אני פשוט בשוק

אורישקי

New member
מממ... כריזמה בימתית, קסם כזה על הבמה

נגיד לדיאנה גולבי,עידן עמדי,נינט טייב,שירי מימון,הראל סקעת יש הרבה סטאר קווליטי, הם נראים טוב על הבמה, כריזמטיים. הם מושכים אנשים.
למורה שלי למדעים למשל, אין כזה בשיט.

andre93

New member
בקיצור זה הכל בעיני המתבונן

לרוב המתמודדים הטובים יש את זה

ויש מקרים נדירים שמישהו ממש טוב למרות שאין לו את זה, כמו בועז מעודה. (שמרגול קראה לו "עץ")

מאיהמיק

New member
סטאר קווליטי זה ההבדל בין זמר מצליח ללא מצליח

ברוב הפעמים.
יש הרבה שיש להם סטאר קוואליטי ומצליחים יותר בזכותו מאשר בזכות השירה שלהם נטו ,נינט,עידן עמדי,לירן דנינו,רוני דלומי ועוד. רוב הזוכים בכוכב נולד הם כאלה
ויש זמרים ששרים מעולה והסטאר קווליטי הוא מה שחסר להם כדי להצליח אבי בן אבו ובועז מעודה למשל

לסיון טלמור יש המווון סטאר קווליטי
היא תצליח גם בלי התוכנית

השורד

New member
יש לה. יותר מלרז

רז צריכה להתאמץ בשביל זה, מסיוון זה פשוט נשפך ישר מהקול המדהים שלה.

kobyz21

New member
סטאר קווליטי זה עניין כל כך אוברייטד

איכויות שירה זה מה שבעיקר משמעותי ואת זה יש לה בצורה כל כך מיוחדת, לא שזיהיתי בעיה כלשהי אצל סיון בתחום הסטאר קווליטי...
ובכלל כל עוד יודעים להופיע והמוזיקה שאתה מוציא נותנת את העניין ועובדת אין ממש חשיבות לסטאר קווליטי, למה על אדל אפשר להגיד שיש לה סטאר קווליטי יוצא דופן? ובכל זאת היא הכי מצליחה!

midi11

New member
לאדל יש סטאר קווליטי בטונות!!! ואני לא ממש או

אוהבת אותה כזמרת...אי אפשר לזלזל בזה כי בסופו של דבר זה מה שקובע אם האומן יצליח בסופו של דבר או שאף אחד לא יתייחס אליו... דוגמה לסטאר קווליטי זאת ג'וליה רוברטס שהיא לא הבחורה הכי יפה בעולם אבל מספיק שאתה רואה אותה בסרט אחד אתה מתאהב בה.

kobyz21

New member
טוב כל אחד מתייחס לזה מזווית שונה

בכל מקרה לדעתי זה מושג שלא צריך להרחיב את הדיבור עליו, כי במוזיקה סטאר קווליטי זה קודם כל פועל יוצא של כמה אתה מוכשר וכמה אתה טוב ועדיף להתייחס למאפיינים הפרקטיים שעושים אותך כזה.

אורישקי

New member
לא ממש מסכים

מדונה למשל, אין לה מבחינה טכנית את הקול הכי מדהים ווקאלית שיש, כמו נגיד הקול של וויטני יוסטון או ביונסה. אבל אין ספק שמדונה היא אחת הזמרות אם לא ה-זמרת עם הכי הרבה סטאר קווליטי שיש בעולם, היא מלאת כריזמה ויודעת מה זה להופיע ולהראות טוב על הבמה וזה מה שהופך אותה לגדולת הזמרות שהיו כאן

kobyz21

New member
וואי לגבי מדונה אני חייב להסכים

היא באמת שיא הסטאר קווליטי, היתה בזמנו משאת הנפש האולטימטיבית, סמל האטרקטיביות! בזכות ששידרה והקרינה חופשיות, חושניות, פתיחות וקלילות והכל בצורה אותנטית ולבבית, עם איך שבהתנהלות ובכל הדברים שעשתה על הבמה תמיד היה איכות ועדיין תוך כדי שמירה על ענווה ורושם שהא בגובה העיניים של כולם.

עם זאת, קריירת המשחק והקולנוע שלה לא הייתה הצלחה גדולה בלשון המעטה למרות אותו סטאר קווליטי, אז זה יכול ללמד אותנו שמפריזים בחשיבות של זה, שעדיין יש לסטאר קווליטי קשר הדוק לכישרון המוזיקה שלה(שזה כולל הרבה דברים, לא רק קול מבחינה ווקאלית, לדוגמא רבגוניות, סגנון, אפילו בחירת חומרים) ושהאחרון הדבר היותר חזק.

אורישקי

New member
בטח שכן!!!

ריהאנה למשל. אתה חושב שכל השירים שלה היו הופכים בין לילה ללהיטים אם זו לא הייתה היא?
We Found Love למשל, שיר דאנס קצבי שאצל זמרות אחרות היה נשכח בין לילה, והשיר הזה זכה למלא הצלחה כי זו ריהאנה, עם כל הכבוד לשיר עצמו, בלי ריהאנה הוא לא היה זוכה לכזו הצלחה, ובצדק. כי בנוסף לקול של ריהאנה יש לה את הטונות כריזמה הזו, הכיפיות הזו שהיא מוסיפה לשירים שלה. ולאו דווקא בקליפים, גם בשירים שלה אתה יכול לשמוע איך שהיא נהנית לשיר אותם. לא יודע איך להסביר זה ממש מוסיף לה לדעתי.
ולרז יש הרבה יותר סטאר קווליטי מסיוון לדעתי, לא יודע מה איתכם אבל אותי סיוון פחות משכה מרז. למרות ששתיהן טובות ונעשה להן עוול שדנה ניצחה אותן.

השורד

New member
בעיני אצל ריהאנה זה עניין של מזל נטו

היא פשוט היתה בזמן הנכון ובידים (או בין הרגליים?) של המפיקים הנכונים.
בעיני היא סתם פרחה from the hood, ויש המון זמרות ברמה שלה. הקול שלה לא עושה לי את זה יותר ממיליון זמרות שחורות אחרות. היא לא מתקרבת לדוגמא לרבקה פרגוסון.

כנ"ל לגבי בריטני שפריץ - ה-דוגמא לזה שלא תמיד צריך כשרון או שכל, רק להיות במקום הנכון בזמן הנכון.

אורישקי

New member
שתיהן נפלו על מפיקים מעולים, אבל לריהאנה יש מ

מלא כישרון לדעתי. לבריטני יש בעיקר מפיקים טובים והיא יודעת לתת שואו

kobyz21

New member
אני חושב שריהאנה מוכשרת ברמות

השירה שלה נפלאה ומפרידה אותה מזמרות פופ אחרות שפחות מצליחות, כי יש לה ייחוד ומבטא מקסים, סגנון ואינטואיציה מיוחדת להשפיע על שירים וקול שרק הולך ומשתפר עם הזמן.
זה שהיא בנוסף בעלת יופי לא מהעולם הזה, סקסית ובחורה מגניבה גם מחוץ לבמה בהחלט עוזר לה להשיג עוד ועוד מעריצים ולהפוך את שיריה ללהיטים יותר גדולים אבל לא כדי להעריך אותה יותר כזמרת כמו שבאים לעשות כששופטים זמרות בתוכנית כמו דה וויס!

moshavnikit

New member
על החלק הראשון

יש לה קול ממש מיוחד, לא ברור לי איך אפשר להגיד עליה שהיא הצליחה בגלל תזמון או מפיקים.
מעבר לזה אני חושבת שהיא בחורה די מטומטמת שההצלחה בגיל צעיר שיבשה לה כמה ערוצים במוח וכמה ברגים השתחררו.. חבל

אני חייבת לציין שאני מתקשה להבין מה נסגר עם אמנים שמסונוורים כ"כ מההצלחה ומתקשים להתמודד איתה שהם מגיעים לשימוש בסמים ושתייה מופרזת של אלכוהול. אם היה לי קול יפה, הייתי אוהבת לשיר וגם הייתי מצליחה בזה.. נראה לי שהייתי בן אדם מאוד מאושר! אני לא מבינה למה יש אמנים שקשה להם עם זה.. לא מבינה!

moshavnikit

New member
לדעתי זה לא קשור לכריזמה

אלא לקול. יש לה קול ממש מיוחד ולכן "סתם שירים" כשהיא שרה אותם, מקבלים ייחוד.

למעלה