אני צריך את עזרתכם....

yauli747

New member
אני צריך את עזרתכם....

אני התחלתי ללמוד עכשיו בארה"ב ואני מחפש איך אומרים באנגלית כל מיני מושגים של מתימטיקה... את הבסיסים אני יודע כמובן אבל אני מוצא את עצמי כל שיעור רושם את המוזגים במקום להתעסק במתימטיקה.... אז מישהו יכול לעזור לי או להפנות אותי לקישור באתר ... אני מחפש מילים לדוגמא: שורש,חזקות,וכו... אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון תודה מראש יאיר

yauli747

New member
אני מחפש יותר מפורט

האמת בקישורים לא ממש חיפשתי הרבה אבל עד עכשיו לא נראה לי שיש שם מהשהו שמתאים למה שאני מחפש לדוגמא: 2 בחקת 4=2 power of 4 או משהו בסגנון שוב תודה יאיר

עם כל הכבוד לעובדה שלמדתי בחו"ל

אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה. :\ אני אנסה לחפש את כל ספרי הcalculus שלי. אולי שם יהיה משהו שיעזור.

Trinity 8 P

New member
...

Exponents חזקות X^2= X Squared X^3= X cubed X^y= X to the power of y (for example 3^7 is three to the power of seven or three to the seventh) X- base Y- exponent שורשים- roots נגזרת -derivative integral -אינטגרל The rest is awfully self explanatory​

yauli747

New member
../images/Emo51.gif אבל לא בדיוק לזה התכוונתי

אני סתם נתתי כמה דוגמאות.... דווקא את מה שאמרת כבר ידעתי או שכבר בדתקי במילון... אני פשוט רוצה מראש ללמוד מילים שיצוצו לי בעתיד... אבל בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור אני בדיוק התחלתי את לימודי פה בניו יורק אז אני חושב שאני התחיל לבקר פה יותר.. ולהשתמש בעזרתכם שוב תודה יאיר

snooPPiT

New member
אני יודעת ש ..=)

סטיית תקן = standard deviation =) אם למישו אכפת =)

למעלה