אני צופה כבר מהבוקר בCNN וב BBC

שרוף

New member
אני צופה כבר מהבוקר בCNN וב BBC

שתי רשתות טלויזיה שאינן אוהדות ישראל במיוחד ומה שאני מגלה שונה בתכלית השינוי ממה שמדווח בטלויזיה הישראלית. לפי מה שאני רואה הממשל האמריקאי במבוכה נוראה עקב התקפת שרון על הממשל . דרך אגב באף אחת מן הרשתות לא נשמעה ההשוואה בין בוש לצ´מברלין. מקורותי מספרים לי שיש לחץ אדיר על ערוץ 1 וערוץ 2 מצד השמאל הישראלי ליצור משבר יזום בין בוש לשרון.עד כדי כך שכל היום מצלצלים הטלפונים במשרדי הערוצים 1 ו 2 ואישי ציבור מן השמאל ממש מתחננים לקבל אפילו דקה של תגובה בפריים טיים. זאת אומרת השמאל הנאלח לא חושב איך לגבות את ראש הממשלה גם אם עשה טעות (אני ברור לא חושב שהוא עשה טעות )אלא חושבים איך לנגח את ראש הממשלה. נפלה בידם הזדמנות פז להוקיע את ראש ממשלתה הנפשע של ישראל שהעז לומר לארה"ב בפרצוף את האמת ולעזאזל מדינת ישראל.

רלוונטי

New member
המקורות שלך.....................

על תצחיק אותי............... זה כואב........די.........בבקשה.

אלוני.

New member
שרוף

מהמעט שדובר בנושא, כי מה לעשות אנחנו לא בראש החדשות שם, ראיתי התבטאויות לא סימפטיות וכן השוואה לצ´מברליין.....להקליט לך את החדשות

המוסד

New member
שרון השווה בין ישראל לצכוסלובקיה

לא בין אישים וזה בדוק

נתיבה

New member
צ´כוסלובקיה זה היסטוריה ומעט מאוד

בכלל יודעים על מה מדובר. לא לשכוח ששרון בן שבעים. ספק אם האמריקאים בכלל יודעים למה מדובר בלי לשאול היסטוריונים על כך. לא לעשות פאניקה.!

rudin

New member
נכון, אין צורך בפאניקה וגם לא לזלזל

באינטלגנציה של האמריקאים שהבינו טוב מאוד את המסר. אומנם לא צפיתי בערוצים הזרים אבל הדיווח הישראלי לגבי תגובת האמריקאים באמת נראה קצת "מנופח" ומוגזם, יש להם דברים יותר חשובים להתעסק בהם מאשר נאומו של שרון. וגם הערתו של גיל תמרי על כך שיחסה של ארה"ב השתנה אלינו לחלוטין ושלכאורה נשאלת שם השאלה מדוע להמשיך לתמוך בישראל נראית לי הגזמה ישראלית בוטה.

שרוף

New member
באף מילה ממשפטו של שרון

לא הייתה השוואה בין בוש לצ´מברלין. בוא לא נגרר לויכוח על התבונה המדינית שבהודעתו של שרון אבל שרון צודק בעצם ההשוואה.אז ב38 במינכן הם הקריבו את צ´כסלובקיה להיטלר בכך שיזכו לשקט מהמפלצת הנאצית. המקבילה בהתנהגות ארה"ב היא ברורה ארה"ב מקריבה את ישראל על מזבח הקואליציה השיקרית שלה. היא מונעת מישראל להלחם בטירור ולספוג אבידות על בסיס יום יומי למען האינטרסים המפוקפקים שלה. היא הופכת את עראפת לטירוריסט טוב. זאת צביעות ממדרגה ראשונה והנשיא בוש "בחכמתו כי רבה מוצא לו זמן לדבר בזכות המדינה הפלשתינית. בכל מקרה התנצלות עכשיו משרון תהייה טעות חמורה ביותר מצידו ותוכיח בפעם המי יודע שאולי מגיע לנו הזובור מאמריקה מעראפת ומשאר העולם.

אלוני.

New member
../images/Emo13.gif

שים לב, אתה כתבת : שאתה צופה בcnn וב bbc ו... "דרך אגב באף אחת מן הרשתות לא נשמעה ההשוואה בין בוש לצ´מברלין" ועל זה עניתי לך שהייתה שם השוואה. עכשיו אתה כותב ששרון לא השווה ביניהם
בשביל זה לא צריך רשתות זרות , הנאום היה בעברית

שרוף

New member
יוסי שריד הופיע ב BBC הבריטי

ונכנס חזק בשרון והוא הראשון שפתח את המשוואה בין בוש לצ´מברלין. הוא כמובן לא הזכיר את שרון הוא סתם כך השתמש בריטוריקה ידועה של פוליטיקאים מתחילים שקוראים לה השתלה. עד אז הממשל האמריקאי היה במבוכה ובהלם מדברין של שרון. בפעם הראשונה מזה שנים אומרת ישראל לארה"ב עד כאן.

rudin

New member
נכון, ולכן ארשה לעצמי לצטט את

תגובתו של השר ליברמן "לא צריך להתנצל על מה שלא נאמר".

שרוף

New member
ההשוואה היחידה לצ´מברלין

לבוש שנעשתה בCNN ונ BBC היא ההשוואה שעשו אישים ישראלים מן השמאל שהזדרזו להופיע ברשתות האלה.

למעלה