אני פשוט חייב להעיר...

klgkghj

New member
אני פשוט חייב להעיר...

היי... אני אתחיל בזה שאני לא דוב אלה חובב דובים והקטע הזה מעניין אותי... אני אוהב להיסתכל ולהיות שותף בפורומים אבל זה כבר נגמר שמתי לב שהכל התחיל אז בהייד פארק ואז הוא נסגר וזה ממשיך בפורומים האלה... אני מדבר על היריבויות והמריבות בין אנשים בקיהילה הזו זה פשוט גרם לי להיתרחק מכל הפורומים האלה ואני בטוח שגם לאנשים אחרים... אני רואה אתרים של קיהילות דובים בחול וזה פשוט כל כך יפה ופשוט עושה לך טוב לעומת זאת פה זה פשוט מגעיל... תתחילו להיתאפס... אולי אני טועה בדברים שאני אומר ןאם אני טועה אז בכל זאת יש משהו שמרחיק אותי מכל העסק הזה... אז אם באמת זה מעניין אותכם תיבדקו את עצמכם... ותיסלחו לי אם אני פוגע פשוט נראה לי שחלק ממכם תופס מעצמו יותר מידי ואתם לא ניראים משהו בכלל כדי שתיתפסו מעצמכם כי ראיתי כבר מה זה דובים שנראים טוב... אז תחשבו על ותעשו מה שאתם רוצים... תצחקו על זה, תעלבו מזה,תגיבו בכעס ובירידות או שתסיקו מזה מסקנות... תאמינו לי אני אומר הכל רק לטובה אני פשוט דוגרי אז שיהיה לכם יום,שבוע,חודש ושנה ניפלאים וזהו ... ביי

אליקו27

New member
תודה על הזמן שהקדשת לנו חבר

אנחנו ננסה כמיטב יכולתינו לשפר תהופעה

ז י ק ו

New member
וואו..

ציפיתי שאיזה חכמולוג (מילה חיובית) יכנס לפורום ויגיד כמה מילים בטון כמו שלך. (בבדיקה שערכתי מול מערכת תפוז זיהיתי אותך לפי איפי) אני שמח שח'ברה פה מעבירים ביקורת ואומרים מה שיש להם על הלב, אבל אתה מביא מצב ללא ביסוס וללא דוגמאות וככה קשה לי כמנהל פורום וכאחד מהדובים להתייחס לזה. אני שמח לומר שבפורום הזה אין שום מריבה.. וכל בעיה מלובנת כבר במקום. הכניסה והרישום לפורום הוא רק לחברים והיתרון פה שכולם מכירים את כולם. אתרי דובים בחו"ל זה לא כמו בארץ, עם כל הכבוד לנו יש לנו הרבה מה ללמוד מהם. כולנו מאופסים, אפחד לא תופס מעצמו יותר מידי זה פשוט לפרגן לעצמינו כי אין מי שיפרגן לנו... תודה על הדוגריות שלך וכמו שאליקו אמר: אנחנו ננסה כמיטב יכולתינו לשפר תהופעה. אגב, ד"ש מפארקי (והיא ממש לא מתגעגעת...)

stefan10

New member
אני שרזיתי עוד 2 ק"ג וסה"כ..

וסה" 54 ק"ג להבדיל מהמבקר חושב שאני יפה ולא משתחצן יופי זה חיצוני ופניצמי יחד ואני עובד על שניהם עבודה קשה לא סתם עושה תהליך ששינה ומשנה את חיי.אני זכיתי בחיים אמיתיים עם רגשות והתפתחות ואהבה עצמית.שזה נס ולא תלוי בשום "הערה" ובקורת חיצונית אבל כמו אליקו אקח אחריות על עצמי ואשתפר מילולית ותגובתית כמיטב יכולתי . אוהב את כולכם..

אליקו27

New member
klgkghj יקר

לא משנה מה ניסית לעשות אני רואה שמסתתר פה מאחורי המילים מישהו עם נשמה טובה ותאמין לי שיש לי קליטה טובה לזה בגלל זה אני עדיין לבד :) ואתה מוזמן להכנס בשם אחר שתבחר ולהצטרף אלינו לפורום המקסים הזה תתקבל בזרועות פתוחות ואם תהיה טוב אולי גם ב.... פתוחות :) לילה טוב

למעלה