אני? פשוט הייתי אני!

אני? פשוט הייתי אני!

אני מרגישה את זה בכל נימי נפשי, בכל תא ותא בגופי, את החיים, כל פעם שאני מרגישה את הרגש הזה, בעוצמות שונות ומשתנות... אני מרגישה חיה. מהו הרגש הזה? יש שיכנו אותו אהבה, שמחה, אושר. זה רק כותרת. אני רק יודעת שאני מרגישה חיה. שאני מחבקת את עצמי וע"י כך את האחרים. כי כולם אני, אני כולם. הכל אחד. אני מרגישה את הרצון, הצורך , להיות נאהבת, עוד יותר, לאהוב כמו שאני יודעת ללא תנאי. אבל אני יודעת, כעת אני יודעת כמה זה מפחיד אנשים. היכולת הזאת לחבק אותם לעצום עיניים ולנדוד לתוך עולם רך ומתוק, שלא משנה מה הם, אני כל כך אוהבת. היכולת להתמסר, והכי מפחיד אותם- שהם פשוט לא צריכים לעשות דבר בשביל זה, פשוט להיות. והרי לימדו את כולם, את כולנו שאנחנו לא מספיק טובים, והנה מישהו בא ואומר- עם היתרונות והחסרונות שלכם, זה אתם, ואני אוהב אתכם. כמה פעמים הסתכלתי עליהם באהבה, שמתי על עצמי שלט ענק של- אוהבת. אז הם ברחו וראיתי זאת בכאב... ברחו בגלל שאהבתי. אז נתתי לזמן להניח את ידו, ולתת לנו לחשוב קצת ולהבין מה קרה, והוא עשה את שלו ופתאום גיליתי שיש לי חיוך על הפנים, במקום מבע ההאשמה שהיה לי פעם, כי הם הלכו כי הם פחדו. הבנתי שהפחד הוא אך טבעי, ושעלי לקבל אותם, כמו תמיד גם עם הפחד מהדבר הטהור. אז הם חזרו וסיפרו לי שעכשיו הם סולחים. לעצמם. עכשיו לאט לאט מותר... מותר להגיד את מה שצונזר, מותר להביע את כל שהלב רוצה... ועכשיו הם מבינים שגם בהם יש אהבה. הכי מצחיק שהם חושבים שאני עשיתי זאת למענם... הם לא מבינים... שאלו הם שפשוט הרשו לעצמם. אני? אני רק עמדתי מולם עם שלט ענק של "אני אוהבת" ותתמודדו עם זה! מגע הקסם

אני מאד מזדהה איתך

קראתי כל מילה שלך וחייכתי לעצמי, זו בדיוק אני. מדהים איך אנשים מפחדים מאהבה, כמה שאנו כמהים לה לפעמים אנו מחפדים ממנה באותה המידה. העיקר שנמשיך לחייך.....

אושרת28

New member
4u| מגה הקסם 1 את באמת האחת ממי

קראתי הכל ובהקשבה מלאה. ממה שאני מרוצה זה שאת שמה לב , לזה וזה כבר ניפלא. אוהבת אותך . תמשיכי כך שבועעעעעעעעעע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ניני5

New member
מגע הקסם1, בקשר לאהבה.

דוגמא טובה להסביר מה זאת אהבה היא שוקולד. אם נותנים למשהו קובית שוקולד, השני יקח ברצון. אם נותנים 3 קוביות גם זה יתקבל בברכה. אבל אם נותנים 5 חפיסות שוקולד ואומרת לו לאכול הכל, הוא מייד בורח. כי הוא לא רגיל לאכול כל כך הרבה שוקולד. שוקולד=אהבה ככה זה עם אהבה. כשאנחנו נעשים מודעים לרוחניות, אנחנו מקבלים פרץ של אהבה והתעלות. אנחנו מגלים את האור. התגלית הזאת מעוררת בנו רצון לספר לכל חברינו ולעודד אותם להיות איתנו. זה קצת כמו להחזיר בתשובה. חברינולא נמצאים במקום שלנו, הם לא מבינים את התחושות האלה, הם לא עברו תהליכים רוחניים. הרבה אהבה יכולה להזיק להם כי הם לא רגילים, לכן הם בורחים. זה כמו שאחד זוכה בלוטו ב10 מליון שקל. פתאום הוא מקבל המון אנרגיה. כסף=אנרגיה. ואז הוא מתחיל להיות לא שקט, כי הוא לא יודע מה עושים עם כל כך הרבה אנרגיה. וכולם רוצים נתח מהזכיה. פתאום נהיה לו קשה לחיות. הוא רוצה לחזור לשקט הקודם שלו. עשו מחקר ומצאו שרוב הזוכים במפעל הפיס ביזבזו את הכסף די מהר, רק כדי לחזור ל"שקט" הקודם שהיו רגילים אליו. אם את רוצה שהחברים לא יברחו לך, תהיי את באהבה, אבל אל תדברי על זה. הם יבחינו שאת במקום אחר, יותר טוב, שאת יותר כייפית ויותר זורמת. הם ירצו להיות בחברתך. אולי גם יחשבו שאת מאוהבת. וזה אגב נכון. מאוהבת אבל לא בגבר. חיי את חייך באהבה. ואנשים טובים יגיעו אליך בקלות.

אושרת28

New member
היזדהתי מאוד עם הקטע של החברים

יש לי המון חברים וחברות שהם בכלל לא רוחנים. חוץ משתים. שנורא קשה ל י אתם בזמן האחרון אני מנסה לזרום איתם ושום דבר לא הולך. אז תודה לך על הטיפ.ניני

ניני5

New member
אושרת28 , יש להניח למערכות יחסים

שנתקעות. פשוט לעשות פסק זמן. אם היחסים הם אמיתיים הם לא יתפרקו. ואם לא, זמנם תם. ויש לשחרר אותם באהבה. ככל שאת נעשית יותר ויותר רוחנית, חברים חדשים נכנסים לחייך, וישנים עוזבים. יש לתת לחברים ישנים לעזוב באהבה, כי הם עשו את שלהם. אם רוצים להתפתח, חייבים להיות כל הזמן פתוחים להתקשרויות חדשות.

הערה

ניני, רק הערה קטנה. היכולת הזאת לאהוב ולהתמסר... אני גיליתי אותה בי בגיל 6. את המיסטיקה והרוחניות גיליתי בכתה י'. ההתמסרות וההתעלות בעקבות הרגש הזה היו עוד לפני שהמיסטיקה מצאה את דרכה אל תוך חיי. או שמא אני מצאתי את דרכי אל תוך המיסטיקה... שבוע נפלא! מגע הקסם

מדהים. מדהים. מדהים. ../images/Emo13.gif

נהנתי לקרוא, ההודעה הזאת נתנה לי בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו

למעלה