../images/Emo65.gifאני בעד עדי !!
לפני הכל: על תחשבו שאני בעד עדי בגלל שהיא עשתה לי טובה גדולה ואני עוד אחזיר לה על זה... (אני יגיד לך באייסיקיו, ג´אנק כבר יודעת). ------------------------------------------------------------------- לא שעכשיו אני מתכוון לעשות מלחמה על דודי, ואני באמת לא משקר, שהייתי באמצע הקריאה של ההדועה של עדי "זכותי להתעצבן", רציתי לרשום, "אולי עדי מעוצבנת בגלל שדודי לקח לה את הקרדיט...". עדי קרא לי בדיוק אותו דבר, לא רציתי שיגלו אז נכנסתי עם מצלמה קטנה (לצערי יש רק חד פעמיות כאלה שקניתי בדרך לראשון...). הכנסתי את המצלמה בתחתונים (
) בשביל שלא יגלו, אחרי שגילתי שאסור להכניס פקקים, הייתי צריך להחביא איזה שבע פקקים בגרב (ואחרי זה כאבה לי הרגל...). בשלוש התמונות שהגרועות שיש לי רואים את אלאניס בגודל של נמלה ורואים את כל האנשים מצלמים...), בגלל שהייתי רק בן 12 ונראה בן 9, איזה חמישה אנשים ניסו לגנוב לי את המצלמה... ולכן הייתי צריך להיות עסוק איזה 10 דקות מההופעה לברוח למקום אחר... בקיצר מה שאני מנסה להגיד זה שכל כך חשוב היה לי שיהיו לי תמונות שאני (!!) צילמתי בערב הזה שאלאניס מוריסט הייתה מולי 20 מטר... אם אני הייתי עדי, ומישהו היה עושה לי את זה, הייתי מתפוצץ מכעס !!!! ת´כלס, תראו מה שכתבתם, זה כאילו שכולכם באתם בטענות למה עדי לא שלחה את זה בפרום, ונראה לי שיש לי תשובה בשבילכם (וואי, איזה מזיין שכל אני...) באינטרנט הכל מתפשט ותוך יום הדבר ששיך לך עשוי להיות שייך גם ל- 10 מיליון בעלי אתר...