אני פשוט לא מאמינה..

Sn‡ƒƒ

New member
אני פשוט לא מאמינה..

במקרה יצא לי יומיים ברציפות לראות "ראש בראש"...תוכנית בערוץ 24. וכבר יומיים [אם לא יותר..] שהדורבנים מפסידים לזוג דבילים שלא יודעים איזה מוזיקה הם מייצרים..ומי שעדיין לא הבין, מדובר בצמד "הישראלים" איך הם מעיזים לקרוא לעצמם ישראלים..?!הם פעם הקשיבו למילים שהם כותבים..או שהם קנו איזה סיני שיכתוב להם אותם? "תזיזי ת'ישבן תנענעי ת'תחת.." "..בואי אליי כי לך כדאי.." "וואו איזה כוסית, רוצה בטוסיק.." לזה הם קוראים מוזיקה..?!?!? מצטערת אבל בשבילי זה זבל!! פשוט זבל!!!!!!! ואני לא מוכנה שמוזיקה טהורה, וישראלית אמיתית כמו של הדורבנים תפסיד 30% אחוז מול 60% של הישראלים..פשוא עצוב!!! אז מחר תזיזו את הישבן שלכם ותתחילו להצביע לדורבנים. עד שלא נפיל אותם אני לא ירגע.

../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifגם לי יצא לראות את זה...

ולהגיד את האמת - התחשק לי לחנוק את הערסים השיכורים שמכנים את עצמם "ביגי ושורטי" (תלמדו כבר לכתוב שירים בעברית
)... בפעם הבאה שאנחנו מצביעים לדורבנים הם לא הולכים לנצח עם רוב קולות
הם הולכים לנצח עם כל הקולות
ובלי שום קול בודד ומסכן אחד לצמד הערסים השיכורים כי מתישהו זה הולך להימאס על כולנו

נטעמ

New member
בעעע

איכככס אני שונאת את השיר הזה....שיר מגעיל...ושואלים מי הורס את הנוער...(!)

papal

New member
גועל נפש

ועוד הם גנבו את המילים לדורבנים יעני והפכו את זה לגועל נפש!!! אז ככה הבוא נעשה מבצע כל מי שבםורום שולח סמסים מפוצץ את המבוקשים בסמסים לשירים של הדורבנים- כדי שהישראלים אהל יעופו אין לי כאן 24- אז ממי שראה אני מבקש לפרסם את המספר שאליו צריך לשלוח אה- ואל תתקמצו על 5 ש"ח בשביל כמה סמסים זה למטרה טובה!!

כתמונית

New member
מה?! מי?! למה ?! ואיך?!

איך אני תמיד מפספסת את זה?! את האמת שאני דיי הרמתי ידיים על ערוץ 24... הפך להיות ערוץ ממוסחר שמשדר רק מוזיקה כמו האמנים הדגולים "ביגי ושורטי"... אין לי בעיה לפוצץ את הערוץ ב-smsים אבל אבל זה מתסכל שזה המוזיקה אם בכלל אפשר להגדיר אותה כמוסיקה שאוהבים פה.... פשוט עצוב....

gloom

New member
וכדי שזה לא יעלה כסף../images/Emo66.gif

כי זה שקל SMS אז אפשר להפציץ אותם בSMSים דרך האי סי קיו, כמו שהייה באקדמיה לצחוק

Sn‡ƒƒ

New member
אבל אתה בטוח שזה עובד..?

כי מהאיי בי קיו אפשר לשלוח רק לסלקום. ואני לא בטוחה שהמספר ב-24 הוא סלקום..

1Reebok

New member
ובצדק.

הדרך היחידה של הנשמות האומללות הללו לראות נשים חצי-ערומות היא בקליפ הזה. אל תשברו להם את התקוות.

efratushke

New member
ממממ מה?

א' הישראלים די מאגניבים
ב' אתם לא מוציאים את זה קצת מפרופורציות? אז לא ראיתם פעם פעמיים את הדורבנים.. וזה שהם לא נבחרו לא ממש קובע סטנדרטים חדשים או משהו.. אם אתם בקטע של לשרוף את הכסף שלכם על האס-אמ-אסים אז בבקשה.. אני תמיד היתי בעד לתרום את הכסף במקום.. תזכרו שכמו שאתם אוהבים את הדורבנים.. יש מישהו אחד שאוהב נגיד את ה.. ישראלים
חחחחחחח ואני מדברת בתור מעריצה שרופה מתה גוססת של הדורבנים.. אבל יש גבול, לא? אלא אם כן אתם טחונים! אז תעשו מה שבראשכם
אני מקווה שהבנתי נכון את השרשור... על זה דברתם, כן? חחחחחחחחח

למעלה