אני צופה בכם מרחוק

eliasys

New member
אני צופה בכם מרחוק

משהו עובר עליי אני רק צופה ולא כותב כלום, לא יודע אם אני רוצה לכתוב. כואב לי מאוד, אך אני לא יכול לכתוב. לדעתי, אנכנו כאן צלליות שמתחככות אחת בשניה. לא יצא מזה כלום. כל אחד מראה כמה שהוא צודק. כל אחד מראה כמה שהוא מסכן. אני לא הולך להיות חלק בהתמסכנות ובצדק הזה. נמאס לי לנסות להסביר את מה שאני חושב. חברה, זה לא יביא לכלום. כתבתי אלף פעם שאנחנו צריכים לשים את עצמנו במקום הצד שהני ולהרגיש את מה שהוא מרגיש. אך זה לא קורה כאן לצערי הרב. אני מקווה שיום יבוא ונתחיל להבין את הטעויות שלנו גם ערבים וגם יהוים. ובנימה אופטימית זו אני נפרד מכם, אוליי אבקר מדי פעם לומר שלום. ביי ביי אליאס
 

נגה*

New member
אליאס......

על תברח.... אתה צודק, אך זה חלק מהתפיסה החברתית וקשה לשנות מודעות לאנשים.. מאוד מאוד קשה. אני שמה לב שלפעמים ``מגיבים`` בהתעלמות מחוסר אמונה או רצון להתמודדות אם האמת הפשוטה. אך אסור אסור להתייאש וחוץ מזה אתה תחסר בפורום זה. ואנו מחזיקים ממך בריחה זו ``מורידה`` לך נקודות. אז.... השאר איתנו...... נוגה.
 

B.Shokor

New member
תקשיב אליאס...

נמאס לך ממנו? גם לי נמאס מאנשים שבכל רגע יוצאים לי מאיזה שהו חור נותנים לי הרצאה ואומרים לי ``זו הפעם האחרונה שלי פה``, נמאס לייייייי. (קל לדבר, קשה לעשות) - (ותאמין לי שאני יכול לפוצץ את הפורום הזה בכל מיני הודעות והרצאות, האם זה יעזור?)? ידידי!, זו לא הדרך הנכונה והטובה לוויכוחים, הבעייה שלנו היא לא בעייה בין שני אנשים, אלה בין 4/3 העולם (אם לא כולו). זאת אומרת שאתה לא יכול לפתור את הבעייה הזאת בין לילה ויום. אמרת לנו אלף פעמים לשים את עצמנו במקום הצד השני ולהרגיש את מה שהוא מרגיש (יופי, יופי, נהדר (אגב, גם אני אמרתי את זה אלף פעמים), אבל אתה אומר שאף אחד עדיין לא הבין את זה! נו? אז מה קרה? זה לא סוף העולם! הם לא הבינו? אוקי, אנחנו נמשיך להגיד את זה במקום אלף פעמים מיליון פעמים עד שצד מן שני הצדדים ישכנע את השני בדרך הנכונה, כך זה הולך ידידי היקר.
 

קלייר

New member
אליאס יקר/לא חשוב מי הצודק

לא חשוב מי הצודק אלה מי החכם הרואה את הנולד,תמיד יש להביט במראה ,לפני שמחפשים את הפגמים אצל השני,נלמד מטעיות העבר , למען עתיד טוב יותר רק אל תעלם איש יקר, כי חשובה דעתך
 

all

New member
מה אומר לך אליסיס

ראשית אומר לך, מותר לך להתיאש, יש לך את כל הזכות לעשות זאת. לפעמים ע"מ לא לתבוע, עדיף לצוף על הים ולא להלחם בגלים עד שהים ירגע. שנית, כמו ששוקור אמר, אל תצפה שביום אחד בת-עמי תהפוך מ-"גזענית" ל-"היפית". אבל אם הזזת אותה ולו מיקרומטר אחד ממקומה, אם בזכות זה שדיברה איתך היא הבינה שישנם ערבים מסכילים, רגישים, נבונים ושונאי אלימות ולא רק את אלה שזורקים אבנים עליה ביום, צולפים בה בלילה ובכל תפילה במסגד אומרים מה הם הולכים לעשות ליהודים בקרוב ושזה רצונו של מוחמד. אולי ייצרת סדק בשריון שלה, שריון שנוצר בגלל המון פחד, כאב וכו´. אגב אליסיס, האם אי פעם הכנסת את עצמך (כפי שאתה אומר שצריכים כולם לעשות) לעורה של מתנחלת בת- 16, שיום יום נזרקות עליה אבנים, לילה לילה שומעת יריות, כל כמה ימים מתפוצץ בסביבה שלה איזה מטען חבלה? וכל זה רק בגלל שהיא יהודיה.
 
למעלה