אני פשוט היפרקטיבית

• פותח הנושא nana3
  • פורסם בתאריך

nana3

New member
אני פשוט היפרקטיבית

כל אחד מגיב שונה ללחץ - אישית יש לי בעיה שאני מודעת אליה כל דבר מלחיץ אותי לא תמיד בצורה פורפוציונלית - וזה גובה ממני הרבה בעיות עם קיבה ועם כאבי ראש במה כלים אוכל להעזר על מנת שאוכל לשלוט ולהוריד ממני במקצת את התחושות שאין לי שליטה עליהם

yoelnd

New member
לחץ

היי ישנם הרבה מאוד דרכים לסייע אם בתמציות פרחי באך העובדות על הפן הרגשי בהתאמה אישית, לעבוד בדמיון מודרך ולהקנות כלים להרפיה במן מצב מתח - סימבולי. ישנם שיטות נוספות , אולם ממליץ על ראיון עומק מקיף אצל מטפל רב תחומי ורק אחרי זה המלצה על שיטות העבודה בצורה אינדוודואלית. בבריאות טובה!

לחץ

שלום לך. אני לא בטוחה שהבנתי את המשפט "אני פשוט היפראקטיבית". האם אובחנת כהיפראקטיבית, כלומר סובלת מ- ADHD? או שאת מתכוונת שאת פשוט טיפוס לחוץ? אם הכונה היא שאת טיפוס לחוץ, וזה משפיע לך על הביראות, אז לדעתי הפתרון הנכון יהיה טיפול של ביופידבק (משוב ביולוגי). זהו טיפול שמלמד אותך לשלוט במידת ההילחצות שלך מדברים וכך להפחית את מידת הנזק הבריאותי. לעתים ניתן למצוא מטפלי ביופידבק במרפאות לרפואה משלימה של קופות החולים.

nana3

New member
תודה על ההתענינות

צדקת מטבעי אין לי אורך רוח ושקט נפשי וזה פשוט מעמסה לכל אורך החיים לצערי אני משתמשת בכדורי שינה וגם ללחץ אני לקוחת גם מידי פעם להרגעה ואליום אני מבינה שעסוק שלך בבעיות כגון אלה - אבל לצערי בצורה של שליטה לא הצלחתי להתמודד עם כל הרצון - אולי החיים הלא קלים שעברתי השפיעו עלי ללא מוצא יש אולי בכל מקום שאולי אולי להוריד בשיחות קצת לחץ אשמח מאד עם יש לך הפניות בתחום הנ"ל בתודה

בבקשה

אני חוששת שבמסגרת חוסר הסבלנות הכללי, גם לא קראת בסבלנות את התשובה שכתבתי
לא הצעתי שתנסי לשלוט בעצמך לבד. הצעתי שתלמדי לשלוט בעצמך באמצעות שיטה שנקראת ביופידבק . כמו כן כתבתי שאת יכולה למצוא מטפלים בשיטה זו במרפאות לרפואה משלימה . במרפאות לרפואה משלימה משתמשים גם בשיטות הרגעה נוספות, כמו מסאז' או שיאצו. אם לעומת זאת את מרגישה שהלחץ שלך לא היה תמיד אלא התחיל רק בעקבות אירועים מסוייימים, ואת חושבת ששיחות יכולות לעזור לך לפרוק קצת מעצמך, את יכולה כמובן לפנות לפסיכולוג. יש פסיכולוגים בקופות החולים וגם פסיכולוגים פרטיים. מה דעתך?

למעלה