אני צריך את

פנומן 72

New member
חחחחחחחחחחח

שבוע הבא הוא יבוא לשאול איך כותבים בסינית "לערבים" - ואחרי זה הוא יחבר את זה בכיתוב גדול על הדגל במשחקי בית"ר...

guanyin

New member
ואולי בכלל זה לא לקעקוע

לפעמים יש הפתעות!
נ.ב היכונו לעוד יום אובך סטייל סין!

guanyin

New member
או ברוח הפורום בימים האחרונים:

FREE TIBET אין לשכוח להסתובב כך ברחבי סין (אם אפשר אז בבייג'ינג), רצוי רחוק מהתקשורת.

yaelisam

New member
את תיזהרי במה שאת רושמת בפורום!

אם תכתבי את זה יותר מדי פעמים באנגלית- בסוף יחסמו את תפוז בסין!!!

kogawa

New member
סימונה שלום

לפני חודש עשית פירסינג ומיד אחרי זה התחלת לשאול בפורום קעקועים שאלות לפני 3 שבועות התעניינת בקעקוע קטן ושאלת בפורום הזה על המילה הסינית מוות השבוע שאלת את אותה שאלה (למרות שכבר קיבלת תשובה כאן כששאלת בראשונה) לא כל דבר שנראה "קול" בגיל 17 נראה טוב מספר שנים מאוחר יותר ממליץ לך בחום לא לעשות דבר שעליו תתחרטי, ויעלה לך הון להסיר קעקוע "מוות" יש לו משמעות מעבר ללהיות "קול" מציע בחום לרדת מזה

renjintso

New member
תגידו לי משהו

בשביל מה ההודעות החינוכיות האלה? מה אכפת לכם אם היא תתחרט? אנחנו לא מכירים אותה ואין סיבה שהיא תקשיב לנו. היא שאלה שאלה, תענו, או שלא תענו, זכותכם, או שתהפכו את זה לשרשור דאחקות, גם זכותכם. אבל להתחיל לחנך זה לא לעניין

milindapanna

New member
מה רע בעיצה ידידותית?

אם אכפת מבני אדם אז לתת עיצה ידידותית זה משהו שבא די בטבעיות. מה שהיא תעשה עם העיצה זה עסק שלה, ואף אחד לא ניסה ממש "לחנך", להבנתי.

guanyin

New member
ובעצם...

מה רע בקצת חינוך? תרצה תקשיב, לא תרצה - ה"בעיה" שלה.

GnomeBubble

New member
אולי ככה זה היה פעם

היום עצה ידידותית נותנים בעיקר לזרים מוחלטים או לאויבים.

mumin

New member
אני חושב

בעקבות ריבוי ההודעות על סימניות, אני חושב שיהיה מעניין לדבר על התפיסה של המערב את סין, בין היתר, לפי הנושא הזה של הקעקועים של סימניות סיניות על גוף מערבי. אם הגוף וההופעה החיצונית כסמלים מביעים את הזהות, מה המשמעות או מה רוצים להגיד מי שמקעקע עליו סימניות סיניות? אולי שהוא כבר לא חלק ברור ומובן מאלי ושל התרבות המערבית קפיטליסטית? או אולי- אקזוטיזציה של סין והשפה הסינית?

למעלה