אני פשוט רותחת מזעם

AdiBaba

New member
אני פשוט רותחת מזעם

רציתי להגיד לכם שאת התמונות מההופעות בארץ שדודי פירסם, אני קרעתי את התחת בשביל לצלם. דודי, אני שלחתי לך הודעה די מזמן לאיי.סי.קיו שלא תפרסם אותם. נכון? מאד נחמד שכיבדת את בקשתי. שהייתי מוצאת לנכון, הייתי מפרסמת אותם בעצמי. אני פשוט רותחת מכעס.

j u n k

New member
עדי:

חבל לבזבז את הזמן היקר הזה בלכעוס- אני חושבת שזאת הייתה אי הבנה (אבל מי אני שאכנס באמצע ריב) פשוט חבל להיות קומקום ביום יפה כמו זה. זה ממש יפה שקרעת את התחת שלך (מקווה שהוא עדיין שלם) כדי לצלם את התמונות האלה אבל זה דווקא נחמד לשתף אותן לא?!

AdiBaba

New member
זכותי להתעצבן

תקראו לי קטנונית, תקראו לי מה שאתם רוצים. כדי להבריח שתי מצלמות, לקחתי איתי תיק ענק שהייתי צריכה להיסחב איתו ומילאתי אותו בכל מיני דברים כדי שהבודקים לא ישימו לב. המאבטחים איימו עליי שוב ושוב להחרים לי מצלמה שדווה 700 שקל (ההורים המובטלים שלי היו הורגים אותי אם היו לוקחים לי אותה). בראשון זה ממש היה סיוט. צילמתי שדוחפים אותי בלי סוף והמצלמה כמעט עפה לי מהידיים. שלא לדבר על ה-6 פילם שהשתמשתי בהם בשביל רק כמה תמונות טובות. לקחתי סיכון והייתי צריכה לראות חצי הופעה דרך המצלמה רק כי מאד רציתי שתהיה לי מזכרת לנצח. בתור צלמת חובבת, הייתי כל כך גאה בתמונות האלה ושלא לדבר על הערך הרגשי הרב שיש לי אליהם. זה נחמד לשתף, אבל אני חושבת שזאת זכותי להחליט מתי ואיך. (ותתפלאי יש אנשים שנתתי להם עותקים חינם). ואם בא לי לעשות שימוש מסחרי בתמונות? ואם בא לי להחליף תמורתם דברים? ואם בא לי לקחת את כל הקרדיט לעצמי? ואם חושבים על זה הוא בהחלט מגיע לי. ומאד מעצבן היה לראות בגלריה שהתמונות "באדיבות דודי אסיף". סליחה? לא רק שהוא פירסם אותם, הוא גם מעז לקחת את הקרדיט לעצמו. לא אכפת שלא תבינו אותי. העיקר שאני וכל מי שהיה איתי בהופעה מבין אותי. אני עצבנית וכועסת ואני אפילו לא יכולה לתאר את זה במילים.

AlanisJunkie

New member
עדי!!

אנחנו אוהבים אותך ומעריכים אותך על צילום התמונות!!!

j u n k

New member
סלחי לי על חוסר הבנתי

ולמקרה שאת לא יודעת עד כמה אני מעריכה אותך - אז קבלי הודעה זאת כרשמית להערכה הרבה שלי אלייך. אז עדי קבלי חיזוק אני בנתיים אקבל ביטול. ובזה נגגמר הדיון אני אשאיר אותך ואת דן לבד לשיחה מעמיקה באי ההבנה \ תקלה או איך שלא תקראי לזה. חוצמזה אני אישית מתחייבת לבקש מרוית לשנות את הקרדיט בגלרייה.

עדי אולי זה...

ישבור לך קצת את המצב רוח העצבני! יש עכשיו בקאזה את ההופעה שדיברתי עליה מברזיל!!!

j u n k

New member
אוף זה יום התנצלויות!!!

סליחה דן התבלבלתי דודי!!

Mr Freeze

New member
בעניין ההופעה מברזיל...

הורדתי מקאזה גרסת לייב אקוסטית מדהימה של Front Row, וכתוב שהיא מאיזו הופעה מברזיל. לזה התכוונת? בר.

../images/Emo65.gifאני בעד עדי !!

לפני הכל: על תחשבו שאני בעד עדי בגלל שהיא עשתה לי טובה גדולה ואני עוד אחזיר לה על זה... (אני יגיד לך באייסיקיו, ג´אנק כבר יודעת). ------------------------------------------------------------------- לא שעכשיו אני מתכוון לעשות מלחמה על דודי, ואני באמת לא משקר, שהייתי באמצע הקריאה של ההדועה של עדי "זכותי להתעצבן", רציתי לרשום, "אולי עדי מעוצבנת בגלל שדודי לקח לה את הקרדיט...". עדי קרא לי בדיוק אותו דבר, לא רציתי שיגלו אז נכנסתי עם מצלמה קטנה (לצערי יש רק חד פעמיות כאלה שקניתי בדרך לראשון...). הכנסתי את המצלמה בתחתונים (
) בשביל שלא יגלו, אחרי שגילתי שאסור להכניס פקקים, הייתי צריך להחביא איזה שבע פקקים בגרב (ואחרי זה כאבה לי הרגל...). בשלוש התמונות שהגרועות שיש לי רואים את אלאניס בגודל של נמלה ורואים את כל האנשים מצלמים...), בגלל שהייתי רק בן 12 ונראה בן 9, איזה חמישה אנשים ניסו לגנוב לי את המצלמה... ולכן הייתי צריך להיות עסוק איזה 10 דקות מההופעה לברוח למקום אחר... בקיצר מה שאני מנסה להגיד זה שכל כך חשוב היה לי שיהיו לי תמונות שאני (!!) צילמתי בערב הזה שאלאניס מוריסט הייתה מולי 20 מטר... אם אני הייתי עדי, ומישהו היה עושה לי את זה, הייתי מתפוצץ מכעס !!!! ת´כלס, תראו מה שכתבתם, זה כאילו שכולכם באתם בטענות למה עדי לא שלחה את זה בפרום, ונראה לי שיש לי תשובה בשבילכם (וואי, איזה מזיין שכל אני...) באינטרנט הכל מתפשט ותוך יום הדבר ששיך לך עשוי להיות שייך גם ל- 10 מיליון בעלי אתר...

Rוית

New member
לא ידעתי על זה כלל!!!

אני לא בבית ואני דחוקה בזמן ולא קראתי את כל השירשור אבל לפי מה שאני רואה עכשיו יש שתי אפשרויות: 1) אני מוחקת את התמונות מהגלריה לאלתר ואת שומרת על זכויות בלעדיות לתמונות.. 2) אני משנה לאתלתר את השמות שרשומים ואני רושמת באדיבות עדי!!! אני כרגע לא בביתי, בשניה שאני יגיע הביתה אני אבדוק את החלטתך וזה מה שאני יעשה- ההחלטה בידך... אני ממש מתנצלת על האי ההבנה שקרתה פה, קבלי את התנצלותי הכנה!!! ובתקווה שזה לא יקרה שוב,

למעלה