אני צריך המלצה...

אני צריך המלצה...

הפעם לא לדיסק אלא דווקא לדיסקמן, או לחנות שמתמחה בתחום. נראה לי שהכי טוב לקבל המלצות ממי שהאיכות ממש חשובה לו, כמוכם... התקציב: עד 800 ש"ח, לא דרך האינטרנט ועדיף מחנות באיזור המרכז... איכות ועוצמת שמע חשובים... ומה דעתכם - האם יש טעם בסוני שעולים יותר מכל השאר?

jbloo

New member
לסוני יש ווליום נמוך בדרך כלל

וזה הטיפ השימושי היחידי שאני יכול לתת לך בנושא...

RamiSun

New member
מצטרף לדעתך

מנסיון, קודם כל הטיפ הראשון לא סוני. טיפ שני, אני מאוד אוהב את הסאונד של פאנאסוניק.

The West Star

New member
../images/Emo45.gif

גם אני. יש לי אחד שקניתי בגיל 11 ועד היום [גיל 15] הוא אצלי עם איכות שמע מעולה

jbloo

New member
היה לי אחד

שעבד 5 שנים עד שנגנב, ולא הראה סימנים של שחיקה...

UNDECYL

New member
IRIVER.

יש לי דיסקמן שלהם יחסית ישן (4 שנים). הוא נוח, סאונד חזק ואיכותי. ולא מתקלקל (של סוני שנהרס לי אחרי שנה). איכות שמיעה - זה תלוי מאוד באוזניות.

gadirussak

New member
iRiver בהחלט

יש להם את הדיסקמנים הכי טובים בעולם לדעתי. שני הדגמים הכי טובים הם: iMP-550 יתרונות: יציאה אופטית, מעט קטן יותר, זול יותר חיסרון: פחות זמן סוללה (55 שעות) iMP-900 יתרון: זמן סוללה מדהים של 120 שעות חסרונות: אין יציאה אופטית, גדול יותר באופן זניח (שניהם מאוד דקים), יקר יותר בעיקרון אלה שני הנגנים הכי טובים בשוק והם מגיעים עם שלט חוטי מעולה, מנגנים גם MP3 וWMA ובאופן כללי מאוד מאוד איכותיים בשביל נגנים ניידים.

zamibc

New member
../images/Emo53.gifכתבה שמסבירה על אוזניות

אני לא מתיימר להבין, רק אומר שאני נותה לאהוב את הסאונד של האוזניות הסגורות. הקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163799,00.html

gadirussak

New member
היי, לא דיברנו על זה בפורום השכן?:)

אגב, לי אישית יש דיסקמן ישן של פנסוניק ואני מרוצה ממנו. אבל כיום אין ממש טעם לקנות דיסקמן שלא קורא MP3. ואוזניות Grado SR80 למקרה ששכחת, וגם הן מאוד מומלצות :)

FunkyMonk

New member
יש לי כאלו

והאיכות בשמיים, בהחלט הדבר הכי טוב ששמעתי בו מוסיקה. הרבה יותר טוב מהATP3 שלי, ואיכות צלולה... כל צליל וצליל..

תודה על ההמלצות

נראה לי שאני אשמע בעצת רמי ואלך על פנסוניק (http://www.radio-electric.co.il/products/27086 למי שמתעניין...).

למעלה