אני צריך המלצות...

Absolut3sbk

New member
אני צריך המלצות...

מישהו/מישהי, יכול/ה (כן כן גם בנות...), להמליץ לי על שירים אפלים ומוזרים... חח אני יודע שזו בקשה מוזרה, אבל למשל למי שמכיר Diary of a madman- Ozzy osbourne בסגנון...

Tommy The Cat

New member
אוקיי

בשתי מילים: Black Meta בקצת יותר פירוט: Opeth, Lacuna Coil, Dark Funeral, Morbid Angel, Arch Enemy אם זה יותר מידי כבד בשבילך, תגיד אני אמצא דברים פחות כבדים

genz

New member
יש שם בדיוק להקת בלאק אחת...

אופת' זה פרוג דת' מלודי לאקונה קויל זה גות' (ממה שאני יודע) מורביד אנג'ל זה אולד-סקול דת' ארץ' אנמי זה דת' מלודי דארק פיונרל זה בלאק.

Sum41xGiRL

New member
אני לא יודע אם המוזרים

(זה תלוי בעיניי המתבונן) אבל אני נורא ממליץ על DEAD KENNEDYS האווירה שלה מאוד אפלה, ויש לה טקסטים פוליטים, אנרכיסטים, הזויים וטובים שירים ממולצים: California Uber Alles Holiday In Cambodia Kill The Poor Chemical Warfare Rambozo The Clown Anarchy For Sale MTV,Get Off The Air Nazi Punks Fuck Off! I Fought The Law(And I Won)

fry

New member
sweet charity

ואייר קונדישנד נייטמר הם המובחרים ללא ספק

FunkyCrime

New member
יהה מיסטר בנגל!

אחת הלהקות היותר טובות. בדיוק לפני כמה ימים סופסוף קניתי את הבנגל הראשון (אין אותו ברוב החנויות, רק את קליפורניה) אני מוצאת אותו הכי טוב מבין כל ה 3 אלבומים.

Sum41xGiRL

New member
אני אתמול קניתי באנג

כי השתמשתי לפני יומיים בבאנג של איתי, והוא היה חולה, בגלל זה כואב לי הגרון. אני לא אוהב את מסטר באנגל.. ולא את מייק פאטון.. אבל אני כן יכול להגיד שאפילו הקאבר שלהם ל SIN FOR MY LIVING(קאבר נחמד) לא עובר את הממוצע.. להקה חלשה

genz

New member
טוב...

תמיד יש את בלאק סאבאת', שהדיסק הראשון והשני יכולים מאוד להטעים למה שאתה אומר שאתה מחפש. שירים אחרים של אוזי אוסבורן כמו mr. crowley. יש להקה שנקראת venom, שנגנה פרוטו-בלאק מטאל, למרות שזה פשוט נשמע כמו ת'ראש ממש ישן. הרבה מאוד תכנים שטניסטיים, למרות שהם אף פעם לא היו שטניסטים. נסה את השירים countess bathory, leave me in hell וסתם שיר טוב: black metal

למעלה