מבחן באנגלית והיה קטע בסיפור שאנחנו לומדים על זה שכמה אנשים הזדיינו ובגלל זה היה ריב וכל זה... אז במקום לעדן את זה כתבתי FUCKED כמובן שהוספתי בתוך סוגריים צמוד למילה הזו בקשת סליחה מהמורה אבל לפני כמה דקות אח שלי אמר לי שעם כמה שהמורה הזו אוהבת התלוצצויות ובדיחות גם בזמן ובתוך המבחן... זה דבר שהיא ממש ממש שונאת והמבחן הלך לי כל כך טוב
כשהמורות אוהבות את ההומור שלי../images/Emo12.gif...
משום מה זה הדבר היחיד שמורות אוהבות בי השנה אם הן אוהבות בי משהו
זתומרת... כל מורה שאני סתם מדבר איתה אני מצחיק אותה בקלות... בעיקר את המורה לאנגלית... והיא אחלה של מורה... אני רגיל בבחנים סתם לכתוב עיקצוצים על אח שלי איפה שאפשר בגלל שהיא לימדה אותו... אבל פאק
בפוטנצייה שכתבתי באיזה מבחן.. לא יודע מה נפל עליי באותו היום, אותי זה נורא שעשע. את המורה לא, אבל הוא היה כתוב בצורה נהדרת, אז היא יכלה רק להזדיין בסבלנות עם הכעס.
הייתה לכתוב חיבור של משהו כמו 120 עד 140 מילים על איך אפשר לדלל את האלימות בארץ נתתי לה הסברים של מה זה ערסים לסיכום כתבתי שכדי לדלל את האלימות בארץ צריך לדלל את אוכלוסיית הערסים
אתה בטוח? צ'מע, אם מדובר על הדבר האמיתי - זה שעושה מיאו, קופץ על רהיטים, משחיז צפרניים על הספות ומקיא כדורי פרווה, יש כאלו למכביר לאימוץ אפילו בחינם.... ועכשיו אתה יודע למה.