אני פשוט רותחת!

אני פשוט רותחת!

חברה שלי, בנאדם מקסים עם נשמה ענקית ולב רחב, ילדה יפהפיה במלוא מובן המילה (הרבה יותר יפה וסקסית מהרבה רזות שאני מכירה), בדיכאון. אתמול חבר שלה שלח לה sms שהוא רוצה להיפרד. אני כבר לא מדברת על זה שמגעיל להיפרד ככה ולא בשיחה, אלא על כך שכשהיא שאלה אותו למה, בכל זאת הם יחד כמעט חצי שנה, הבחור ענה בלי להתבלבל- כשהיכרתי אותך היית במגמת הרזיה, מאז את רק עולה, וזה לא מוצא חן בעיניי, אז החלטתי לחתוך ודיי. איזה בן אדם שיטחי ורדוד! ועוד לפגוע בה ככה, פשוט נקרע לי הלב. (סליחה על החפירה פשוט זה הפורום היחיד שבו נראה לי שיבינו אותי).

לדעתי הוא סתם חיפש תירוץ......

אם הוא פגע בה ככה הוא יחפגע בהרבה בנות אחרות...תאמיני לי שאם היא הייתה רזה זה לא היה משנה כלום,אם היא הייתה רזה אז הוא היה אומר לה שהוא רוצה להיפרד ממנה כי אין אצלה מה לתפוס.....תאמיני לי שבסופו של דבר זה ככה

maya243

New member
חוויה דומה

גם אותי חבר שלי זרק לאחר שנתיים של חברות בצורה דיי מגעילה ומחשידה. כששאלתי אותו למה פתאום הוא רוצה להפרד הוא אמר כי "ככה אני חושב שאנחנו לא צריכים להיות ביחד". לדעתי הוא לא אהב את העובדה שהעלתי במשקל, ירדתי ושוב העלתי את הכל...... אין מה לעשות כנראה שאהבה זה לא מספיק ומשיכה היא חלק בלתי נפרד. רוב האנשים הם רדודים(אני לא עושה הכללות אבל ככה זה) וחשוב להם מראה חיצוני הרבה יותר מהפנימיות והרגשות שיש כלפי הבן אדם. שיקפוץ לי החתיכת &# @%&@ הזה ..... יש הרבה דגים בים שישמחו להיות איתי למרות שאני שמנה....

איזה דבר מגעיל לעשות..

ועוד באסמס חברה שלך עכשיו פגועה אבל לתווך הארוך היא תבין שעדיף לה בלעדיו מה היא צריכה גבר חרא כזה הוא בכלל לא גבר והוא פחדן שעשה זאת דרך הודעת אסמס

LLLSSS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

lee_1

New member
נכון... הוא נפרד ממנה בצורה מגעילה...אבל...

יחד עם זאת, זכותו של אדם להימשך לבחורות יותר רזות, ולא לבחורות שמנות, וההיפך. אם מישהי היתה מספרת שהיא הכירה את חבר שלה שמנה והחלה לרזות והוא נפרד ממנה כי כעת הוא לא אוהב את מבנה גופה- זה היה בסדר? אני מאמינה גדולה שבקשר אחד הדברים החשובים הוא משיכה פיזית, והיה עדיף שיפרד ממנה ויתן לה להמשיך הלאה, מאשר ישאיר אותה על אש קטנה ולא באמת ירצה להיות איתה.

לי 1. במקרה כזה אין אבל.

זכותו להפרד ממנה בSMS זכותו לתת את הסיבה המטופשת הזו זכותו לבגוד בה ( אני לא אומרת שבגד, אבל זה רק לשם ההדגמה) זכותו לא לפרגן לה. זכותו לרמוס את הרגישות שלה זכותו גם להפרד ממנה כמו שפן בצורה שבה בחר לעשות יש ל @#%^&*@)^% הזה הרבה זכויות. איפה הזכות שלה להיות נאהבת למרות ובגלל שהיא שמנה.? איפה הזכות שלה לקבל יחס מכבד? הא?????

lee_1

New member
יחד עם זאת...

שוב, לגביי עיניין הכבוד שלה לא הבעתי את דעתי מהרגע הראשון ואכן ציינתי שהדרך שבה הוא נפרד ממנה היא מגעילה. אני פשוט חושבת שאין טעם שישאר איתה אם היא לא מושכת אותו ואם הוא מרגיש שהמראה שלה מפריע לו. ואם יש לה זכות להיות נאהבת למרות שהיא שמנה, והוא לא אוהב את המראה שלה, למה שישאר איתה? אם מישהו בפורום היה בה ואומר "חברה שלי ממש רזתה לאחרונה, וזה לא מושך אותי יותר, מה לעשות?" אני מוכנה להתערב שכולם היו עטים עליו שהוא צריך להיפרד ממנה אם הוא לא נמשך אליה, במקרה ההפוך, לדעתי, זה לא שונה. וכל זה בלי קשר לדרך שבה הוא נפרד ממנה, שאני חושבת שיכלה להיות דרך נעימה ומכובדת יותר.

אבל אם באמת אוהבים מישהו,

נמשכים לפנימיות שבו שמקרינה החוצה ולא מתייחסים לחיצוניות. כמובן שמשיכה היא חשובה אבל אם אדם באמת אוהב מישהו,הוא יימשך לאותו בנאדם. הוא יימשך למה שבנאדם מקרין החוצה. מה שהבנאדם מקרין החוצה משפיע מאוד על המראה החיצוני וזה מאוד מושך(בעיניי לפחות). כשאתה אוהב מישהו,הוא יהיה יפה בעינייך ואתה תימשך אליו. אני חושבת שהוא לא באמת אהב אותה.

lee_1

New member
יש לך טעות חמורה

יש הפרדה בין משיכה פיזית לבין משיכה רגשית נכון שיש השפעה של המשיכה הרגשית למשיכה הפיזית אבל עצם זה שאוהבים מישהו לא גורם לו להיות מושך בעינייך... ואם הוא לא נמשך אליה , האהבה לא יכולה היתה לגרום לזה שפתאום הוא כן

נסיכה יקרה

אין לי ספק שזה דבר מרגיז ומכעיס, אבל על אנשים רדודים לא צריך לכעוס ולא צריך לגעור, אלא צריך לרחם. רק מסוג הפרידה ניתן לראות כמה הוא חלש אופי ולא אנושי. הבן אדם הזה וזה כרגע לא משנה אם היא במצב של עליה או ירידה, היא בן אדם. לקח לו חצי שנה להבין שהוא לא אוהב אותה. ואיפה החברה שלך בכל הסיפור, היא לא הבינה שהוא לא אוהב אותה? חצי שנה לצאת עם מישהו ולא להרגיש חיבה או/ו לקבל חזרה כמו שנותנים קשה לי לדמיין שהיו להם יחסים טובים. אני מאחלת לחברה שלך המון אושר ושתשכח מהר את הבחור הרדוד והלא יוצלח הזה. ואת כחברה טובה, תוציאי אותה לבלות ותגרמי לה לשכוח ממנו כי לא מגיע לה לסבול בגללו. מאחלת לכן אושר נצחי מאיה

עופר 123

New member
קשר על תנאי הוא לא קשר טוב

כשהחבר אומר משהו כמו "כשהיכרתי אותך היית במגמת הרזיה, מאז את רק עולה", יש בעיה. זה אומר שהקשר הוא על תנאי, ומעטים הקשרים שיכולים לעבוד "על תנאי". הוא למעשה אומר לה - "את צריכה לשמור על הפה שלך כדי שאני אהיה איתך". היא לא הציבה תנאים כאלו, היא לא הכריזה שהקשר על תנאי. מדוע שהוא יעשה זאת? מנגד - אני לא בטוח שיש מה לבכות על קשר שמסתיים במסרון. תביאי את החברה אלינו, אנחנו כבר נעודד אותה.
עופר

cold tears

New member
כל קשר הוא על תנאי במידה מסויימת

בתנאי שיש משיכה בתנאי שיש כימיה בתנאי שישנה נאמנות (ברוב המקרים) בתנאי שישנו כבוד הדדי ואני יכולה למנות כאן עוד המון כאלה, הרי זה כל העניין בזוגיות - שישנם תנאים אשר התממשו והפכו את הקשר לנכון מבחינתך שהרי אם לא כך אז לפי הגדרתך כולם יכולים ללכת עם כולם והכל טוב. אז נכון שהבחור עלוב ואני לא מאחלת אותו לאף אחת, אבל זה רק בגלל הדרך בה הוא בחר לסיים את הקשר ולא למה הוא מסיים אותו. כל אחד ואחת פה לא יקיים קשר אם הוא לא נמשך לזה שמולו (פיסית, אינטלקטואלית וכו) הבחור לא נמשך אליה ועשה נכון שסיים את זה, על הדרך העלובה בה עשה זאת אין ויכוח.

sha na na revol

New member
תראי

הוא ידע שהוא יוצא עם שמנה, נכון
... נגיד וזה התנאי שלו, למה הוא משך את זה
... זה לכשלעצמו לא נעים ממש. :-\

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif ואני מוסיף,

אם *זו* הסיבה שלו כנראה שהוא לא השקיע בקשר, היחס שלו לא מספיק רציני ולכן נוח להאשים גורם נזיל כמו משקל (שאתם יודעים שזה משהו לא קבוע, פעם עולים פעם יורדים.... זה מטבעו ככה.)

Fairywitch

New member
סימן שהוא לא אהב אותה באמת../images/Emo4.gif

הרי אהבה אמיתית היא ללא תנאים. שתגיד "ברוך שפטרנו" ותמשיך הלאה. הרי אדם כזה היה עוזב אותה גם אם חלילה, היא הייתה הופכת לנכה/צולעת בגלל תאונה, או הייתה מקריחה בגלל מחלה (שוב חלילה). היו מקרים מעולם. היא לא צריכה אידיוט כזה.

cold tears

New member
אהבה ללא תנאים שמורה אך ורק

לאהבת ילדים! הרי תארי לך שבן זוגך היה משתנה פתאום והופך נבזי עצבני או חלילה (מקצינה) אלים, גם אז היית נשארת? אין תנאים לא? תארי לך שבכל פעם שאת נכנסת איתו למיטה כל מגע שלו בך היה עושה לך צמרמורת מהסוג השלילי שבא לך לברוח משם בצרחות, גם אז נשארת ללא תנאים? ועוד משהו, אנשים תופסים את עניין ההשמנה כעצלנות וכעניין של החלטה (אם רוצים באמת אפשר לשנות) לכן יתמרמרו כשבן הזוג משמין ומשתנה ואף יחושו סוג של מרמה (זה לא מה שבחרתי ) שלא כמו בתאונה או מחלה בדוגמאות שהבאת, שם ישנו חוסר אונים מול גורל בלתי ניתן לשינוי ודוקא אז תחושת הרצון לתמוך ולאהוב היא רבה יותר.

Fairywitch

New member
יש תנאים ויש תנאים-

שינוי באופי הוא לא שווה ערך לשינוי חיצוני. לצערי הכרתי גם זוגות שהתפרקו בגלל נכות ו/או מחלה לא צפויה.

למעלה