אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע-ת!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע-ת!!!!!!!!!!!!!!!

בלי האינטרנט!!!!! אתן לא יודעות כ-מ-ה!!!!... אנשות זה קשה לי!!!!... ועוד הייתי אמורה להיות ביום שישי-שבת אצל מעיין אז הייתי נכנסת אבל בגלל האמא הזונה המטומטמת שלי שתמות לא הלכתי!!!.... אתן חסרות לי!!!.. אז מה קורה? מה חדש? יש אנשים חדשים? אם בא מישו חדש ספרו לו אלי!!!!.. ואל תשכחו אותי!!!!!! חסר לכם!!!...

חחחחחחח../images/Emo6.gif

עוד אחת מכורה! העיקר שהאינטרנט יחזור לקדמותו לא? יש, יש פה אנשים חדשים..... ויש גם כאלה שנעלמו!(אני אני אני
) ולא ממש שמו עליהם
חוצפה!(צומי צומי צומי)...
מתגעגעת

יש לכולם ד"ש מיעל!!!!!!

היא הקליטה את ספיד והיא טוענת שקייאנו ריבס יותר יפה מגיל (לא נכון לא נכון לא נכון!!) והיא אומרת שיש נומבר מתוק או אהבה בחודש נובמבר ושם קייאנו ריבס נראה בול בריאן ושניהם פרסומאים אז כולם לראות!!...

enya

New member
גם אני פה!

וראיתי את הסרט אהבה בחודש נובמבר- סרט מקסים! וקיאנו בכלל לא דומה לגייל...

סילביא

New member
תיקון

תודה לטדי שהייתה המקלדת שלי .. כלומר אני הכתבתי והיא כתבה לכם. ככה : בסרט SWEET NOVEMBER שנוצר בכלל לפני הכי גאים. קיאנו ריבס משחק פרסומאי מצליח ( אגב גם הוא מוכר דרך סקס) והתסרוקת , הבגדים, הסגנון הכל כמו בראיין, רק שהסרט נוצר לפני התכנית .. בעיה! בכל אופן כדי להסיר ספק מלבכם...גייל נראה מדהים!!!!!! רנדי עוד יותר וקיאנו עוד יותר. קיאנו הוא מסוג הגברים (המעטים) שהשנים רק עושות להם טוב... מי היה מאמין שהבחורציק אוטוטו בן 40

Michal BJ WL

New member
ש-א-ל-ו-ם!!!!

אני חדשה!!! קוראים לי מיכל ואני חולה על בראיין וג´סטין!!!!!

למעלה