אני צריך את דעתכם..

niruzu

New member
אני צריך את דעתכם..

אני ושלושה חברים התכוונו לטוס לאיטליה באוקטובר, לשבועיים... בגלל שהיו לנו אילוצי מבחנים, חיכינו עד לשבוע הנוכחי על מנת לחפש כרטיסים וכבר ביום ראשון, כל סוכנות שפנינו אליה אמרה לנו שאין להם כרטיסים לשבועיים במחיר סביר,זאת מפני שהחזרה מאיטליה היוא בסוף אוקטובר-כלומר בסוכות, ואז כל עם ישראל חוזר לארץ... המחירים שהציעו לנו הם 500 דולר, שזה יקר מאוד ליעד שלוקח כ-330 דולר בדר"כ. לכן, כרגע אין לנו כרטיסים ואנו תקועים... לדעתכם יש אפשרות שיוסיפו טיסות שכר או טיסות סדירות בגלל הביקוש הגבוה? או לחילופין שיורידו מחירים על המקומות הפניים שנשארו לדקה התשעים? או שעדיף שנוותר, ונחליף יעד? אני רוצה לציין שהמצב דומה גם עבור גרמניה תודה :)

sela v

New member
לא נשמע

הרבה למחיר של טיסה סדירה. אם אתם לא גמישים בזמנים אז תחליפו יעד. בכלל נשמע לי מה שאתה מחפשים זה דיל (עם רכב?), וכדאי לשאול את השאלה בפורום טיולים בחו"ל השכן.

niruzu

New member
אנחנו מחפשים רק טיסה

לשבועיים... ופניתי לפה מכיוון שאנחנו אומנם נשכיר רכב, אבל לא בטוס וסע, אך נחיה כמו תרמילאים- אחסניות, ללא מסעדות מוזיאונים וכדומה. אומנם לא יהיו טרקים של שבועות אך של ימים שלמים בהחלט יהיו.. בכל אופן, קיויתי שפה אנשים מתמחים בלמצוא טיסות זולות.... גם להחליף יעד זה קשה כי כל אירופה עכשיו יקרה... יש לך אולי הצעה למקום שהוא לא באירופה שמתאים לטיול של שבועיים? תודה בכל אופן :)

sela v

New member
טורקיה, רומניה ובולגריה

לא חושב שכל כך מומלץ לשכור שם אוטו, ועדיף להסתדר עם תחבורה ציבורית. אם המחיר של הטיסה זה הגורם המכריע, אז פשוט או כנס למשרד או דרך הטלפון וציין שזה הגורם המכריע, ושימצאו משהו בטווח המחירים שלך.

למה לא אוטו בבולגריה?

יש המטיילים שם בתחבורה ציבורית, הבנתי שהיא זמינה וזולה (אך לא ניסיתי בעצמי). [במאמר מוסגר: החלק המעצבן הוא שתיירים משלמים בכל מקום כפול מהמקומיים כולל בתחבורה. הם טוענים שעבור המקומיים פשוט הכל מסובסד כי רמת החיים נמוכה ואילו התיירים משלמים מחיר ריאלי. לדעתי זו דרך עלובה מאוד לקדם את התיירות... מה שיכול להעלות את רמת החיים...] אני טיילתי ברכב שכור. כמובן שהעלויות גבוהות אך ניתן להספיק הרבה יותר. בכל מקרה אין כל בעייה מבחינת ניווט, מפות וכד'. השילוט ברמה טובה, רק צריך להתרגל לקרוא אותיות קיריליות (משימה אפשרית ביותר). אפשר להתווכח האם מי שנוסע ברכב שכור הוא "תרמילאי", אני מודה ומתוודה - לבולגריה נסעתי עם מזוודה... (סלע בבקשה אל תמחק את ההודעה
)

niruzu

New member
שמעתי על אפשרות מוזרה לטוס בזול

הבנתי שיש אפשרות לטוס כאשר חברה מסוימת נותנת לך להעביר מסמכים שהיא זקוקה להעביר למישהו בחו"ל והם משלמים לך חלק מהטיסה או משהו כזה שמעתם על דבר שכזה? מישהו ניסה? איך מגיעים לזה?

sela v

New member
לא קיים דבר כזה מישראל

וזה קיים על מספר קוים מאד קטן, וגם אז אסור לך לקחת מטען יותר מתיק קטן, ועוד הגבלות.

למעלה