אני צריך המלצה!

אני צריך המלצה!

אני כבר הרבה זמן שומע את סיימון וגרפונקל אבל תכל,ס אין לי אף אלבום שלהם! אז רציתי לדעת על איזה אלבום אתם הכי ממליצים של הצמד המופלא? עכשיו אני מתכוון לאלבום שהוא לא אוסף אלא אלבום מהישנים שלהם, תקופת הפולק רוק הטובה שלהם. תודה מראש!!!!!! אה בהזדמנות אני רוצה להזכירכם שאני זה lior efi רק שיניתי את שמי! אני אותה גברת בשינוי אדרת! חחח... טוב ביי!

LadyG

New member
לא הבנתי למה אתה קורה מהישנים

כולם כבר ישנים, איך שלא תסתכל על זה. האלבום "גשר על מים סוערים" שהוא אלבום חובה בכול תקליטיה יצא ב- 1970. זה אלבום נהדר ואני מאוד מאוד ממליצה. ואם אתה רוצה משהו קצת יותר ישן לך על parsley, Sage, Rosemary & Thyme מ- 1966 אם אני לא טועה ובו יש כמה מהשירים היותר יפים: יריד סקרבורו, פילינג גרובי וכמובן Homeward Bound המופלא ועוד הרבה דברים טובים.

gilgamesh

New member
S&G

בעיקרון הייתי ממליץ לרכוש את הקופסה, הכוללת את חמשת אלבומי האולפן הרשמיים שלהם,בעטיפות LP מיניאטוריות, רצועות בונוס,וצליל משופר,אבל אם אי אפשר, אלה שלושת המועדפים שלי בסדר יורד Parsley, Sage, Rosemary & Thymeהאלבום השלישי מ-1966 כולל את שיר הנושא,אחד משירי הפולק האהובים עליי ביותר, cloudy החביב Homeward boundהמצוין וThe 59th Street Bridge Song הגרובי Sounds of Silence השני עם הגרסה המשופצרת של שיר הנושא,כמו גם April Come She Will היפהפה,ו I Am a Rock Wednesday Morning, 3 AM אלבום האולפן הראשון,די עלום ולא מוכר בקרב חובבי הצמד,אבל כולל כמה פנינים אבודות כ-Bleecker Street ו-Sparrow ,קאוור חביב לThe Times They Are A-Changin’ ,וכמובן הגרסה הראשונה והשקטה יותר ל- Sounds of Silence

תודה!!!!

עזרתם לי כמובן כמו תמיד! אה... וכשאמרתי ישנים התכוונתי כמובן לתקופה כמה שיותר ישנה שלהם, האלבומים הראשונים, קלעתם בול!

למעלה