אני פשוט צריכה עזרה

אני פשוט צריכה עזרה

בס"ד היי אני ממש חדשה כאן ולא יודעת מה בדיוק הולך כאן בפורום אבל מה שאני כן יודעת שאני צריגה אימון! אני אציג את עצמי: אני בחורה בת 23 שכרגע נמצאת בשנה השניה ללימודי תואר חינוך מיוחד עוד 4 חודש/ים אני מתחתנת לבחור שאותו אני אוהבת מאוד!!! ועם שני הדברים הללו יש לי בעיות שמקשות עליי אני בת 23 וכאמור התחלתי ללמוד לפני כשנתיים חנ"מ, אני לומדת ומשלמת בערת מלגות מכיוון שלהורי אין כסף בכלל!!! שבר שמאוד מקשה עליי כי א. לפני הלימודים עזרתי להם ממש בכלכלת הבית ב. אין מספיק מלגות שלהם הגשתי בקשה וצריך לשלם כסף נסיעות קניית ספרים ציולמים וכן אוכל ולפעמים דברים שחסרים לי {בגדים נעליים וכו'} אני לומדת שבוע מלא עד הערב ויש המון עומס ולכן אינני יכולה לשלב עבודה. אני עוד 4 חודשים מתחתנת לבחור שאני נורא אוהבת למרות שאנחנו רק חצי שנה יחד. מה שמפריע הוא שבעבר נפגעתי ממשהו פיזית {אני לא יודעת אם זה היה נחשב לאונס} דבר שמציק לי עד היום ולכן נחסמתי מהמון כיוונים הייתי מתפרצת לחצי שלי הנוכחי על סתם מילה שהיתה מזכירה לי א הנורא ההוא וכו'... עוד דברשמציק לי הוא שאני יודעת ומכירה עם עצמי שלמישהו שאני אוהבת אני אתן את הכל!!! ולבחור שלי אני לא מצלחה לתת כלום!!! אולי באמת אין לי כסף לפםנק אותו אבל לדעתי לא צריך כסף בשביל זה ומשוםן מה אני נחסמת!!! אולי זה בגלל שהוא מאוד אוהב אותי ולא הרגשתי כך אף פעם אז אני נהנית רק מהיחס של כלפיי וזהו?! בכל אופן אני אחת כזאת שמרוב בעיות בלאגן ודברים שאני צריכה לעשות אני פשוט לא עושה כלום!!!! זה מתבטא בעבודות שאני אמורה להגיש וכו' בלי שום קשר {ואולי עם} לפני כ-5 שנים התגלתה אצלי תת פעילות של בלוטת התריס ואני מרגישה שמאז השתנתי לחלוטין אז הייתי מאוד פעילה בבית הספר ובכל התחומים והיום אין לי כו לכלום אני גם לא זוכרת ולא מבינה וקשה לי ואין לי כוח פיזית לכלום {אני גם אנמית} בקיצור קשה לי ואני חייבת עצה אשמח לכל מי שיוכל לעזור לי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עזרה לפורחת

פורחת יקרה, את מעלה שני נושאים - העיקרי שבהם הוא היחס שלך לחתן המיועד. את מתארת את עצמך כחסומה ומתקשה לברר לעצמך מה בדיוק התחושות שלך. מה דעתך לנסות להעזר במרכז לנפגעות תקיפה מינית - 1202? תקיפה מינית כוללת הרבה הבטים (לא רק "אונס") ואם תשוחחי על זה אני בטוחה שתביני יותר מה קרה ואיך זה משפיע עלייך. יש שם נשים נפלאות שיכולות לחשוב איתך האם הפגיעה קשורה לתחושת החסימה שאת מרגישה, ולהמליץ בפנייך על ערוצי טיפול. מכאן, את מוזמנת לשתף יותר - כיצד את מרגישה חסומה? הנושא השני הוא בלוטת התריס. תת או יתר פעילות של הבלוטה משפיעים על תחומים רבים בתפקוד. מאוד חשוב לאזן את הפעילות שלה. האם את בטיפול רפואי? אולי יש מקום לבירור מחודש של המצב? גם מצבים של מתח משפיעים על התפקוד של הבלוטה.

blixa

New member
לפורחת

אני מצטרף בכל פה לענבל. כדאי לך לפנות למרכז לנפגעות תקיפה מינית. אין חיזוק טוב יותר מאלו, שכמוך, עברו תקיפה מינית, ומאלו המתמחות בטיפול בנפגעות. אוזן קשבת, הבנה ועזרה רבה שתקדם אותך בוודאי תמצאי שם. לתת-תפקוד של בלוטת התריס יש, לדעתי, טיפול רפואי/תרופתי אפקטיבי. ובינתיים - שמח לשמוע על האהבה הגדולה שלך לחתנך. המשיכי לשתף. שי

למעלה