אני פשוט לא מאמינה...

אני פשוט לא מאמינה...

הלכתי לשלם להישרדות, הכל סבבה... שילמתי, ואחרי כמה שניות בא המפקח של המשצ"ים הדתיים(אני במשצ"ים הדתיים) ואמר לי, שלא מוצא חן בעיניו הרמה הדתית שלי(ששואפת אגב לאפס), והוא לא רוצה שאני אשמש דוגמא רעה למשצ"ים ולא רוצה שידברו דברים רעים על המשצ"ים הדתיים, לכן, הוא מחזיר לי את הכסף של הטיול ואני לא אצא, הייתי בשוק... אחרי כמה זמן חזרתי וניהלתי איתו שיחה, הוא לא מוכן שאני אצא לטיול... והוא לא מוכן להעביר אותי למשצ"ים החילונים, רק בתנאי שאני מביאה אישור ממנהלת ביצפר שהיא מאשרת לי לעבור למשצ"ים החילונים, ככה אני אבוא לטיול... וזה יהיה קשה....

Spidi man

New member
איזו חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

יש לכם מחוז של מפגרים עם כל הכבוד! תערבי בעניין את המפקח של החילונים, ותבקשי ממנו עזרה בנושא!

ESU Boscorelli

New member
אנשים כאלה מלכלכים את היהדות

אנשים כמו האחראי הזה מהווים בושה וכתם ליהדות שמנצלים אותה ומפרשים לדעתה, גועל נפש!

ביקשתי...

והוא טען שהכל העסק של הדתיים הוא של המפקח של הדתיים, ועכשיו הציעו לי רעיון, ללכת לגיבוש ולהיות שם הכי דתייה בעולם וככה ייתנו לי ללכת, אבל זה ממש מעליב, אני כבר מתכננת תוכנית...

ESU Boscorelli

New member
סיווני תיצאי עם זה לעיתונות

ותביאי עוד דוגמא לידיעת הציבור של המערכת הפנימית העכורה והמגעילה שיש פה

אני לא רוצה לעשות שם רע

למשצ"ים, כולם יודעים שמשצ"ים זה דבר ממש חשוב לי, לא רוצה להרוס

"המערכת הפנימית העכורה..../images/Emo68.gif

והמגעילה שיש פה"?!?!?!?!?! סליחה?!?! מה רע בללקלק את הרגליים של המנהלת שלכם?!

טוב, זה הולך ככה...

יש את צידו של יונה, שאני לא אבוא, אלא רק עם אישור ממנהלת ביצפר ויש את יאיר, שאמרו לי להתקשר אליו ולבקש ממנו ממש יפה ככה שיאשרו לי לצאת רק לגיבוש ואם אני אהיה שם ילדה טובה, יאשרו לי לצאת להישרדות ואתם יודעים מה ממש עצוב? שאני אוהבת את המשצ"ים ואני מחבקת אותם מאהבה... ולא נותנים לי להביע את אהבתי אליהם...

Bassman

New member
אולי זה כי את לא בדיוק "מחבקת" אותם

אלא אונסתתתתתתתתת אותם בפרדסים חשוכים!!!???!!!

לא נכון... :(

רק את השעבר שלי הייתי אונסת והוא משמשצ"ים, אבל זה לא היה בנוכחות אחרים

Bassman

New member
כן כן...

די לאונס המשצים! אתר המחאה
www.die_leones_hamashazim.com

black hock

New member
לא ראיתי אפחד/ת בורחים וצועקים אונס

אונס בכנס פסח אז אני חושבת שהאתר שלך לא יצליח
חוצמזה אונס זה טוב |מלאך|

Bassman

New member
זה כי אחרי שהיא אונסת מישהו

היא מאיימת עליו!!! זה לא ייגמר אם לא תספר!!! ואם את בת- זה לא ייגמר אם לא תגמרי!

black hock

New member
חחחחחחח טמבל../images/Emo13.gifבוא בוא נחפש סימטה

חשוכה ונשחק מלחמה בשביל איתי ודוקים בשביל אוריין(אגב אם אתה נוגע בה אני מורידה לך תאצבעות!!!!!0:))

למעלה