אני פשוט רותחת!

cold tears

New member
שמיינה שקסית

את באמת ובתמים מאמינה שאילו היית חטובה לא היית סקסית אפילו יותר? להשוות בין אנשים זה לא תמיד הוגן למרות שאין ויכוח שרזה וחטובה ברוב המוחלט של המקרים תהיה סקסית יותר, אבל את אם את סקסית גם כשמנה אני בטוחה שכרזה את תהיי פי כמה. אני הייתי שם נלחמתי ורזיתי והיום אני נראית הרבה יותר טוב, מרגישה בריאה, קלילה,15 שנה פחות והמחזרים בהתאם
. ואין על הסקיני איך שהוא יושב לך על הטוסיק.

זה ממש שטות לומר את זה.

חברה שלי מהממת! היא לא שמנה באופן דוחה, והיא שומרת מאוד על הבריאות שלה, הסיבה לכך שהיא משמינה זה לא חוסר שליטה על הפה שלה, אלא בעיה בבלוטת התריס.

guest24

New member
זה כמו מניה רק הפוך....

קונים כשהיא יורדת , מוכרים כשהיא עולה....

sha na na revol

New member
וזו הבעיה

היחס לבת זוג בתור 'קנייה' או איזה פרס ולא כעוד בן-אדם סה"כ.

Eran De Niro

New member
תראי תשמעי

לפעמים גברים לא יודעים איך להיפרד אז הם נתפסים על משהו , שהוא לא מחייב שזאת הסיבה האמיתית לפרידה , אז הוא נפרד אולי הוא לא נמשך אליה אולי היא כבר לא ריגשה אותו , למה להיות עם מישהי או מישהו שלא מרגישים אליהם את הדברים שצריכים להרגיש בקשר אפילו אם הוא נפרד בSMS יש כאלה שפוט מתהדים לא עונים לטלפון לא להודעות לא לאיימלים אז פשוט יותר טוב שהוא שלח את הSMS ובואי נשאל אותך שאלונת קטנה, מה עדיף שהוא ישאר חבר שלה וזהו וסבבה והוא יתבייש לצאת איתה , כמו שאת יודעת יש גברים שמתביישים מחברת נשים שמנות מלאות וכו , אז תסתכלי על הצד הטוב של זה החברה שלך תמצא מישהו הרבה יותר טוב והכל יהיה בסדר כולה מדובר בנערות , וחוץ מזה יש חיים אחרי גיל 25 ואחרי גיל 35 ואפילו יש חיים אחרי הגיל השלישי אז שיהיה לך ולחברה שלך כל טוב (לרגע נשמעתי כמו וורדה רזיאל זקונט , טוב זה מה שקורה שמשעמם בין 16:00 ל 18:00) יום טוב

IceCold 3000

New member
אולי זה יצא בצורה מגעילה

זה שהוא נפרד ממנה ב-SMS מראה שהוא סתם בנאדם פחדן ולא יכול לעמוד מול האמת, במקרה הזה מול חברה שלך, ופרידה ב-SMS זה דבר מגעיל לא משנה מתי. מה זה דבר חדש שלהרבה מאוד אנשים חשוב גם המראה של בני הזוג שלהם? כולם יודעים את זה שלאנשים חשוב המראה, וזה נראה שאת כותבת את ההודעה הזאת בלי לדעת את זה. עדיף שהוא יחתוך את זה עכשיו מאשר לפגוע בה יותר מאוחר, כשהקשר יהיה כבר ארוך ויותר מורכב וחזק [אם זה היה קורה בכלל].

sha na na revol

New member
אנחנו לא חולקים.

יפה, חשוב לו המראה. למה שתהיה בעיה עם זה באופן כללי
.... הוא ראה אותה ואני מניח שבכל זאת היה משהו שגרם לו להמשיך הלאה... מכאן עד שם הוא היה צריך להיות פתוח איתה לגבי הקשר, הוא פשוט לקח את הרגליים וברח, אני נגד המשחק הדבילי של למצוא שיטות לנתק במקום *להגיד*, אתם צריכים וצריכות ללמוד את זה.

IceCold 3000

New member
אני אישית בספק שהיה משהו רגשי

שגרם לו להמשיך הלאה. אולי הוא רצה רק סקס, ולא התאים לו "סקס עם שמנה". לא חסר אנשים כאלה. לא אמרתי שזה היה בסדר, אבל רציתי להגיד שיש בהחלט אנשים שאצלם מראה יכול להיות פקטור, ויכול לגרום להם לנתק קשר. אני בספק שה דבר שיגרום לניתוק קשר מבוסס טוב, אבל קשר פשוט, או קשר שרק התחיל, בהחלט יכול להגמר בגלל דבר כזה. ונכון, זה דפוק להתחיל לחפש סיבה לנתק את הקשר אם לא טוב לך. הרי תמיד אפשר לשבת ולדבר, להגיד מה מפריע כדי לתקן את זה, או לפחות לנסות לתקן את זה. אם במקרה הזה הטענה שלו היתה סתם תירוץ, אז אני מרחם עליו שיש לו מנת משכל נמוכה יותר משל ילד בן 3 כי הוא לא מצא תירוץ יותר טוב מזה.

???

אה, כי היא שמנה וגם הוא שמן... אז... אז רגע זה אומר ש... אה נכון.. שנייה, לא, מה? אה... ברור, כי זו דרכו של עולם. שמנים אוהבים שמנים, סוף הסיפור.

t a m t a m 3 0

New member
כולנו בני אדם קודם כל

אבל בעולם של היום החיבור בין שני אנשים עובר בהרבה מקרים דרך המראה החיצוני בהתחלה. אני לא אומר שזה חוק מלמעלה שכולם חייבים לציית לו כי באהבה אין חוקים (כמו הסרט...), אבל הרבה אנשים עם מראה חיצוני לא משהו (ואני בהם) עובדים קשה יותר בחיפוש בן/ת זוג מתאימים ואת יודעת שיש משהו במה שאני אומר!!! בגלל זה הצעתי מה שהצעתי עד כמה שזה נשמע מגעיל. ומה עם ההיפך? כבר נתקלת בבחורות רזות ויפות להחריד (בכוונה מקצין) שיש להן בן זוג שמן? תחשבי על זה...

נתקלתי גם נתקלתי.

על כל פנים, המשפט הזה "שתצא עם גבר שמן ושניהם יהיו מרוצים" כל כך ריק מתוכן ומחשבה. ותסכים איתי שמה שהמשפט אומר, על פניו, זה בדיוק מה שאני הגבתי לך. זה שעכשיו אתה נותן לדברים נפח חדש זה כבר משהו אחר....

t a m t a m 3 0

New member
אני בטוח שנתקלת

בעצם, כל זוג שני שעובר ברחוב זה שמן ורזה ושמנה ורזה...כמו שבים יש מלא שמנות עם ביקיני.

למעלה