אני צריך את עזרתכם!

Rabi jakob

New member
אני צריך את עזרתכם!

אני מחפש לקנות אורגנית בעיקר בשביל מוסיקה חסידית בסביבות השמונה אלף שקל - תשע גג.. לא משנה לי אם זה יד שניה או חדש אלא אם כן לדעתכם זה לא שווה יד שניה.. אני חושב בעיקר על ROLAND E60 או- YAMAHA PSR3000 או- KORG PA80 או- אחד מהKETRON או מה שתציעו לי.. ואם כדאי להביא אורגנית מחו"ל..? תודה מראש =)

שבוע טוב!

א' עדיפות ראשונה זהו כלי יד שניה. במחיר שתשלם על כלי חדש תוכל להביא כלי יד שניה בטיב מוכפל מהכלי החדש. מה גם שבמכירת כלי חדש ההפסד גבוה ממכירת יד2. ב' לגבי המקלדות עצמם - עניין של טעם. קטרון - טובים מאוד אך חלקם עם בעיות. לגבי תכנות ונוחיות הופעה - דיי מסובכים. רולנד - מצויינים ונוחים לעבודה. קצת נמאס מהבנקים של הסאונדים שלהם שמתחלפים לעיתים. ימאהה - לא מומלץ. סאונד חובבני וקלוש. נוחיות - יש. קורג - המומלץ מבינהם. לא נריב בעניין השוואת הדגמים. אם חשבת על קורג - לך על PA1X או PA1X PRO או PA800. לא על PA80. חשבת על רולנד - לך על VA76 או E80. חשבת על קטרון - לך על X1 או XD9. חשבת על ימאהה - אין מילים. שבוע טוב ובחירה מוצלחת!

יקירי....

אני לא מסכים עם שום קביעה.... עולמנו מחולק להמון ארצות, המון ריחות, והמון סוגי בישולים. וכהנה וכהנה.... בעניין המקלדות העולם מחולק לארבע... בערך..... העולם של אנשי ימהה (בדרך כלל גם אנשי הקורצוויל) וכרגע גם טכניקס...כי ימהה קנתה אותם) רולנד, קורג, וסולטון קטרון. הבחירה שלך צריכה להיעשות על ידי טעם... כל הכלים שהזכרת ואני יכול להוסיף את VEGA מהקטרונים. בעלי אותו מחיר פחות או יותר כחדשים... ומבחינת תכנות הם יתנו את אותו הדבר גם כן.... מי יותר ומי פחות... לטעמי!!!! הרבה אנשים נתקעו עם סטיגמה על רולנד.... וכנ"ל על ימהה.... חברה אנשים משתנים... חברות משתנות... ודיבורים כמו צליל חלול וקלוש, הם בדיוק כמו צליל צעקני ומפריע שאני יכול להגיד על רולנד.....( והחשוב במוזיקה זה הרמוניות ושילוב.) או צליל חד וצורמני שאפשר להגיד על קורג.... אתה צריך לעבוד בחנויות. כל הכלים שהזכרת נמכרים גם עכשיו.... לך תבדוק ותתרשם. זו הדעה שלי בכל אופן....

בהחלט../images/Emo45.gif

גמלי די קשה להסתגל לרולנד. הכול עניין של טעם. למרות הכול,לE80 של רולנד יש נוכחות גם חיצונית וגם פנימית שאי אפשר להתעלם ממנה. בהזדמנות כשאני אהיה בכלי זמר אני אבחן את הSD5 החדש של קטרון.אם הם התגברו על עניין הנוחות במקשי ההפעלה ובתיכנות שהיו זוועתיים בX1,אני הייתי הולך על הSD5.לפי מה שראיתי בעבר בSD1,המצב נשאר קשה

אליקו151

New member
איש הרוח

תבודק לי אותו ואת הSD 1 הרי אני רוצה לבדוק שדרוג אז ככה שאני ידע בנוסף אני גם יבדוק אבל עוד דעה שלך זה טוב

Rabi jakob

New member
תודה

ראיתי את מאמר ניפוץ המיתוס משהו כזה שהיה כתוב שם שהסדרה psr כולל ה3000 כשמחברים אותם להגברה הם נשמעים גרוע ,מה אתם אומרים דחוף!

למעלה