אני פשוט המום

N a V e

New member
אני פשוט המום

מהתגובה שקיבלתי עכשיו בפורום מולדת בנושא הומואים: "נכון,הם בני אדם,אבל לטעמי אנשים חולים,לא אמרתי שהם נראים שונים ממני או ממך,אבל הם כלל לא דומים לאנשים הנורמליים,הם שונים,מוזרים בהתנהגותם וחריגים.לדעתי חייבת להיות סיבה ,כנראה שהם עברו איזשהו פגם בגנום האנושי"

Moledet972

New member
תראה, הוא לא אמר משהו נורא קיצוני,

בסך הכל. אם תקרא מה הוא רשם, זה לא נכון, אולי, אבל לא קיצוני.

N a V e

New member
זו בחורה אמרה לי,ד"א...

ולהגיד שהם פגם בגנום האנושי זה קיצוני מאוד לטעמי. זה מבייש יותר מכך שזה קיצוני. ובאותו נושא,בחור אחר אמר שצריך לסקול אותם באבנים.

MoOsHoN16

New member
שמע...

תסכים איתי שהתנהגות כזאת היא לא נורמלית ולא טבעית היא נובעת מפגם בגנים...(יש הוכחות) אבל לא רק פגם בגנים אלא גם דרך השפעות פסיכלוגיות. זה עצוב שנותנים להתנהגות כזאת כ"כ הרבה לגיטימציה ומי שאמר שצריך לסקול אותם באבנים...דפוק בשכל

iKilledKenny

New member
לא בדיוק פגם....

אבל יש הוכחות לתיאוריה שאומרת שזה בגנים. לא פגם!!! פשוט בגנים!

גם ההטרוסקסואליות, אם

בגנים עסקינן. בע"ח הראשונים היו א-מיניים, ויש עוד כאלו כיום. הכל תוצא של אבולוציה, ואין בסוגי זוגיות שונים או באנשים שמהווים בהם חלק, שום דבר רע. לגיטימציה? ובכן, חשוב שאתה מאוהב במישהי ואתה מפחד ללכת איתה יד ביד ברחוב, אתה לא יכול להתחתן איתה וחושש להביא אותה לאירועים משפחתיים וכו´. רק שלוש דוגמאות מהשלם הנוראי.

Moledet972

New member
בעלי חיים א-מיניים, יכלו להוליד

צאצאים, ולכן הם היו "טבעיים". בכל מקרה, תופעת ההומוסקסואליות היא לא טובה, כלומר, עדיף שאנשים לא יהיו הומואים. בכל מקרה, אין מה לדבר על סקילה, או החרמה. פשוט, צריך לנסות לשכנע אנשים להפסיק. יש מחקרים שזה גם קשור לפסיכולוגיה.

EverMan

New member
אין פה להפסיק

מבחירה או לא. הם לא בוחרים להיות הומואים - תבין כבר. ותתפלא - זוגות חד מיניים יכולים להביא צאצאים לעולם.

Moledet972

New member
- הם יכולים להביא צאצאים, אבל

בעזרת מישהו אחר, ובעצם, התינוק הוא לא משותף לשני "בני הזוג". בכל מיקרה, אין שום אינדיקציה לכך שהומו נולד ככה. יש הרבה כאלה שיש להם ילדים, ופתאום מחליטים שהם רוצים לגור עם מישהו בן-מינם.

EverMan

New member
לא , הילד יהיה של שניהם

במקרה של זוג לסביות למשל , הילד יהיה בעל די.אן.איי של שניהם. מה ההבדל ? הם מתרבים , בדיוק כמו יצורים חד-מיניים.

מה הקשר להחלטה?

אם אדם מדחיק נטיה זו או אחרת במשך שנים, זה לא אומר שהיא לא שם. לגבי האינדיקציה - ובכן, יש די והותר אינדיקציות לזה.

shay or eli

New member
רוב המחקרים היום

אומרים שהומוסקסואליות היא תכונה שנקבעת כשאתה נולד או לפני כן (אולי זה קשור לגנים) והיא בלתי ניתנת לשינוי. רוב הקהילה המדעית לא מאמינה שמדובר בהפרעה פסיכולוגית, הומוסקסואליות נמחקה מרשימת מחלות הנפש לפני בסביבות העשרים שנה. אמנם טראומה נפשית, בעיקר בילדות (אונס למשל), יכולה להביא לקיום יחסים הומוסקסואליים, אבל רק ליחסים חד פעמיים ולא למשיכה אמיתית לבני מינך. אחוז ההתאבדויות הגבוה בקרב נערים הומוסקסואליים קשור להומופוביה כמדכאת את הנפש ולא להומוסקסואליות כמחלת נפש. להומוסקסואלים יש זכויות כמו לי ולך, והעובדה שהם לא בחרו באורח חיים הטרוסקסואלי ושאינם יכולים להביא לעולם ילדים ביחד (חוץ משיבוט גנטי שאני לא מבין בו) לא צריכה למנוע מהם להתחתן ולקבל זכויות כמו כל זוג אחר. ואני לא מאמין שהאבולוציה עושה טעויות, אם יש כזאת כמות של הומוסקסואלים (עשרה אחוז מהאוכלוסיה בערך, וקיימים עוד מימי התנ"ך לפחות) אז זה כניראה כדי לצמצם את המין האנושי ולמנוע פיצוץ אוכלוסין. לטבע יש תשובות להכל.

רואים כמה שהימנים קיצונים הם...

דפוקים,מפגרים וחסרי שכל. אין טעם בכלל להתווכח איתם זה כמו להתווכח עם הקיר, תעמוד מול קיר ותדבר איתו תרגיש אותו דבר. אני כבר מזמן הרמתי ידיים מלדבר איתם.

iKilledKenny

New member
סליחה?!

למה אתה מכליל?! אני למשל מחשיבה את עצמי ימנית קיצונית ואני לא מסכימה בכלל עם מה שהבחורה אמרה ובמיוחד לא עם מה שהאידיוט אמר שצריך לסקול אותם באבנים.

למעלה