אני פשוט צריכה לספר

A-naT

New member
אני פשוט צריכה לספר

שאכלתי היום יותר מדי. וכואב לי. ואני לא מרגישה טוב עם עצמי, אף בנאדם נורמאלי לא אוכל כל כך הרבה. משהו לא בסדר איתי. אני יודעת שהלכתי להוציא, `טיהרתי` את עצמי. אבל זה לא עוזר, אני פרה, לא נורמאלית, משוגעת. אין לי שליטה עצמית. כתבתי למעלה מה שאני מרגישה אחרי כל ארוחה. עכשיו כשאני קוראת את זה, אני מפחידה את עצמי. אני לא רוצה לזעזע אף אחד.. יש לי את הרושם שמי שיקרא את זה יגעל ממני.. אם כן אני מצטערת, לא היה לי כוונה. פשוט רציתי לחלוק. הוספתי תגובה לשאלה של מאיה, ושל דומיניק. לשניהם- תבדקו

מאיה ה

New member
לענת, שלום

תודה שהשבת לשאלה שלי. כמו שאת רואה, גם לי יש רגעי משבר. גם אני מרגישה לא נורמלית ומגעילה ודוחה, ושונאת את עצמי אחרי האוכל. את צודקת שיש פה בעיה של שליטה עצמית. אבל המטרה שלנו היא ללמוד כן לשלוט ולהזהר לא להגזים לכאן ולכאן. ואל תפחדי לפרוק, כולנו כאן מבינים אותך ושמחים לחלוק איתך את הכאב, אם זה עוזר לך להרגיש יותר טוב. את לא מפחידה אף אחד, וגם לא מזעזעת. ובטח לא מגעילה. את מי שאת, וזה הכי טוב שאפשר. בהצלחה, מאיה (הפרה)

תרנגולת

New member
ענת יקרה..

אף אחד לא נגעל, ואף אחד לא מזדעזע.. אני מניחה שהרבה בנות גם מזדהות, אני בכל אופן מרגישה אותו הדבר.. אני אף פעם לא מרגישה נורמלית- לשתי הצדדים.. גם חסר שליטה ומשוגעת. מרגישה כאילו כולי מטורפת.. לפני שמצאתי את הבנות כאן, גם הרגשתי שאני הדפוקה היחידה בעולם הזה.. ו.. בואו נפסיק לקרוא לעצמנו פרות. די, אנחנו בני אדם, מספיק מענישות את עצמנו.. אני צריכה ללנקק תגובה חמודה מבריאות הנפש. אני אביא את זה.. מקווה שזה לא יפגע- אני אישית גיחכתי והסכמתי קצת:). ענת, אל תפחדי לכתוב.. אנחנו כאן בשביל לשמוע מה את מרגישה, וזה המקום שבו לא תצטרכי לצנזר את עצמך.. בוקר טוב, ויום טוב אני מקווה שיעברו עליך. תרנגולת.

למעלה