כמו בלוטה במקום למתוח את החזה הוא הופך לקוביה

spidey1

New member
תשובה

אני בן 16 וקצת הגובה שלי אני חושב שהוא 1.72 משהו בסביבות פחות או יותר והמשקל שלי הוא 56 - 57.6 כל הזמן נע בין המספרים האלו

שיפור

הדבר המרכזי בפיתוח הוא עבודה כנגד התנגדות ! מה שאתה מבצע עכשיו זו עבודה של סבולת עם התנגדות קטנה של משקל גופך ! על מנת להשתפר עליך להרשם לחדר כושר או לעבוד כנגד התנגדות גבוהה יותר (משקולות)

spidey1

New member
אני עושה עם משקולות

כמו שרשמתי אני מרים משקולת של 10 קילו תקרא מה רשמתי בהודעה ראשונה אני בעיקר מעוניין בשרירי בטן יש לכם מושג אולי איך אני משפר אותם?

עוד

כפי שכתבתי על מנת להתפתח עליך לעבוד כנגד התנגדות מספקת ! עבודה עם משקולות בסטים של 20 חזרות לא תעשה את העבודה. עליך לעבוד עם משקל גבוה יותר בסטים של 8-12 חזרות בעצימות גבוהה. המשקל צריך להיות מותאם כך שלא יהיה לך כוח להרים יותר מ-15 חזרות את השמקולות. לגבי הבטן כנס למאמרים בפורום בנושא שרירים ותרגילים לבטן וכדי להבין כי עבודה ממושכת על שרירי הבטן לא תיצור אצלך "קוביות" בבטן

spidey1

New member
אחי כנס שניה

המשקולת של ה10 תאמין לי שמספיקה. זה התנגדות אצלי זה כן קשה לי בגלל זה האני צריך לעשות מנוחה אחרי שתי ססטים של 20 פעמים. בזה אני מסודר שרירי הידיים שלי בסדר גמור השאלה היא מה לגבי שרירי הבטן זה מה שחשוב לי. איך אנייבליט את ה"קוביות" של השרירים.

משפחה

כנראה לא קראת את המאמרים אחרת היית מבין שלא יעזור לך עבודה על שרירי הבטן בכדי לקבל קוביות. בנוסף משקולות שמאפשרות לך 20 חזרות לא מהוות התנדגות מספקת לסטים של 8-12 חזרות.

spidey1

New member
אז מה אתה ממליץ?

ואיך אני יכול להבליט את השרירי בטן?

sowhatt

New member
הוא אמר לך:

תקרא את המאמר על "בטן שטוחה וקוביות" זה מסביר הכל. לגבי המשקולות הוא צודק גם כן. אם אתה מסוגל לעשות 20 חזרות בכל סט זה לא טוב ל"ניפוח" וזה מה שאתה רוצה?

spidey1

New member
אז איך לעשות?

זה שהוא אומר לי 12-8 חזרות זה לא עוזר לי כי חזרות של מה? יעני להרים 10 קילו 8-12 פעמים יעני זה נחשב כסט אחד וזהו או לעשות סט של כמה פעמים כפול 8-12 כאילו תסבירו נורמלי שאני יוכל להבין

spidey1

New member
ואם תוכל להביא לי לינקל מאמר כי

אני לא מצליח לעשות חיפוש משום מה זה עושה לי ארור

sowhatt

New member
בבקשה:

מאמר על בטן שטוחה והקוביות שאנחנו כל כך רוצים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=348&art_id=17 המטרה שלך זה להתנפח? אז אתה צריך לעשות בין 3-4 סטים ובכל סט לעשות 8-12 או עד 15 מקסימום חזרות. כלומר, תעשה סט לדוגמא של 12 חזרות במשקולות שלך, תנוח דקה, אח"כ עוד סט עם 12 חזרות ואח"כ עוד סט עם 12 חזרות. אם זה קל לך מדי, אתה צריך להעלות משקל במשקולות, או שבמקום זה תעשה בכל סט 15 חזרות... אם אין לך משקולות אחרות. * כשאומרים נגיד, לעשות 3 סטים, 12 חזרות במשקל 10 ק"ג, זה אומר לעשות סט של 12 חזרות במשקל הזה, לנוח, שוב סט, שוב לנוח, וככה 3 סטים. מקווה שעזרתי לך. אתה מרוצה מהגוף שלך? המבנה גוף שלי בערך כמו שלך, רק שאני בן 18 ו183 ככה..., אגב, אתה עושה שכיבות שמיכה יפה יחסית לגיל ולגוף.

sowhatt

New member
סט זה כאילו מספר פעמים של חזרות..

סט של 12, זה אומר שעושים 12 חזרות. 3 סטים של 12, זה שעושים 12 חזרות כפול 3 פעמים. [כשיש מנוחה בין סט לסט]

spidey1

New member
תודה אחי עזרת לי מאוד

ותודה לע המחמאות :) זה הכל פונקציה של השקעה תמיד ניסיתי להתמיד ולא הצלחתי גם עכשיו אני קצת מחפף אבל עוד מצליח לשמור על זה איכשהו... אני גם עושה בזכות זה עכשיו כמה שכיבות סמיכה מלאות על יד אחת זה רק השקעה והתמדה

למעלה