אני פשוט מבולבול..

אני פשוט מבולבול..

קראתי פה תגובות על כשמקבלים רישיון, צריך לשלם ואחרי 3 חודש צריך זה וזה וזה, ואם לא משלמים אז נאבד כל הרישיון..ומשהו עם תמונה אצלהם וכאלה.. אז אפשר להסביר בבקשה את השלבים שצפויים מהרגע קבלת הרישיון [הדף] עד "סופו" עד כאילו שכבר עוזבים אותכם לנפשכם.. שנתיים לא? נ.ב - קיבלתי את הרישיון [הדף עם האגרה 136 ש"ח] ורשום לי למעלה "תמונך במחשב, הרישיון יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" ועכשיו יש לי גם עוד שאלה, שמעתי פה רשמו משו שצריך לכולם מחדש להצטלם בגלל החידוש מערכות וכאלה.. אני בכל זאת צריך? תודה לעוזרים..

תשובה..

עזוב אותך שטויות- ביקשו ממך לשלם 136 ש"ח- לך ותשלם בסניף הדואר בקשר לשאר- כל דבר יגיע בזמנו- זה יפתור לך המון בלבולי שכל.

אני לא משלם..

אני צריך לשנות פרטים שם.. שישלחו לי טופס חדש ואז אני ישלם.. אני לא מתכוון לשלם פעמיים 136 ש"ח..
תודה.

אז ככה...

אחרי שעוברים טסט אז סוף כל סוף נושמים לרווחה, לאחר כ-3 ימים מקבלים את הרישיון הזמני על ידי המורה, לאחר מכן הולכים לדואר ומשלמים את הרישיון הזמני (שזה הנייר) ברגע שהרישיון משולם, תוקף הרישיון הזמני הינו לחצי שנה, ובתום 3 חודשי המלווה אמורים לקבל את הרישיון הקבוע (הפלסטיק) בתוך שבועיים עד חודש מתום תקופת המלווה. אחר כך כעבור שנתיים יש לחדש את הרישיון שוב, מקבלים רישיון זמני הביתה דרך רשות הדואר חודש לפני תום תוקף הרישיון, הולכים לבנק הדואר ומשלמים את האגרה האמורה, כמובן שיש להצטלם מחדש כי משרד הרישוי עבר לשיטה הביומטרית ולכן נדרש להצטלם שוב ואז תוקף הרישיון יהיה ל-5 שנים! עד פה אני יודע. מקווה שעזרתי

למעלה