אני צריך יעוץ חשוב...!

ArNoLd LaYnE

New member
אני צריך יעוץ חשוב...!

אני הבנתי שיש פה הרבה אנשים שמנגנים בבוזוקי... וכמו שאני רואה גם פה כולם יותר גדולים ממני... :\.. אני סך הכל בן 17 בכל מקרה אני אגש לעיניין אני מאוד מאוד אוהב מוסיקה יוונית נחשפתי לזה פעם ראשונה שאבא שלי השמיע לי מהתקליט של דלאראס שהוא עושה דואט עם פאקו דה לוסייה בגיטרה... בכל מקרה אני מנגן בגיטרה כבר 4 וחצי שנים... ואני התאהבתי בבוזוקי או בשם שסבתא שלי קוראת לזה (בתורכית) ג'ומבוש. בכל מקרה אני מאוד מאוד רוצה לנגן בבוזוקי עכשיו ראיתי מחירים של בוזוקים באינטרנט ובחנויות והכל עולה הרבה מאוד כסף ממש המון... הדגם הכי פשוט של סאקיס רוצים עליו 2000 שקל וזה המון כסף... עכשיו אני שואל את עצמי אם כדאי לעבור לנגן בבוזוקי במקביל ומה שאני שואל אותכם זה אם כדאי לעשות את ההקעה הזאת ולקנות בוזוקי ולהתחיל לנגן או לחכות אם זה קצת... ולראות איך אני מסתדר עם זה... תודה לכם אם תעזרו לי...

12אניהיא

New member
אני אתן לך תשובה

בוזוקי הוא כלי נגינה שאתה צריך לאהוב, ההשקעה הכספית על מנת לקנות כלי כזה הוא שולי במיקרה שאתה אוהב זאת. אתה מדבר על בוזוקי בשווי של 2000 ש"ח או 400$ שזאת השקעה קטנה לקניית בוזוקי,(וכניראה שלא מדובר בכלי מקצועי) אצלי בבית יש שני בוזוקי שמחירו של כל אחד מהם בערך 4000$ מדובר בכלים מקצועיים.ג'ומבוש(בתורכית) זה גם לא בוזוקי, בוזוקי זה בוזוקי עכשיו בקשר לנגינה על בוזוקי: אם אתה אוהב ונימשך לזה תתחיל לנגן אבל אל תישכח בוזוקי חייבים לנגן עם הנשמה ולא רק עם האצבעות והמפרט.

Yasoo

New member
ואל תהיה בוזוקי..תנגן עם הבוזוקי../images/Emo6.gif

אם תהיה Bouzouki לא תוכל לנגן על בוזוקי... מציא לך מייד לעבור - תעבוד תחסוך ולא תיצטער

Ellnikomania

New member
יש פה יותר צעירים ....חחחח....

אני בן 16 ומת על המוזיקה היוונית מאז שאני זוכר את עצמי! ובוזוקי זה הכלי הכי יפה ששמעתי ! ביי

ArNoLd LaYnE

New member
את צודקת ב-100% אני חושב

ענת נכון? אני גם חושב שהנגינה צריכה לבוא מהנשמה.. בעצם מכל כלי נגינה הנגינה לא צריכה לבוא טכנית בלבד... אבל תביני את הכוונה שלי, שאני מתלבט... מוסיקה יוונית זה מהנשמה ובוזוקי זה אפילו יותר עכשיו למשל בגיטרה אני מנגן כל מיני שירים ביוונית ואפילו מאלתר שירים ביוונית... וככה לאט לאט אני מוצא את עצמי מנגן קטעים של בוזוקי וכל מיני קטעים שונים של קזנצידיס וכ'ו... אני שמח קיבלתי תשובה מעולה ממך ותודה רבה רבה רבה וגם לכל מי שענה בכלל עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איפה אני יכול להשיג בוזוקי טוב.. ובזול... זתומרת אני לא רוצה משהו סופר... אני רוצה משהו קטן שיהיה לו סאונד טוב שאני אוהב לנגן בו... תודה שוב

למעלה